Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

tanju55

Alıntı yapılan: estalpi - 18 October 2009, 15:56:00
Bu yöneticiler eskiler kimse her kimse bu işbilmez işeyaramaz ulema sınıfı.... Bu şehrin değerlerine önem vermediniz. Tanju para almadan takımı çalıştırım samsuna borcum var ödemek istiyorum dedi, çok samsunsporlusunuz ya yok neymiş tanju adam değilmiş....siz çok adamsınız yaaaaa.... avrupa gol kralı olmuş samsunun çocuğu tanjuyu hocalığa bırakın teknik menecerliğe bile getirmediler..... bu sizin ayıbınız.... bu hocayı para yok die getiridiniz tamam para yok o zaman kovun gitsin zaten hocasız oynuyoz ne gerek var.....
ben size projeyi anlatayım haftaya isa samsunsporun teknik direktörü olacak bak göreceksiniz arkadaşlar.plan buydu zaten.... isayı takımın başına getirmek....

aynen...samsunspor deneme tahtasi ya...önce turhan sonra isa...bunlar böyle politikaci olduktan sonra samsunspor birakin süper ligi bank asyaya bile hasret kalacak...

estalpi

HZ. İSA HAFTAYA SAMSUNSPORUN TEKNİK PATRONU OLACAK GÖRECEKSİNİZ..... :-\

55JNR55

arkadaş bu takımı deplasman dönüşü yolunu kesip turhan'la konuşmak gerek bişeler yapmak şart olmadı tesisi basıcaz önümüze geleni indiricez daha ne olucak bu hale geldik...

Yaman55

giresun yenildi haftaya bizim maçta ölümüne oynarlar

tanju55

ah be tanju nerdesin...bu takimi kurtarsa kurtarsa sen kurtarirsin...baskan olarak mi geliyorsun t. direktör olarak mi menajer olarak mi bilmiyorum ama ne yapip yapip gel...

sBc-1984

Oraya Giden Arkadaşlarımıza yazık.az oynayın ******* adiler.

giresun yenildi adanaya.haftaya saldıracaklar bize.bakın görün giresunada yenilecez

55JNR55

Alıntı yapılan: tanju55 - 18 October 2009, 15:59:58
ah be tanju nerdesin...bu takimi kurtarsa kurtarsa sen kurtarirsin...baskan olarak mi geliyorsun t. direktör olarak mi menajer olarak mi bilmiyorum ama ne yapip yapip gel...

tanju kim yaaa paraya oynayan ******* aha televizyonlarda yalaka yalaka top koşturmaya devam ediyor... denize düşen yılana sarılır misali tanju tanju demeyin allah aşkına...

harbisamsunsporlu5517

soygunmu yapalım he butakımı duzeltmek için yaw allahını seven sahıp cıksın su takıma nasıl bır mılletımız var anlamıorum nedır bu rezıllık ,vurdunduymazlık

Yaman55

Alıntı yapılan: tanju55 - 18 October 2009, 15:59:58

tanju gitsinde galatasaraya menejer olsun

sersa

78 yaşındaki dedem şimdi skoru sordu 2-0 yeniyo buca dedim verdiği tepki aynen şu oldu: Allah bu çorbacıların belasını versin yeter artık oynayamıyolarsa gitsinler.

Baskent_Samsunspor

tanjuyu ne zamann samsunspor formasıyla veya atkısıyla gördünüz allah aşkına yaa ne yarar getirecek

Yaman55

ordu kim la kim neye sinirleniyolar he trabzon atkısı açsalar neyse

tanju55

tanju bu takimda herhangi bir görevli olsaydi bu takim bukadar düsmezdi...
adam resmen mhk baskanini havaalaninda acik acik tehdit ediyor tanju baskan olsa hakemlerden cekermiydik bu kadar...