Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

samet haci

heyytt be banazlı abıme bakk hasanla bırlıkde  :D

Kaya

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 October 2009, 21:37:21

kardeşlerim benim seviyorum sizi,güzel günler göreceğimiz zamanlarda olacak elbet.....

**55

gozgoz yýlmaz

fotoğraflara epeyce baktım ama vatan55'i göremedim bir türlü. halbuki dün gece ankara'dan ayrılıp adana'ya geçeceğini bildirmişti. acaba ortaya çıkardığı derin futbol dosyaları nedeniyle başına bir iş mi geldi? çok endişeliyim...

ali ihsan

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 11 October 2009, 22:44:42
fotoğraflara epeyce baktım ama vatan55'i göremedim bir türlü. halbuki dün gece ankara'dan ayrılıp adana'ya geçeceğini bildirmişti. acaba ortaya çıkardığı derin futbol dosyaları nedeniyle başına bir iş mi geldi? çok endişeliyim...

Muhtemelen İ.Melih Gökçek  salmamıştır Vatan'ı  ;)  Engin bilgi birikiminden nasiplenmek istemiştir bence ...

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 11 October 2009, 22:47:08
Muhtemelen İ.Melih Gökçek  salmamıştır Vatan'ı  ;)  Engin bilgi birikiminden nasiplenmek istemiştir bence ...

Federasyon da daha düne kadar terim'in istifasını kabul etmezken birden bire kabul etti... Acaba diyorum.... acaba? Yok canım, gerçi yakışır da vatana  ;D

ali ihsan

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 11 October 2009, 22:48:54
Federasyon da daha düne kadar terim'in istifasını kabul etmezken birden bire kabul etti... Acaba diyorum.... acaba? Yok canım, gerçi yakışır da vatana  ;D

Olmaz olmaz deme  ;) Vatan bu sonuçta ...

sadece55

vatan55 diyince akan sular durur onun eli her yere uzanır !!!

bluegreen55

""" Dipteyim, Sondayım, Deplasmandayım: 0-2 """

Süper yaa bu manşetler en büyük gazetelerde yok =)

gozgoz yýlmaz

Müstabel Milli Takımlar üstdanışmanı Vatan55 ile ilgili şu postların arada kaybolmaması için ilgili başlığa taşınmasını forum idaresinden hassaten rica ediyorum...

Ayhan Bermek'ten sonra Milli Takıma bir başka Samsunlu futbol adamı yakışır, facebookta başlık açılsın, vatan milli takımlar tek sorumlusu olsun diyenler diye...  ;D

sadece55

Sercan

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 11 October 2009, 22:44:42

Abi Vatan'da oradaydı.Hatta maçın başında misafir tribün yerine yanlışlıkla adanaspor tarafı biletini alınca ufak bir adrenalin yaşadı :D :D Maçtan sonra siteye girdiği zaman yenilginin nedenlerini açıklayacağını söyledi... ;D ;D

ali ihsan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 11 October 2009, 22:56:09
Abi Vatan'da oradaydı.Hatta maçın başında misafir tribün yerine yanlışlıkla adanaspor tarafı biletini alınca ufak bir adrenalin yaşadı :D :D Maçtan sonra siteye girdiği zaman yenilginin nedenlerini açıklayacağını söyledi... ;D ;D

İşte bu be.Helal sana Vatan  :D

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 11 October 2009, 22:56:09

oh şükürler olsun... demek ki mukaveleyi ermenistan maçından sonra imzalayacak. vatanın maç analizini merakla bekliyoruz.

tunç güvenoðlu

aslında bana kalırsa çok da kötü oynamadık..hele ikinci yarı biraz kıpırdanır gibi oldu ama orta sahada pas verecek adam bulamayıp topu aman benden gitsin niyeti ile vurup rakip takıma kaptırınca akabinde gölü yedik ve orda maç bitti..
yanlız sorun taktikte.. bütün toplar turgut ta ve mal turgut ta bütün gelen topları ya eziyor ya rakibe teslim ediyor yada oylesıne ortalarla bitiriyor.böyle olunca ilerde hiç bir etkinlik kalmıyor..orta saha da fena top cevirmiyoruz ama ne zaman top ileri ye atılıyor yani turguta atılıyor orada olay bitiyor..açıkca turgutu oynatan hocanın akıl sağlıgında bir problem oldugunu sanıyorum...inan kendi ipini bu kadar çekmeye meraklı olur mu..acaba hoca beni kovsunlar da tazminat alayım gideyim derdin demi diyede kendime soruyorum..turgutu sahada 10 dakıka tutmak bile samunspora ihanettir..