Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

beşnumara

Maçta olaylar çıkmadan önce söylenilen tezahürat.daha doğrusu adanalıların adam gibi tezahürat yapın dediği anın öncesi.ne varsa bu tezahüratta bütün stat yerinden fırladı

View My Video

View My Video

View My Video

View My Video

deado

ben öncelikli olarak beşnumara arkadaşımızı tebrik ediyorum.güneşin alnında o sıcakta maç anlatımı yaptı.yine bir umutla gittik deplasmana.ben kendi adıma bu sefer bi şeyler olacak diyordum hep içimden.takımı çağırdık sesimizi duyurduk oyuna da nispeten iyi başladık.Turgut un karşı karşıya kaldığı pozisyon gol olmalıydı.başka da bi şey demiyorum çok şey zaten benim adıma da yazılmış gibi.
Videolarda görüldüğü üzere sadece takıma tezahürat yaparken durduk yere bize salça oldular.anlam vermek imkansız.çıkışta Adana lı bir yönetici bunlar stadı kapattırmak istiyor özür dileriz sizden dedi ama bizim burada kırılan 3 koltuktan bir maç tarafsız sahaya mahkum kalıyorsak onların en az 3 maç ceza yemesi gerekir.

Sonuç olarak yine bir deplasmanda sahada çok kötü bir oyun sonrası mağlubiyet, kahrolan bizler, ama ne olacak biz Samsun'a sevdalıyız yine Arma'nın peşinde olacağız
artık üzmeyin bizleri be SAMSUNSPOR um...

beşnumara

Alıntı yapılan: deado - 12 October 2009, 22:12:29
ben öncelikli olarak beşnumara arkadaşımızı tebrik ediyorum.güneşin alnında o sıcakta maç anlatımı yaptı.yine bir umutla gittik deplasmana.ben kendi adıma bu sefer bi şeyler olacak diyordum hep içimden.takımı çağırdık sesimizi duyurduk oyuna da nispeten iyi başladık.Turgut un karşı karşıya kaldığı pozisyon gol olmalıydı.başka da bi şey demiyorum çok şey zaten benim adıma da yazılmış gibi.
Videolarda görüldüğü üzere sadece takıma tezahürat yaparken durduk yere bize salça oldular.anlam vermek imkansız.çıkışta Adana lı bir yönetici bunlar stadı kapattırmak istiyor özür dileriz sizden dedi ama bizim burada kırılan 3 koltuktan bir maç tarafsız sahaya mahkum kalıyorsak onların en az 3 maç ceza yemesi gerekir.

Sonuç olarak yine bir deplasmanda sahada çok kötü bir oyun sonrası mağlubiyet, kahrolan bizler, ama ne olacak biz Samsun'a sevdalıyız yine Arma'nın peşinde olacağız
artık üzmeyin bizleri be SAMSUNSPOR um...

kardeşim maçtan sonra lavaboya gittim aynaya baktım bir de ne göreyim? sanki solaryuma gitmişim de kafam simsiyah olmuş.yoksa biri beni güneşte mi unuttu ne? :D

Yaman55

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 October 2009, 22:19:28
kardeşim maçtan sonra lavaboya gittim aynaya baktım bir de ne göreyim? sanki solaryuma gitmişim de kafam simsiyah olmuş.yoksa biri beni güneşte mi unuttu ne? :D

Bu adanalılar harbi kör ne güzel hedef var beşnumara bi isabet ettiremediler özgür basın beşnumara taşlara rağmen kıpırdamadı yanlız azdaha kulak gidiyodu benim bıcak yanımdan geçti :D

samet haci

Alıntı yapılan: Yaman55 - 12 October 2009, 22:26:01
Bu adanalılar harbi kör ne güzel hedef var beşnumara bi isabet ettiremediler özgür basın beşnumara taşlara rağmen kıpırdamadı yanlız azdaha kulak gidiyodu benim bıcak yanından geçti :D

;D   ;D  ;D 

beşnumara

Alıntı yapılan: Yaman55 - 12 October 2009, 22:26:01
Bu adanalılar harbi kör ne güzel hedef var beşnumara bi isabet ettiremediler özgür basın beşnumara taşlara rağmen kıpırdamadı yanlız azdaha kulak gidiyodu benim bıcak yanından geçti :D
yanımdan bıçak mı geçti.vallaha hiç farketmemişim.gözlerim sahadaydı o an.kendimi çok zor tuttum sövmemek için telefonda :D hatta tellere yakındım ben.atlayıp gelselerdi ilk hedef benim.bir parmağım telefonu kapama tuşundaydı.kapatıp allah ne verdiyse girecektik. o ara murat abi bağlanmak için arardı da bulurdu beni ;D ;)

Yaman55

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 October 2009, 22:30:38
yanımdan bıçak mı geçti.vallaha hiç farketmemişim.gözlerim sahadaydı o an.kendimi çok zor tuttum sövmemek için telefonda :D hatta tellere yakındım ben.atlayıp gelselerdi ilk hedef benim.bir parmağım telefonu kapama tuşundaydı.kapatıp allah ne verdiyse girecektik. o ara murat abi bağlanmak için arardı da bulurdu beni ;D ;)

senin kafanın üstünden benim kulağımın yanından senin yanına doğru geliyordum :)

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 October 2009, 22:19:28

:)

55.hakan

utku_01

öncelikle herkese iyi geceler.Yorumlarda olaylardan bahsedilmiş.Görüştügüm ve takip ettiğim haber sitelerinden içinizde mavi formalı bir demirsporlu olunca olay ordan patlak vermiş mac öncesindede kuzey kale arkasında görünen bu kisiler olayların baslamasının ana sebebi diyor herkes.Adanaya giden bir arkadaş olayları anlatırsa daha saglıklı seyler söylüyebilirim.Bi ara iki takım el ele besteside bi taraf söylemis herhalde.Neyse ben adanaya giden bi arkadasdan olayları ve yasananaları bekliyorum.Bu mac geride kaldı buca karsında ve diger maclarda samsuna basarılar...

berusa55

Hatta Adanaspor yönetimini temsil eden bir kişi gelip taratarlarımızdan özür dilemiş ve "bunlar bizim ceza almamızı istiyorlar anlaşılan" demiş. Akşam Spor55 programına katılan Nilşah bey söyledi bunları. Adana'da maçtaydı zaten kendisi...

Yaman55

Alıntı yapılan: utku_01 - 13 October 2009, 02:06:55
öncelikle herkese iyi geceler.Yorumlarda olaylardan bahsedilmiş.Görüştügüm ve takip ettiğim haber sitelerinden içinizde mavi formalı bir demirsporlu olunca olay ordan patlak vermiş mac öncesindede kuzey kale arkasında görünen bu kisiler olayların baslamasının ana sebebi diyor herkes.Adanaya giden bir arkadaş olayları anlatırsa daha saglıklı seyler söylüyebilirim.Bi ara iki takım el ele besteside bi taraf söylemis herhalde.Neyse ben adanaya giden bi arkadasdan olayları ve yasananaları bekliyorum.Bu mac geride kaldı buca karsında ve diger maclarda samsuna basarılar...

demirsporlu yoktu aramızda mavi giyinen herkes demirsporlumu oluyor geçsinler bu işi  he iyi oldu gittiğimiz adanasporluların ne bok olduğunu öğrendik

Yaman55

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 October 2009, 02:18:13
Hatta Adanaspor yönetimini temsil eden bir kişi gelip taratarlarımızdan özür dilemiş ve "bunlar bizim ceza almamızı istiyorlar anlaşılan" demiş. Akşam Spor55 programına katılan Nilşah bey söyledi bunları. Adana'da maçtaydı zaten kendisi...

abi o adamın etmediği küfür kalmadı adanasporlulara

berusa55

13 October 2009, 02:21:45 #733 Son düzenlenme: 13 October 2009, 02:26:02 berusa55
Alıntı yapılan: Yaman55 - 13 October 2009, 02:21:20
abi o adamın etmediği küfür kalmadı adanasporlulara

Anlaşıldı...

holigan5565

arkadaşlar ne zaman anlıcaz samsunun samsundan başka dostu yok karadeniz dostluğu dedik giittiğimiz her karadeniz deplasmanında olay çıktı samsuna gelirken samsun diyen her karşı takım taraftarına inanmayın acırsan acınacak hale düşersin
ne karadeniz ne de başka yerden samsunun dostu yok hatta samsun taraftarı olarak bıraksan neredeyse birbirimizi yicez
bu da bizim ayıbımız başka bi stad var mıdır acaba bir maçta bir tribünde 4 farklı kafadan bağıran taraftar geçen sene ne güzel birleşip bağırıyolardı ne olduda yine ayrıldılar
bi ara il güvenlik kurulunun bu birleşmeye karşı çıkan bir tututmu oldu böyle bi saçma bi karar dünyanın neresinde var oda ayrı bi tartışma konusu ya
ama bu benim şahsi fikrim ama gerek şov olarak gerek takıma sahip çıkmak konusunda gereksede yaratıcılık açısından şirinler samsun taraftar grupları arasında 1 numaradır