Teknik Direktör - Hüseyin Kalpar

Başlatan Sioux, 28 October 2009, 16:59:38

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

La bunak aklıma geldikçe çıldırıyorum ........

SametYılmaz55

Boluspor-Adanaspor-Fethiyespor-1461-Tavşanlı-Kahramanmaraş maçlarının 5 tanesinde puan kaybı yaşadık korkaklığın yüzünden.Mersin maçını tutamadın,10 kişi kalan Balıkesir'e puan verdik,Ankaraya çıkartma yaptığımız maçta puan kaybettik.Çok rahat çıkabilecekken korkaklığın yüzünden acayip stres yaşıyoruz :(

eprianu

Mersin ve Ordu maçlarında korkak oynatacaksan çek git Kalpar.  :x((

isa55

Adana'dan aldığın 1 puan çok önemliymiş gerçekten hocam. Çok işe yaradı.
Üsttekilerle ara açılmadı değil mi arkadaşlar?

lato

Seni bu saatten sonra ben bile savunamam Adnan p..çini de al s.. git bunak

binikalamadım

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<  :suslen:

AhmetDenizci

T.D. Hüseyin Kalpar - 2010-2011 Sezonu - 32 maç / 16 galibiyet / 10 beraberlik / 6 mağlubiyet  =  58 puan
T.D. Hüseyin Kalpar - 2013-2014 Sezonu - 32 maç / 15 galibiyet / 13 beraberlik / 4 mağlubiyet  =  58 puan

Hüseyin hoca hiç çizgisini bozmadı......

Ollivanders

Dartagnan

Ahdım var senı gordugum ilk yerde bas bas bagıracam hoc değilsin diye!!!

emre

samsunmania

Bu gece yaptiklarinla beni de karsina aldin. Nasil bir mantik nasil bir oyuncu tercihi. Ellerinle verdin maci. 1 0 iken orta saha bas bas bagirdi,mudahele etmedin 1 2 oldu. Oyunu forse etmek aklina geldi one gectin. Neden hemen geri cekiyorsun takimi. Turgayin ne isi var,Adnanin ne isi var Erdem nerede. Ben kenarda olsam 3 2 den bu maci vermezdim. Yaziklar olsun.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Uğur Yıldız

Furkan oynarken savunma çok dikkatli oynuyodu bu zamana kadar. Belki de ligin en iyi savunması bizdeyken bugün darmadağın olduk. Neden değiştin formdaki adamı. Hani kazanan takımı bozmazdın sen. Adnan ne yaptı bu zamana kadar da oynattın? Neden Erdem değil de Turgay? Bunların hiç bir açıklaması yok. Bunaksın sen bunak. Ne kadar hakkım varsa haram olsun. *******. Kaprisli,kindar bunak herif.

cakir55

Yaptığın hatalar yetti artık be, öyle yada böyle bizi lige çıkart ve terket bu kulübü.

yirmiuc

Huseyin hoca, kendi icin belirledigi hedefe ulasti.
Ne ilk 2 ye girmemiz, ne de play offta basarili olup super lige cikmamiz onun icin cok onemli degil.
Kalan butun maclari kaybetsek bile maddi imkansizliklara ve super lige ciktigimiz sezonla ayni puani toplamis olmamiza siginacak hep...
Boyle dusundugu icin de sezonun kalan maclarinda oyunculari motive edemiyor, edemeyecek...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

lato