Özyazanlar İstifa Etti; Yeni Hoca Kim Olacak?

Başlatan mehmet yılmaz, 18 October 2009, 18:52:00

« önceki - sonraki »

seckin55

beşnumara

kaleci antrenörü turgutun fazlalığını alsın da gitsin.belki ona muhtaç olduğu günler olur.onunla idare eder >:(.******* sen adam olsaydın yanındaki çocuğa sahip çıkardın

Clint_Eastwood

samsunmania

Tekin olmadı, Durmuş geliyor!

Turhan Özyazanlar'ın istifa etmesinin ardından teknik direktör arayışlarını hızlandıran Samsunspor yönetimi, Besim Durmuş ile anlaşmak üzere.
Milli Takım eski antrenörü Metin Tekin'e teklif götüren ancak olumsuz yanıt alan yönetim, Besim Durmuş'u göreve getirmek için düğmeye bastı.

DHA'ya açıklamalarda bulunan Metin Tekin, Samsunspor'dan teklif geldiğini ancak şu an için böyle birşeyi düşünmediğini söyledi.

Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa'dan ayrılan Besim Durmuş ise Samsunspor'un teklifine sıcak baktığını, aradaki pürüzlerin de çözülmesi halinde anlaşma sağlayacaklarını belirtti.

http://www.sporx.com/futbol/bankasya/171191/

berusa55

Metin Tekin'e bakın kabul etmemiş; isabet olmuş aslında!

Yaman55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 October 2009, 00:20:24
Alkol problemi ile başarılı olması çok zor.

olur olur ercan da içerdi ama başarılı olurdu timofte gelsin efsane be

celebi

2. ligde yabancı teknik adam olmuyor diye biliyorum ben

Ollivanders

Alıntı yapılan: Yaman55 - 21 October 2009, 00:50:56
olur olur ercan da içerdi ama başarılı olurdu timofte gelsin efsane be

Ertuğrul Sağlam

21 October 2009, 10:55:56 #203 Son düzenlenme: 21 October 2009, 10:59:20 %100 samsunspor
Biz burda birçok isimden bahsediyoruz, 

Bizim Yönetim süprizlere bayılır tahminimce hiç ismini telafuz etmediğimiz birinide getirebilir.

Mitroviç'ede kesinlikle sıcak bakmıyorum.

Besim Durmuş kariyeri ve Samsun'lu bir hoca olmasından dolayı bence ilk düşünülmesi gereken kişi yardımcı hoca olarakta Ercan Koloğlu gelirse bence iyi yönde çok şey değişir takımda. 

SSBiz Gençlik

emoh55

yılmaz vuralda olabılır ama bos mu kı.valla o adamda ıyı hoca

babasamsunlu

Valla vurdulu kırdılı sağlam bir adam lazım bunlara....başka türlü adam olmazlar...

**KaR6**

Ercan Koloğlu'nu hiç düşünmeyin bile de, kim gelir bilemem.. ama adı geçenlerden memnunum.. besim hoca da mitrovic de mevcut kadroyla en yuksek verimi alabilecek kapasitedeler..

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 October 2009, 11:06:35
Ercan Koloğlu'nu hiç düşünmeyin bile de, kim gelir bilemem.. ama adı geçenlerden memnunum.. besim hoca da mitrovic de mevcut kadroyla en yuksek verimi alabilecek kapasitedeler..

Neden? :-\
Ercan yardımcı hoca olarak başarılı olur diye düşünüyorum...

kaptan 55

bırakın timofte gelsin daha iyi yapsın kafayı tekme,tokat dövsün takımdaki zibidileri

en azından adı yeter boru değil ya DANİEL TİMOFTE