Teknik Direktör - Hüseyin Kalpar

Başlatan Sioux, 28 October 2009, 16:59:38

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Bence süper lige çıktığımızda da hocaya sahip çıkacak yönetim yada yönetimi yönetenler. Sonuçta takımı süperlige çıkaran hoca sıfatını alacak. İnşallah yanılırım ama bence hüseyin hoca Samsuna yerleşecek böyle giderse  :)

mehmet yılmaz

Teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar'la ilgili görüşlerim sezon başından beri aynı. Ne siyahtır benim için ne de beyaz; doğruları olduğu gibi yanlışları da mevcuttur. Tecrübesi inkâr edilemez. Takımın başına geçtiği dönemki durum ile şimdiki arasında epeyce fark var, bu kesin ama takıma verilen destek ile o zaman arasında da çok büyük fark var. Disiplin adına yaptığı hamlelerin çoğu doğru olmakla beraber eleştirilecek hususlar da söz konusu. Teknik konularda ahkâm kesmek gibi bir salahiyeti kendimde görmüyor olsam da, yalın bir taraftar gözüyle bile bazı oyuncu tercihleri ve değişikliklerinin bazen fiyaskoya kadar varabildiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Gelgelelim, bütün ipler Hüseyin Hoca'ya teslim edilmiş durumda ve artık ne olursa olsun sezon sonuna kadar onunla devam edilmeli de. Takımın üzerinde bir otoriteye sahip olması bir avantaj iken kazanılan maçlar sonrası "falanca yere mesaj gitmeli" gibi rövanşist duygular besleyen sözleri pek şık olmuyor. Puan kayıpları sonrası on binlerce taraftarı hiç sayması ve nezaketen de olsa onlardan özür dilememesi tribünler ile Kalpar arasındaki sevgisizliğin bir sonucu mudur, yoksa nedeni midir bilemiyorum. En son Hacettepe'yi yendiğimiz maçta tribünlere çağırıldı Kalpar; eğer ki bir teknik direktör tribünlere davet edilmiyorsa hiç değilse bunu kendine dert edinmeli, kimin yanlış yaptığını merak etmeli. Bir de "şu anki puan birikimimiz Hoca'yı başarılı kabul ettirir mi, yoksa rakiplerin durumu nedeniyle biraz da ikrama dayalı bir başarı mı var?" sorusu da tartışılabilir.

Uğur Yıldız

çıksakda çıkmasakda kalpar gider bana kalırsa sanmıom ben barıncağını artık takımda

cembaba

AlıntıBU TAKIM HEPİMİZİN
25 Şubat 2011 / 13:20
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Başarı durup dururken gelmez. Bu takım lider bir takım. Allah aşkına ben bu takıma geldiğim günden beri hiç mi güzel bir şey şapmadım" dedi
KALPAR İÇİNİ DÖKTÜ
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, sonunda patladı. Takımın başına geldiği günden bu yana sürekli eleştirildiğini ve bunun kendisini rahatsız etmeye başladığını söyleyen tecrübeli teknik adam dün yaptığı basın toplantısında gündem oluşturacak sözler sarfetti. İşte Kalpar'ın sözleri; Başarı durup dururken gelmez. Bu takım lider bir takım. Allah aşkına ben bu takıma geldiğim günden beri hiç mi güzel bir şey yapmadım.

EMEĞE SAYGI İSTİYORUM
Beni sevmeyebilirsiniz ama işime saygı gösterin, Samsunspor'u sevin. Adam beni sevmiyor diye takımında kötü sonuçlar almasını istiyor. Bu takımın buralara gelmesinde herkesin büyük emeği var. Emeğe saygı duyulmasını istiyorum. Samsunspor benim değil hepimizin takımı." Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, 7 galibiyet almaları durumunda ise Süper Lig'e çıkmalarının garanti olduğunu da sözlerine ekledi.

denge

Ollivanders

cembaba

Öyle deme babacan, adam 2.Mourinho =)

isyan

Bu adamin dün dogum günüymüs, kutlayan olmamis hahahah x)

twitter

06 March 2011, 22:03:47 #577 Son düzenlenme: 07 March 2011, 01:13:59 samsuni
sana hoca diyene yazık

Fecr_55

06 March 2011, 22:06:19 #578 Son düzenlenme: 07 March 2011, 01:14:22 samsuni
Derdin neydi de oynattin o aptalı Ne zaman göreceksin 7 numaranin satilik bir mal, hep zarar hep ziyan oldugunu..Ac gözlerini ac, bugünkü kayipta sen de suclusun..!

babasamsunlu

06 March 2011, 22:14:09 #579 Son düzenlenme: 07 March 2011, 01:14:48 samsuni
Nuray bence asıl satılmış olan kalpar... asıl ******* o..
bunun suçu muçu yok..buna fırsat verene söveceksin..  >:( >:( >:(

kumköylü ahmet

bugunku kayipda tek suclu bu beyinsiz kalpar...nerdeyse 3 puani aldiydik ama yemin ediyom utaniyorum sampiyonluga oynuyoruz bu teknik adama karsin.futbol adina hicbirsey yokdu sahada yaziklar olsun beyinsiz kalpar

babasamsunlu

06 March 2011, 22:17:16 #581 Son düzenlenme: 07 March 2011, 01:29:47 samsuni
15 GÜN BOYUNCA BU TAKIMA NE ÇALIŞTIRDIN NE ÇALIŞTI LA BU TAKIM...
ZENKENİN GÖBEĞİNİ BÜYÜTMEKTEN BAŞKA NE YAPTIN KALPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR  >:( >:( >:( >:(

kalptenþimþek

zaten 1-0 önde giden maçı kaybetmek için bir beyinziz futbolcuya bir de onu oyuna sokabilecek bir teknikbeyinsize ihtiyaç vardı...

lucarelli

Bu sezon boyu şöyle baştan sona üstün oynayıp,  2-3 farklı kaç maça kazannabildik? Kalpar efendi bu soruyu soruyor musun acaba kendine? Yazıklar olsun sana da seni burada tutana da.

vanlioglu

bu takım çıkarsa şansa çıkacak sen sadece orda bir t.d. olması gerektiği için varsın. beyinsiz herif! lanet olsun sanada senin ezberci taktik anlayışınada.