Özyazanlar İstifa Etti; Yeni Hoca Kim Olacak?

Başlatan mehmet yılmaz, 18 October 2009, 18:52:00

« önceki - sonraki »

**KaR6**

hocalıkla işi olmaz da o yuzden.. diploması oldugunu da sanmıyorum zaten..

Nuri Asan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 October 2009, 12:58:02
hocalıkla işi olmaz da o yuzden.. diploması oldugunu da sanmıyorum zaten..

mustafa diploması olanlarıda gördük
hemde pro lisansı vardı vatandaşın >:(

**KaR6**

tamam da diploması olmadan istese de yapamıyo ki hocalık :)

Nuri Asan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 October 2009, 13:06:04
tamam da diploması olmadan istese de yapamıyo ki hocalık :)

Diploma dediğin ne ki
bende 4 yıllık lisans var,şimdide yüksek lisans yapıyorum
birde 2.üniversiteyi okuyorum
ama yinede iş başvurularında torpilleri alıyorlar >:(

bu teknik direktörlük diplomasıda çok zor bişey olmaması gerek.

Timofte Samsunspora çok yakışır,şimdi olmasa ileride diploma alınca.

emoh55

alı bılgıcı de akıllı adam bence

34_55

ali bilgicide iyi ama bence besim durmuş... yada olmadı hakkı tomaç teknik direktör, tahsin kosif yardımcı antrenör,erkut tutu kaleci hocası nasıl ama alın size ekip beyler...

sadece55

Takımın ismi de değiştirek Sırtlanspor yapalım bari baksana sırtlanlar ekipte:))

yazgülü55

sevgili samsunspor taraftarları:Özyazanlar Buca spor maçı öncesi sonuç ne olursa olsun istifa edeceğini açıklamış.Geçtiğimiz günleri hatırlıyacak olursanız,Burhan ve Volkan alacakları ödenmediği için kulübe ihtar çekiyor,buna çok sinirlenen yöneticilerimiz (Bunları sizler çok iyi tanıyorsunuz isimlerini yazmama gerek yok) hocaya Volkan ve Burhanın ilk onbirde oynatılmaması yönünde baskı yapıyorlar.Gururuna bunu yediremeyen hoca maç öncesi açıklamasını yapıyor ve maç sonrasıda istifa ediyor.Maçın ikinci yarısı Volkan ve Burhanı oyuna alarak çok bilmiş yöneticilere selam gönderiyor.Olay bu!Geçen sezon da aynı şeyler Ercüment hocanın başına gelmişti.Hatırlayın.

METE_55

yazıkların olsun bu yöneticilere başka söz bulamıyorum

özkan

madem öyleydide nedn ilk 11 başlatmadı hoca he? yeteneksizsin özyazanlar yeteneksizsin kreş değil burası sessiz kalarak hoca olunmaz bir ikinciside sirkmi lan burası herkez kendi fantazisini uygulasın burda he? yok yonetici demiş bizim damadı oynat hoca oburu demiş benim baldızımı kaleye koy vsvs..ama taraftar sustukca bu devam eder daha sürer gider..

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: emoh55 - 21 October 2009, 13:17:50
alı bılgıcı de akıllı adam bence

Samsunspor Hocalığı Ali Bilgici'nin şuan için kaldırabileceği bir yük değil gidip ikinci üçüncü ligde biraz yüksek lisans yapması lazım...      (ikinci üçüncü lig ;D)

gozgoz yýlmaz

Bence Turhan Özyazanlar'ın, Yücel İldiz'in hocalık yaptığı bu ligde Ali Bilgici de rahatlıkla yapar ve Ali Bilgici altyapıdan gelen genç şarlatanlara asla prim vermez. Ama benim tercihim bilenler bilir, son iki yıldır hep bir isimdi. Besim Durmuş...

Fakat böylesi köhne bir yönetim yapısında göreve gelir mi, gelirse de ilkelerinden taviz vermeyeceği için sorun yaşar mı? Bunlar soru işaretleri...

edmontdante

Raşit ÇETİNER,Ergün PEMBE,Hakan ÜNSAL ve Cem PAMİROĞLU'yla görüşülmüş .Raşit ÇETİNER'in parasını Metro ödeyecekmiş.Raşit ÇETİNER olsa çok iyi olur diye düşünüyorum.Hayırlısı artık

Jnr.Serkan

YaşarDoğu

21 October 2009, 19:10:02 #224 Son düzenlenme: 21 October 2009, 19:12:25 YaþarDoðu
Evet Raşit Çetiner harika olur..

İnş. bu yalama topcular bu hocayıda çileden çıkarmazlar...

Raci yi biz niye teknik adam yapmıyoruz, her gelen hocaya karışıyor  :-\