Teknik Direktör - Hüseyin Kalpar

Başlatan Sioux, 28 October 2009, 16:59:38

« önceki - sonraki »

vanlioglu

Kalpar ile birebir görüşme imkanı olan birisi varsa lütfen şu soruyu sorsun kendisine gerçekten çok merak ediyorum.
Serkan Çalık'ın hangi olumlu hareketini görüyor da bu adamı oyuna alıyor çok merak ediyorum.
Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum da ekhigo dururken serkan'ın oyuna girmesine bir anlam veremiyorum.
Artık ekhigo ile kişisel bir meselesi olduğunu düşünmeye başladım.

Sadece Samsunspor

Verilmeyen golden sonrada kulübüye hadi hadi oturun gibi hareket yapmasınada anlam veremedim. Ben olsam çıldırırdım

55.hakan

Kalpar çıkmak istemiyor galiba.Çıkarsak nasıl olsa beni yollayacaklar diye mi düşünüyor acaba.Ne zaman ilk 2 ye oynayacak düzeye gelsek takımda bir frenleme oluyor.

lato

Kalpar'ı frenlemenin tek yolu vardı. O da elinden Serkan'ı Taha'yı alıp sepetlemek. Malesef onu da yapamadık. Katlanmak boyun borcu

ult55ras

adam silmeyi çok iyibiliyor. ama silmek en kolayı. adam kazanmaktır asıl mesele. kalpar bu zamana kadar bi oyuncu kazandırabilmişmi takıma? senin yaptığın hocalığı bizim amatördekilerde yapıyo.

özkan

coni,seni en baştan beri severdim biliyon ama sen git be bak torunun var git baklavanı ye kaveni iç.ne biliyim bizden uzaklaş ya işte.

GökhanÇağlar

Kalpar şu ortada giden maçlarda adam gibi hamle yapsaydın ilk ikideydik şimdi. Adnanla, Serkanla olmaz bu işler ne zaman anlayacaksın.

Lusage

Ayağımıza gelen fırsatı teptik. IBB, Ankara ve Mersin  berabere kalmış. Ordu Bay geçmiş. Balıkesir yenilmiş. Üstteki rakiplerden sadece Manisa 3 puan almış. Sen hala beraberliğe oyna. Gerizekalı herif. Neyi kaçırdığımızdan haberi yok aptalın. Hala daha seni o koltukta oturtuyorlar ya. Yazık bize...

SametYılmaz55

27 January 2014, 23:46:58 #1238 Son düzenlenme: 28 January 2014, 00:03:32 SametYýlmaz55
Fethiye,Maraş,Mersin maçlarını almış olsak şu an Play-off garanti gibi bir şeydi ve şampiyonluk için oynayacaktık bundan sonraki maçlarımızı :x(( Hayallerimizin katilisin Kalparinho >:( Ayrıca şu fikstürle içeride 8 de 8 yapmak hiç zor değil.Kalpar'ın beyinsizliği yüzünden kaybettiğimiz şu 7 puana çok üzüleceğiz sezon sonunda :'(

ngonge

Kalpar'a karşı sitenin geneline göre daha olumluyum. Disiplinli olduğunu, takım içi dayanışmayı geliştirdiğini ve iç sahadaki maçlarda nisbeten başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu sadece taraftar ile sağlanabilecek birşey değil çünkü Erhan Altın, Besim Durmuş zamanlarında takımın iç sahada da ne kadar ruhsuz ve anlamsız olabildiğini görmüştük.

Her neyse asıl sorun gençler.. Mesela Kalpar Canberk'den ne kadar yararlanabildi? Ercan Urfa'da oynuyor, neden bizde hiç süre alamadı? Doğan zor bi maçta kırmızı kart görüp daha ortalıkta görünmedi. Halbuki çocuk içi bir travma maçı idi o, en azından rahat olan maçlarda son dakikalarda oyuna alarak ona güvendiğini moral olarak aşılaması gerekirdi.

Sırf bu nedenlerle Kalpar'la Samsunspor'un bir geleceği olmamalı. Ancak bu sezon daha iyi bir t.direktör gelmesi mümkün değil.    Nereye gideriz sonuç ne olur bilemem ama şu an akıl karı değil değişiklik. Sezon sonu için ise tercihimizi kesinlikle yeni bir t.direktörden koymamız lazım. Bu kişinin genç ve nisbeten tecrübesiz olması lazım! Mesela Tayfun Korkut, gitti adam Bundesliga'da işe başladı 2'de 2 yaptı. Böyle birilerini bulmamız lazım, 1990'lardan sonra 2000'lerde top oynamış bir t.direktör olması lazım. Futbol bizde son 20 yılda adam gibi oynanmaya başladı. 80'lerde taktiğin olmadığı dönemlerden çıkan türk oyuncuları, şimdinin t.direktörleri, istisnalar dışında çok zayıf.

jean

her ne kadar kizssakta yine bizim gibi bir takim icin uygun hoca oldugunu dusunuyorum

AhmetDenizci

Hocam tamam eyvallah bir şekilde maç kazandırıyorsun, bir şey dediğimiz yok. Ama kaç maçtır Arif'i oynatmayarak, oyuncunu küstürmenin ne gereği var ? Futbol falan oynadığımız yok, hele ilk yarı ne yaptığımız belli değildi. Tek avantajımız Denizli'nin de hiçbir şey yapamamasıydı. Fakat Ordu, Ankara gibi dişli, ayağı yere basan takımlara karşı böyle oynayarak kazanabileceğimizi düşünüyor musun hocam ? Elinde Zafer ve Arif gibi iki tane ortasaha oyuncusu varken senin Serkan Çalık ve Adnan'ı oyuna sokmanın mantığını anlayamıyorum. Ama öyle ya da böyle bizi çıkaracağına inanıyorum. Bu da böyle bir çelişki işte..

Dartagnan

Geçen maçlarda ekighoyu alıp da yaptığın değişiklikler neydi kalpar o zaman ? Oyuncu kazan oyuncu.Kaybetmeyi bırak artık.Ekigho gol atamasaydı yine ne olacaktı Allah aşkına ? Ya ben bu adamın tezatlıklarından bıktım artık ya .Bir de su serkan çalık fantazisinden .Yeter ya bir sistem yarat su takıma.Yüz sefer ahmet burak'tan ve canberk'ten Adil'e şişirilen top izledik.Ayıptır.Bu mudur senin forvetine pozisyon hazırlama sistemin ? Gücsüz ve yaratıcı özelliği olmayan orta saha manyağı Kalpar.Büyük Duayen.

Ollivanders

03 February 2014, 12:00:15 #1243 Son düzenlenme: 03 February 2014, 12:03:41 Serpico
Onu bunu bırak da Cemil değişikliği neydi arkadaş ? Madem Tunayı ön libero oynayacaktın neden zaferi , adnanı vs aldın . Hadi diyelim Tuna hepsinden iyi neden elindeki fazlalıkları vermiyorsun da paralarını ödüyoruz ? Tuna'nın ön libero oynadığını gören bir ön libero futbolcusunun ne kadar güveni kalabilir sana karşı . Ekighoyu sövmediğin kalmıştı bak 2 gol attı . Tükürdüğünü yaladın . Peki neden Arif şahini zaferi Doğan'ı kazanmıyoruz da neden Tuna'dan ön libero yaratıyoruz . Spl ye çıktığımız sene de Kenan'dan ön libero yapmıştın hatırlıyorsun dimi duayen . Hatta Denizli 10 kişi kalmasına rağmen sokmuştun . Gram gelişmemiş futbol anlayışın .

Bu arada maçta canberk hata yapınca deli gibi dövündün. Aldıgın Murat akyüzün kanadı yol geçen hanı olurken de böyle dövündün mü yoksa gücün canberke mi yetiyor ? Canberkin yaptıgı bir bindirmeyi yapması için M.Akyüze 3 sezon veriyorum . Yaparsa adımı değiştireceğim .

Canberk dikiş tuttu değil mi kalpar . Peki doğan da Samsunspor'a bir şey katamaz mıydı ? Neden yedin kalpar çocugu ? Madem kötüydü neden koydun Mersin'de büyük duayen . Bu mu senin altyapıdan futbolcu çıkarabilme yeteneğin . Şu işten para kazanıyorsun ys ben böyle sektöre tüküreyim .

##kdc##

Kalpar'a bu kininiz genetik galiba gençler  :)
Dedeye sahip çıkalım  :(