Bank Asya 1.Lig 11.Hafta l Altay - Samsunspor'umuz

Başlatan Yaman55, 27 October 2009, 01:35:51

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

bence iyi mücadele ettik ama mücadele ederken takımımız canlı gibi gözüksede biliyordukki bir şans golü olmasa gol atacağımız yoktu hatta galip oynayan altay bile gol atmaya çok daha yakındı bizden.Bu noktada top oyuncularımızın ayaklarında dolaşırken kim alıcak acaba şimdi topu diye bekledim hep çünkü top ayaklarına geldiğinde ismi söylenen oyuncular benim duymak istediğim beni tatmin eden isimler değildi ve nitekim de topu ayaklarında ya ezdiler ya geri pası yada yan pas verdiler haa yada ileri doğru şişirdiler.Gördükki takımımızda yaratıcı,futbola zevk katacak,oynayacak oynattıracak oyuncular yok.Sınırlı kabiliyete sahip düz oyuncular.
Günümüz futbolunda eskinin yıldızları pek çıkmıyor artık,bu eski yıldızları izleyebilme şerefine sahip olmuş bir nesil olarak hep bir umutla birileri birşey yaparmı diye bekliyoruz ama galiba yanlış yoldayız öyle birileri en azından bu aralar gelecek gibi görünmüyor...Geçte olsa umarım birgün yeniden gelirler..

Şu maçı izlerken top sola kaydımı ne kadar kızsam da Celil'i arıyorum hala,yapılan bir ortada serkan'ı,cenk'i,uğur'u,bunların yedekleri ilhan'ı yada dönen bir topta timofteyi,milinkoviçi,osman'ı,müjdat'ı,orumayı,kiritayı,ismet'i,mehmet nası, kanattan ani bir topla çıkacakken musayı,ngongeyi,yada çizgiden çıkan bir topta kasım'ı,imdat'ı son adam olarak rakibin ayağına kayarak topu alan kaptan Ercan'ı.. ve daha adı aklıma gelmeyen nicelerini...

Şimdi şu adamlara bir bakıyorumda,bu adamlarla zirveye yakın dolaşmamız çok da normalmiş aslında peki sizce şuandaki mevcut kardromuzla bu lig bile çok değilmi bu takıma..
Biz şayet bugün bu hala bu ligdeysek şüphesizki samsunspor kulübünün adına,armasına büyük yükünü taraftarın çektiği ve birkaç iyi niyetli yöneticinin destek verdiği camiaasına borçluyuz bunu.Yani kendi kendimizi ligde tutmaya çalışıyoruz bir nevi.

Yoksa iş sadece bu futbolcu teknik ekip ve yönetime kalsaydı şimdi çoktan layik oldukları amatörde olurlardı....

red_white

can özgür puuu sana hacı bektaş sen kızsın inanki kızsın adam gibi yerden pas atamaz mücadele edemez sen nesin? sercana sefaya kızıyoruz ama şunuda gözden kaçırmayalım yeni transferlerin alayıı fıss keşke tahta açılmasaydıı A2 deki çocuklar bunlar iyi oynmazsa adımı değiştirim  >:( halı sahada maç yapan kardeşlerimiz büyüklerimiz en az bunlar kadar oynamazsa adi insan olayım ben ... hey gidi kaleci o nasıl bir topa çıkış ? nasıl bir degaj ?ilhan koşamıyorsun o göbek ne? yahu elle tutulur ne tarafımız var koskocaman bir 0  >:(

mehmet yılmaz

Zorla Gol Yemek!

Lig başlayalı 11 hafta oldu; neredeyse sezonun 3/1'i bitti ama Samsunspor sanki daha hafta başında bir araya gelmiş oyuncular topluluğu gibi sahada. Birbirini tanımayan, tamamlamayan ve bu yüzden pas trafiğinde bile adam seçen bir oyun anlayışı. Bazıları bazılarına pas atmamaya yeminli gibi adeta...
Hafta içindeki tuhaf maçın verdiği rahatlık vardı Altay'da ve zihinlerindeki küçümseme durumunu aşamamışlardı. Bu aslında bizim için önemli bir avantajdı. Kulübedeki adamın değişmesi de oyuncular adına ispat durumunu yeniden ortaya koyuyordu. Nitekim maça gol pozisyonuyla başlayan ve sonrasında oyunu - anlamsız bir heyecan ve tedirginlikle beraber - elinde tutan taraf bizdik. Turgut'un acemi çıkışları yerine daha kolektif çıkış yapabilsek ya da ayakları titremeyen bir sprinter oyuncumuz olsa farklı olabilirdi.
Devre bitmek üzereyken en azından 0-0 ile içeri gireceğimizi hayal etmiştik ama maalesef bu takım insana hayal bile kurdurmuyor! Adamların gol atabileceği tek noktaları vardı, o da duran toplar. Can Özgür sürekli faul yaparak o şansı verdi ve nihayetinde gol de saçma sapan bir şekilde öylece geldi. O ana dek sahanın en iyisi gibi duran Hakkı'nın kendi kalesine attığı gol yine moralleri bozdu haliyle... Ligde bizim kadar ucuz gol yiyen ikinci bir takım yoktur herhalde.
İkinci devrede de manzara aynıydı esasında. Mücadele eden ama doğru dürüst bir şut bile çıkartamayan bir takımımız vardı. Sakatlık nedeniyle çıkan İlhan ve Sefa zaten etkisizlerdi, yerlerine girenler de onlardan farklı değildi. 62. dakikada maçı anlatan spikerin cümleleriyle söylemek gerekirse "bomboş pozisyonda çektiği şut taca çıkan" bir Turgut pozisyonu vardı.
Maçın geneline baktığımızda skor üretemeyen, organize gelemeyen ancak son birkaç haftadan farklı olarak sadece mücadele etmeye çalışan bir Samsunspor vardı. Bu sezon İzmir'deki 4 resmi maçımızda 10 gol yedik ve gol atamadık, hepsini kaybettik. Deplasmanda bir yıldır kazanamıyoruz; tablo vahim.
İster istemez geçen seneki takımla kıyaslama yapılıyor. Yöneticiler tarafından bir türlü beğenilmeyen Can Ulun'un yerine alınan adamları görüyoruz. Can Ulun, üst düzey bir futbolcu değildi belki ama en azından yerine aldığının ondan fazlası olsun, olmadı onun kadar olsun değil mi? Ya yine beğenilmeyen Gökhan Kolomoç. En azından yüreğiyle oynuyor, zaman zaman gol atıyordu. Can Özgür'ün yediği çalımları, kaybettiği topları saymak için ayrı bir eleman gerekiyordu dünkü maçta. Anlamsız bir gerginlikle birlikte ayaklarımız tireye titreye hücum yaptık!
Bence en kötüsü de şu olacak, maç sonu beyanatları bilmiyorum ama yönetiminden, futbolcusuna kadar maalesef oynanan oyundan memnundurlar. Yani, bu kadarını yeterli göreceklerdir.
Peki, sonuç ne? Yine mağlubiyet...
Bir haftamız daha zehir oldu; maç ne oldu diyenlere, "ama top daha çok bizdeydi" denmiyor ki!
Antep Belediye maçı çok kritik bir hal aldı; üç puanın dışındaki her şey laf-ı güzaf oalcaktır...

bluegreen55

Bize güçlü kuvvetli boylu postlu koşan bir golcü lazım.

gozgoz yýlmaz

Bu muhteşem skor için tüm oyuncularımızı ve değerli yönetimimiz kutlarım. Nedir lan o? 0-3, 0-4 falan. Bak, süper skor. 0-1. Helal olsun çocuklar. Harikaydınız. Sizin gibi bir takım kuran futbol zekasını da saygıyla selamlıyorum. Ulu futbol uleması sayın yönetimimiz. İyi ki varsınız. Nasıl da toparladı takım, gördünüz mü?

red_white

hacı bektaşoğlu babanı gördük adam diyor parasını alamadığı için oynuyamıyo dio  >:( ulen gerzekk bir tane adam gibi pasmı attın şişirmeden başka birşey bilidğin yok şut bile çekemiyorsun bir tane omuzda yıkılıyorsun kız gibisin kızz erkek futbolu oyna yada bu futbolu bırakk  >:(

beşnumara

maç için söyeleyecek söz yok malesef. diğer maçlara göre iyi oynasak da biz samsunsporuz ve iyi oyunla kendimizi kandırmamamız gerekir.kendini kandıracaklar zaten maç sonunda iyi oyunun arkasına sığınacaktır elbet.yine bir heyecanla gittim maçı izlemeye bir şey yapamayacağımızı bile bile. önümüzdeki antep belediye maçı öncesi allahtan ara verdiler lige de belki biraz düzeliriz hem bu arada oktay da iyileşir de takıma bir an önce girer bir de murat yıldırım bu arada kendine çeki düzen verir inşaallah.geçen sezon en kötü oynadığı maçta bile son 3-4 haftada oynadığı kadar kötü değildi.heralde aklımıza gelen başımıza geldi murat yıldırımla ilgili :'(
sezon başında gönderilen gökhan kolomoç ve can ulunun yerine sanki puyol ile a.cole'u getirdiler bize.can ulunun gitmesinde kimlerin katkısı olduysa allah binbir belasını versin şerefsizlere.
bu takıma acilen oktayın girmesi lazım.gol atamıyoruz ilerde organize olamıyoruz dolayısıyla kaç maçtır gol atamıyoruz.
bu can özgürü ısrarla sahada tutmak da neyin nesidir anlamadım ben.yedeklerde turgay varmıydı bilmiyorum ama gerekirse ofans oyuncusu almayalım oyuna ama can özgürün çıkması gerekiyordu.gol atacağız derken gol yerdik çünkü.malesef defasımız canlı bomba her an patlayabilir çok tehlikeli.
Antep belediye maçını alırız ama önemli olan ondan sonraki deplasman maçı.acaba deplasmanlardan bir şey getirebilecekmiyiz o önemli

berusa55

Ha 0-4, 0-3 ha 0-1... Bitiyoruz, mum gibi eriyoruz...  :-\

beşnumara

Alıntı yapılan: red_white - 02 November 2009, 23:31:15
hacı bektaşoğlu babanı gördük adam diyor parasını alamadığı için oynuyamıyo dio  >:( ulen gerzekk bir tane adam gibi pasmı attın şişirmeden başka birşey bilidğin yok şut bile çekemiyorsun bir tane omuzda yıkılıyorsun kız gibisin kızz erkek futbolu oyna yada bu futbolu bırakk  >:(
parasını alamıyo da hiç mi alamayacak sanki.sığındıkları şeye bak yaaa.sezonun ilk yarısı bitmeden hepiniz federasyona başvurmasını bilirsiniz ama şerefsizler. bir kere de delikanlı olun başka neden gösterin

doðan

Evet samsuni ....

antep maçı dönüm noktası,,,, Futbolcularda kimlik arama uğraşından kurtulduğum bir akşamdı altay maçı ..sağ bek ve sol bek olarak alınan iki topçununu yelle yeksan oluşunu iizledim bu akşam , birde birazdan fazla futbol oynama isteğini gözledim takım da , kötü oynayan bir turgıt dışarı alınabiliyormuş bunu gördüm , ben burhanı volkanı aradım bu akşam ( elde onlar olduğu için ha yanlış anlamayın) tek bir forvet aradım topa sahip çıkacak ama yoktu sadece ileri atılan top aynen kendi sahamızda , biraz daha topu ayaklarına yakıştırdıklarında neler yapabildiklerininin farkına varabileceklermi acaba ...
neyse ne desek mağlubiyeti geri çeviremeyeceğiz, ama benim antep maçına bir umudum doğdu bir kıpırdanma vr bir ışık var gibi , her nekadar bu haftada trübünde yerimi alamayacak olsam da SAMSUN 19 MAYIS stadında  3 puan alcağımıza inancım tam ...
yada inanmak istiyor ve rüyaya yatıyorum ...

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: doğan - 02 November 2009, 23:35:28
ben burhanı volkanı aradım bu akşam ( elde onlar olduğu için ha yanlış anlamayın)

;D

Dartagnan

Soylenecek bi sey var mı ?

-Yok...

onumuzdeki maclara bakacagiz artik  >:(

beşnumara

Alıntı
-SAMSUNSPOR CEPHESİ-

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar da yaptığı açıklamada, iki takımın da çok iyi mücadele ettiğini, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altay'a farklı mağlup olduktan sonra takımla ilk maçına çıktığını hatırlattı.

Kalpar, sözlerini şöyle tamamladı:
''Buradan puan veya puanlarla dönmek istiyorduk. Bunun için de arzumuzu, isteğimizi, inancımızı sahaya yansıttık. İyi mücadele ettik ve iyi oynadık. Altay şampiyonluğa oynayan bir takım, biz de üstlere yükselme çabasındayız. Oyuncularımı, ortaya koyduğu oyundan ve mücadeleden dolayı kutluyorum. Bu arzu ve istek devam edecektir. Böyle mücadele ettikten sonra kazanan taraf biz oluruz. Belki zor kazandı, ama Altay'ı kutluyorum. Samsunspor'un yoluna emin adımlarla devam etmesi gerekiyor.''

bizim dediklarimizin aynısını söylemişsiniz daha doğrusu sizin söyleyeceklerinizi biz önceden yazmıştık.aynı düşünceyi de yarın haber gazetesi yazacak hatta sercan turgut çok isteklilerdi ama olmadı gibisinden yazılar yazacaklar.aferin kendinizi kandırmaya devam edinn

Forvetim

red_white

senindemi yüreğin yok desene bu ruhsuzlardan birşey olmaz diye  >:( desene başkan ve ekibide ruhsuz diye  >:(