Sefa çıkar üstündeki o 55 numarayı

Başlatan fanatik, 05 October 2009, 08:37:14

« önceki - sonraki »

fanatik

Arkadaşlar Sefa'nın maç sonu yaptığı terbiyezsizliği göreniniz varmı bilmiyor.Taraftar takımı çağırıyor o koşarak soyunma odasına giderken hocası kolundan tutarak taraftarın onları çağırdığını gösteriyor.O ise boş ver onları der gibi hocasının kolunu iterek soyunma odasına gidiyor.Artık bu Sefa ve Sercan ın yaptıkları yeter etmiştir artık onları bu takımda istemiyoruz takımın huzurunuda bozuyorlar defolup gitsinlerde bu takımdan kurtulalım bu terbiyesizlerden.

ali ihsan

Ona 55 numarayı layık görenlerle birlikte defolsun gitsin

özkan

Alıntı yapılan: fanatik - 05 October 2009, 08:37:14
Arkadaşlar Sefa'nın maç sonu yaptığı terbiyezsizliği göreniniz varmı bilmiyor.Taraftar takımı çağırıyor o koşarak soyunma odasına giderken hocası kolundan tutarak taraftarın onları çağırdığını gösteriyor.O ise boş ver onları der gibi hocasının kolunu iterek soyunma odasına gidiyor.Artık bu Sefa ve Sercan ın yaptıkları yeter etmiştir artık onları bu takımda istemiyoruz takımın huzurunuda bozuyorlar defolup gitsinlerde bu takımdan kurtulalım bu terbiyesizlerden.

yaa bırak aga adam yapsın nolacak alla alla nası olsa biz hiçbişeye olduğu gibi bunada sesimizi cıkarmıyoruz cıkarmayacagız aferin sefa yap aslanım yap yap,neler neler yapıldıda ses cıkarmadık biz bunlara..sabah sabah sinirlerim o kadar tepemdeki!!!!

kuzey55

haftaya tribüne çağırılıp alkışlanmalı sefa...

grkn55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 October 2009, 10:32:07
haftaya tribüne çağırılıp alkışlanmalı sefa...

evt kesinlikle ama biz bu sefer yuhlamayalım  ;D ;D

edmontdante

Maç sonunda bunun farkına varamadım.Maç resimlerini de açamıyorum orada Sefa var mıydı bakacaktım.Ben gözümle görmedim.Gören başka arkadaş var mı?Fanatik yanlış anlama ama bu konuda hiçbir şey yazan olmadı belki de galibiyet sevinciyle hepimizin gözünden kaçmıştır.Ama bu doğru ise SAMSUN'un çocuğu diye bahsettiğimiz kişilerin artık kendilerinin takımın ve SAMSUN'un üzerinde gördükleri çok açık ortaya çıkmış oluyor.

HaSaNCaN

sercanıda unutmamak lazım ilk o indi soyunma odasına

edmontdante

Ayıptır.Allahım delireceğim.Oğlum sizden bir numara olmaz.Siz böyle devam edin 3 sene sonra dönersiniz amatöre

grkn55

sercanın olmadığını görmüştüm ben ama sefayı göremedim ne diyim bunlar samsunun çocuğu işte georgi bile ordaydı onlar yoktu

ali ihsan

Alıntı yapılan: edmontdante - 05 October 2009, 10:48:54
Ayıptır.Allahım delireceğim.Oğlum sizden bir numara olmaz.Siz böyle devam edin 3 sene sonra dönersiniz amatöre

O salaklarda akıl olsa Samet Kılıç'a bakıp ibret alırlar.Pursaklar Belediyespor'da şimdi Samet,bir zamanlar milli olan ve gelecek vaadeden isimlerin başında geliyordu.

edmontdante

Başıboşluk almış başını gidiyor.Böyle bir yönetim ve  bu karaktere sahip oyuncular oldukca bu sahnelerle çok karşılaşacağız gibime geliyor.

kaptan 55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 05 October 2009, 10:51:02
O salaklarda akıl olsa Samet Kılıç'a bakıp ibret alırlar.Pursaklar Belediyespor'da şimdi Samet,bir zamanlar milli olan ve gelecek vaadeden isimlerin başında geliyordu.

üstelik samet'in sigarası,karı kız ayağı yoktu
antepe satıldığında malzemecilere benim eşyalarımı toplayın ben artık süperlig topçusuyum havalarını attığını duyduğumda çok kızmıştım ona ama birebir görüşmemde de aynı şeyi söylemiştim ona o da abi yemin ederim ki öyle bişey yok demişti
ondada biraz zıpırlık yok değildi lakin sercan'a sefa'ya turgut'a verilen şans ona verilseydi bence onlardan çok daha fazla yol katederdi.

Ollivanders

Baskent_Samsunspor

sefa ilk 11 de oynayamadığı için bu takımı karıştırır yakında demedi demeyin .... turhan hocanın daha cesur olması lazım

sedatbuyuk

Sadece bir maçtaki hareketle mi eleştiriyorsunuz adamı ? Saha içinde ne olup bittiğini bilmek lazım önce. Adamın belki başka birşeye kafası bozuldu. Olamaz mı ? Hocasının da ne dediğini bilemezsiniz, onun da. Der gibi şöyle yaptı böyle yaptı diye yorumlamak yanlış. Dudak okumayı bilen varsa saygı duyarım da bu kadar da peşin yargılı olmamak lazım. 2-3 hafta önce aynı oyuncu yere göğe sığdırılamıyordu attığı frikik gölü sonrası. Bugün Sefa olur yarın başkası.

Takım kazanmış. Bunda sahadaki tüm oyuncuların payı var. İlle de kusur arayışında olmamak lazım.