29.10.2009 PFDK Kararları * Hayırlı Olsun Yine Ceza Yedik...

Başlatan cgr, 29 October 2009, 23:14:05

« önceki - sonraki »

karma55

Valla kimse yalandan yere yok yönetim suçlu yok futbolcu suçlu demesin suçlu olan varsa bu şehirin insanları ve taraftarlarıdır. Taraftarların çoğu maça kavga etmek için geliyor.Değişik sebebler bulup ortalığı karıştırıyor mesala geçnlerde bir arkadaş yazmıştı başka takımın formasını giyen bir taraftara tekme felan atmışlar forum üyeleride destekleyecei yazılar yazıyor ya nerden biliyorsun o adamın şehir dışında oturan biri olmadığını yada samsunlu olmayan ama burda yaşayan biri olduğunu belki sempatisi var samsunspora adam parasını vermiş tribüne gelmiş bir kazanc sağlmamış takıma hiç  olmasa bedavacılardan değil bence biz kendimize çeki düzen verelim

adige73

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 30 October 2009, 04:20:40
O sahaya atlayan kendini bilmez herkimse 5000 tl zarar verdi ve o maçta oyuncuların motivasyonunu kaçordo zaten başarısızlar böyle birşey dengelerini bozdu maçı izlerken yüzlerinden okundu bu. O sahaya atlayan kimse işte onu dövecektiniz ki bidaha atlamasın..

bizim taraftarımız değilmiydi adam sahaya atladığında sevinç çığlıkları atanlar yakalayanlara tepki gösterenler

Yaman55

Alıntı yapılan: karma55 - 30 October 2009, 11:51:06
Valla kimse yalandan yere yok yönetim suçlu yok futbolcu suçlu demesin suçlu olan varsa bu şehirin insanları ve taraftarlarıdır. Taraftarların çoğu maça kavga etmek için geliyor.Değişik sebebler bulup ortalığı karıştırıyor mesala geçnlerde bir arkadaş yazmıştı başka takımın formasını giyen bir taraftara tekme felan atmışlar forum üyeleride destekleyecei yazılar yazıyor ya nerden biliyorsun o adamın şehir dışında oturan biri olmadığını yada samsunlu olmayan ama burda yaşayan biri olduğunu belki sempatisi var samsunspora adam parasını vermiş tribüne gelmiş bir kazanc sağlmamış takıma hiç  olmasa bedavacılardan değil bence biz kendimize çeki düzen verelim

okadar değil iyida adam trabzon formasıyla gelsin yanımıza ister başlarım öyle sempatiye 1 gönülde tek aşk yatar gelmesin öyleleri boşver geleni indirmeye devam

red_white

eğer sempati duyuyorsa başka bir şehirli bile olsa gelir normal elbiseleriyle izleyip gider kimsede birşey demez başka takımın orası başla takımın forma tanıtım yeri değil..

Nuri Asan

tribün kültürü olması lazım her şeyden önce bir insanda,yamana bu konuda katılılıyorum.Başka takımın formasını giyip gelmekte ne oluyormuş.ankaragücü,bursa hatta malatya forması ble giysin gelsin ben ona saygı duyarım ama istanbul takımı tutana,atkı takıp gelene 1 gr saygı duymam.

Bana sorsalar gerçek bir malatyasporluyumu daha çok seversin yoksa istanbul takımının tutanımı yeminle söylüyorum malatyasporluyu derim.istanbulu tutacağına,kralcılık yapacağına düşman eskişehir olsun,körfez olsun,malatya olsun daha iyidir.

Tribün_ali

AllydeenleaR

artık atlayana da dicek bişe yok aslında o galeyana gelip atlıo biraz da bence atlatanlara bakmak lazım...

jean

lucarelli

Allahım ya.. Sahaya atlayan adamı bulucan ve alacan parayı. ayıp günah yaaa. Allahtan İngilteredeki stadlar gibi bir stadımız yok..

3000 Tl ise tam bir dangalaklık. Yok böyle bir şey. Yanlış transfer yaparsın, saçma sapan beyanat verirsin, ama böylede ceza yenmezki yaa. Ayıp günahh......

Ben Ofosu

sahaya atlayan dangalak amacına ulaştı, gerekeni yaptı. sahaya atladığı zaman Sercan'a sarılması ilgi çekici, 5.dakikada Sercan'a sarılmasının nedeni ne acaba? Karabük maçında 20.dakikada Sercan diye bağrılması gibi mi?

Burak

Alıntı yapılan: lucarelli - 30 October 2009, 22:01:02
Allahım ya.. Sahaya atlayan adamı bulucan ve alacan parayı. ayıp günah yaaa. Allahtan İngilteredeki stadlar gibi bir stadımız yok..

3000 Tl ise tam bir dangalaklık. Yok böyle bir şey. Yanlış transfer yaparsın, saçma sapan beyanat verirsin, ama böylede ceza yenmezki yaa. Ayıp günahh......

bezgınbekır

Görünen köy klavuz istemez böyle olacagı belliydi yazık valla yazık  >:(

yazgülü55

Bundan şu anlaşılıyor:Sercan sahada olduğu müddetçe bu tür olaylar olacak ve kulübümüzde  para cezası daha sonra seyircisiz daha sonra başka sahada oynama cezası alacak.o zaman Sercan ı 18 kişilik kadroya almamak en iyi çözüm.Zaten kadroda olmadığı zaman arkadaşlarına İNŞALLAH KÜME DÜŞERSİNİZ diyen o değilmiydi!

Ertuğrul Sağlam

Yorum kolloid'den alıntıdır!...
::::::::::YORUMSUZ::::::::::

Ollivanders