Teknik Direktör - Hüseyin Kalpar

Başlatan Sioux, 28 October 2009, 16:59:38

« önceki - sonraki »

Gökberk55

bende zamanla eleştirsemde hep destekledim kalparı bugünde iyiki desteklemişim diyorum takımda bahsettiği çürük elmaları temizledi ve iyi gidiyor,bence mersin maçında güzel oynayarak maç kazanamaya başlayacağız,yeni transferlere gelince bence çok iyi çok sansasyonel isimler olmasada kaliteli isimler

celebi

cembaba

Bende eleştirenlerdenim. Hala da eleştirilmeyi hakediyor. Turgay'ı artık bırakmalı. Ufuk - Hakan-Murat Orta sahada çok daha etkili olacak. İnşallah Mersin maçında böyle çıkarız.

ahmetsefa55

ZOR OLAN HER ZAMAN TATLIDIR
01 Şubat 2011 / 12:20
Samsunspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Altay galibiyetinin kendileri için büyük anlam ifade ettiğini söyledi. Kalpar, ''Zor olan galibiyetler her zaman güzel ve tatlıdır'' diye konuştu
ÖNEMLİ GALİBİYET
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Altay galibiyetiyle yollarına devam ettiklerini söyledi. Altay maçının kendileri için zor geçeceğini bildiklerini ifade ederek; ''Zorda olsa galip gelmek çok önemliydi. Bugün çok fazla üretken olamadık. Ama çok arzu ve istekliydik. Rakibi de kutlamak gerekir çok iyi oynadılar. Bu zamana kadar Altay takımının bizimle yaptığı mücadeleyi diğer maçlarda yapmadığını düşünüyorum. Bize karşı iyi motive olduklarını gördük. Çok zor şartlarda zor bir galibiyet aldık.
ÜÇ PUAN ALDIK
Bana göre çok önemli bir galibiyet. Bir gol 3 puan bana göre altın değerinde. Yolumuza emin adımlarla sağlık bir şekilde devam ediyoruz. Ligin bitmesine daha çok var. Oyuncularım dahil hiç kimsenin erkenden havaya girmesini çok doğru bulmuyorum. Çünkü havaya girdiğimiz zaman havamızı çok çabuk alırlar. Biz her karşılaşmayı kazanabilme azmi ve mücadelesi içinde olacağız. Bundan sonraki maçlarımız böyle zor geçecek. Zor olan galibiyetler her zaman güzel ve tatlıdır.'' Özgür KALANBAK

salihcakir

arkadaşlar genel bir kanı var; turgay'ın oynatılmaması ve/veya hocanın en doğru hamlesinin turgayı oyundan alması olduğu yönünde.

lakin ben böyle düşünmüyorum. Orta sahadaki direncin bugün oynanan futbolun olmazsa olmazı olarak görüyorum. ve bu noktada hocanın maç içinde yaptığı en kötü müdahalenin turgay-aziz değişikliği oldugunu düşünüyorum. Dikkat ederseniz rakibin en önemli pozisyonları ve oyunu dengelediği anlar Turgay çıktıktan sonra oldu. Haa, bir tane daha muratımız olur kadroda, oyunun her iki yönünü oynayabilecek. O zaman gözüm kapalı Turgay oynamasın diyebilirim. Ama bugün öyle bir lüksümüz yok bence. Hakan-Murat-Turgay olacak. Son maç gördükki bunların yanına top taşıyacak A.aziz-Agbetu ikilisinden birisi de kesinlikle olmalı. Düzenleme bundan sonrasına yapılmalı.

Kısacası Ergun o pozisyonu değerlendirseydi bu hoca yüzünden olacaktı. Kaldı ki Abdülaziz girdiği dakikadan sonra hiç bir şey üretmedi.

Lusage

2 sezondur takır takır işleyen bizi ilk yarıda 27 puana taşıyan sistemi terkedip 4-4-2 ye dönen Zenke yi hedef santrafor olarak oynatıp rakip defansın kucağına atan Üseyin!!! Yol yakınken dön şu yanlışından >:( >:(

brigand

bu maçda 90 dk boyunca uyudu.kanada nasıl yığamadık şu oyunu anlamadım. zenke'de öldürdüğümüz atak sayısını sayamadım. turgay iyice tanka bağladı hala 11 çıkıyor. kalpar'ın gram taktik bilgisinin olmadığı ve oyuna müdahale edememesini çaresiz gözlerle izlemek en fenası. çöktü bütün moralim.

Ollivanders

Sınıfta kaldın. Saçma sapan açıklamalar yapıp adamı ayar etme. Oynamıyor takım.

elexir

Bundan sonra çıkacağımız bütün maçlarda kapalı savunmalara karşı oynuyacağız son üç haftada gördük ki kapalı defanslara bir çözüm getiremiyor kalpar, kanatlara inmek şart ama futbolcularda da isteksizlik seziyorum, solda aziz sağda musa zenke tek santrafor arkasında ufuk oyunu bir nebze daha açar diyi düşünüyorum bu arada bir tane şut çekmekdik kaleye kanatlara inemiyorsun maden şut çekin o da yok, umarım kalpar en bu konulara biraz daha kafa yorar bir çözüm getirir yoksa ilerleyen haftalarda işimiz çok zor olacak..:(

kaptan 55

bi seni sevemedim gitti,galip öztürk sende ne gördüde yol vermedi,bir türlü anlayamadım.

oguz_5528

Orda sahada hiç birşey yapamayan Abdülaziz'i çıkarmadı gitti Agbetu'yu çıkardı yaa var mı böyle adaletsizlik,kör müsün nesin !!!

55erhan55

Ollivanders

Şimdi birşey yazacagım çok agır olacak. Korkak birşey bildigini sanan 5 para etmez t.d bozuntusu... *******.

babasamsunlu

SENİN ALLAH BELANI VERSİN...ADİ HERİF.. SÖYLEYECEK ÇOK SÖZÜM VAR LAKİN SİTEDE ARTIK KÜFÜR ETMEYECEM..  >:( >:(

Dartagnan

Sen bugun yaptıgın degısıklıklerle ve korkaklıgınla, o stadyumda bulunan taraftara ve SAMSUNSPOR ısmıne ıhanet ettın !!!!!

Sana soyleyecek bır sey bulamıyorum.Sana gereklı akılı ipini elinde tutanlar versin.

Ama bu adam olurda kocyıgtte karsılasırsak cok pıs gıydırırım şimdiden soylemesi.