Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

kuzey55

haftaya da giresuna ilaç oluruz herkese yeniliyolar gelip bizi yenerler.bu beceriksizlerle biz mç kazanamayız

sersa

Hocada o hocayı buraya getiren yönetimde siktirsin gitsin!!!

Baskent_Samsunspor

sen yenil bize inat biz seviyoruz seni sana inat  

cuneytavar55

18 October 2009, 15:50:56 #438 Son düzenlenme: 19 October 2009, 12:32:37 samsunspor1965
bizi bu hallere düşürenlerin ta.........

Jnr.Serkan

rize maçında 2-0 dan 2-2 yaptık.neden tekrarlamayalım rizeyle buca arasında ne fark var.haydi samsunum.zoru başarırız ama imkansız zaman alır.biz sizden imkansızı istemiyoruz zoru istiyoruz.İnanıyoruz Vzzgeçmiyoruz...

Yaman55

Seviyorum seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibi geceleyin ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi  :-[ :-[ :-[ :-[

cuneytavar55

elalemin belediye başkanları federasyona kafa tutuyor bizimkiler şehirde karı gibi geziyor.

55JNR55

hani diyoruz ya samsunun samsundan başka dostu yok öyle de değil arkadaş Samsun'un Bu forumdaki taraftarı dışında hiç bir boku yok ne yönetimi ne topcusu...

Gaziosmanpaşalı3455

AY
Alıntı yapılan: kuzey55 - 18 October 2009, 15:48:53
yaz boyu bize tahta edebiyatı yapıp son gün nerde çöplük varsa toplayıp bu tkıma getirenlerin allah belasınız versin.
aynen katılıyorum tahta tahta dediler ne kadar çakma topçu varsa kadroyu bunlarla şişirdiler

tanju55

arkadaslar serkan kim ya ilk defa duyuyorum...

tanju55

Yaman55

Gaziosmanpaşalı3455

tomaç sen bu topçulara samsuna gelince hesap sormazssan olasın topaççççç

estalpi

Bu yöneticiler eskiler kimse her kimse bu işbilmez işeyaramaz ulema sınıfı.... Bu şehrin değerlerine önem vermediniz. Tanju para almadan takımı çalıştırım samsuna borcum var ödemek istiyorum dedi, çok samsunsporlusunuz ya yok neymiş tanju adam değilmiş....siz çok adamsınız yaaaaa.... avrupa gol kralı olmuş samsunun çocuğu tanjuyu hocalığa bırakın teknik menecerliğe bile getirmediler..... bu sizin ayıbınız.... bu hocayı para yok die getiridiniz tamam para yok o zaman kovun gitsin zaten hocasız oynuyoz ne gerek var.....
ben size projeyi anlatayım haftaya isa samsunsporun teknik direktörü olacak bak göreceksiniz arkadaşlar.plan buydu zaten.... isayı takımın başına getirmek....

tanju55

ya cengiz ayrilcam diyor da hakli cocuk ya...adam milli takim kalecisini 3. kaleci yapti...utanin ya...