Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: recep55 - 14 October 2009, 18:47:24
sesim kısıldı malum havalar soğuk ya ondan bagıramıyom :)

sen anladın beni, hadi bi sess veer ;D

çarşambalı-55

Bugünkü çarşambaspor maçında izlediğim samsunspordan sonra hiç umudum kalmadı Fark yemeyelim yeter diyorum :-[ Statdada herkezin ortak görüşü bu samsunspor bu hafta deplasmanda bucadan fark yer  :-[ :-[

beşnumara

14 October 2009, 19:42:31 #107 Son düzenlenme: 14 October 2009, 19:48:07 beþnumara
maçın hakemi deniz çoban. en son malatyayı deplasmanda 2-1 yendiğimiz maçı yönetmiş :D
işin enteresan tarafı bizim 3 maçımızı yönetmiş 3 maç da 2-1 bitmiş.malatyayı deplasmanda 2-1 yendiğimiz maç,içerde gaziantep belediyeyi 2-1 yendiğimiz maç ve eskişehirde 1-0dan 2-1 yenildiğimiz maç ::)

KareAs55

bu deniz çoban süper lig hakemi  bursaspor-fenebahçe maçını berbat yönetti diye biliyorum bank asyada düdük çalcak sanırsam bir zaman ::)

ali ihsan

Alıntı yapılan: recep55 - 14 October 2009, 18:38:09
ver gazı ver gazı

O meşhur his  :D  öyle diyor abi.Buca'ya yaslayacaksınız diyor.

Sana ne diyor bu meşhur his abi  ;)

onur 55

bu hafta su deplasman korkusunu bı atalım ustumuzden yaa.her deplasmanı bay dusunmekten bıktık artık

onur 55

tek gercek samsunspor gerısı yalan beyleeeeeeer

beşnumara

onur 55

beşnumara

onur 55

bu hafta hayırlısıysa ızmıre gıdıcem.ınsallah ugurlu gelırım takıma

beşnumara

Alıntı yapılan: onur 55 - 14 October 2009, 20:10:39
bu hafta hayırlısıysa ızmıre gıdıcem.ınsallah ugurlu gelırım takıma

inşaallah ama biz o uğuru çok denedik ve sonunda anladık ki uğur diye bir şey yokmuş.denemediğimiz kalmadı.yarın çlıştığım cafedeki falcılara bir şeyler yaptırcam bakalım ;D belki bişeyler çıkar hafta sonuna ;)

onur 55

jean

Forvetim

bu maçtan umudum var içime öyle doğuyor belki de öyle olmasını istediğimdendir. rize maçı önceside fark yeriz muhabbetleri vardı ama puan aldık bu da öyle olur inşallah. ümitsiz olmayın arkadaşlar samsun iddialı rakiplere karşı her zaman farklı oynar, unutmayın.