Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

beşnumara

Yaman55

beşnumara

Alıntı yapılan: Yaman55 - 09 October 2009, 23:38:11
musa bi önceki senemi attı yozgatta
yanılmıyorsam yozgatta gençlerbirliğini 2-0 yenmiştik ama bizim cezamız nedeniyle.golleri musa atmıştı

utku_01

Alıntı yapılan: Yaman55 - 09 October 2009, 02:30:53
biz seni zaten biliyoruz utku ama burda demirsporlar kavga edemezsin ona bozuldum ben
yaman kardeşim zamanında burda bir demirsporlu vardı o zaman cevap verdiğim gibi şimdide aynı ölçüde forum kurallarını aşmadan cevap verdim.O arkadaş kimsede amacını ve niyetini biliyorum ben.Birbirmizi anladık zaten biz aramızdaki maçı konuşalım geri kalan mevzulara başka konularda dalarız.
Alıntı yapılan: beşnumara - 09 October 2009, 02:32:46
utku uzun zmandır sitede yoktun tekrar hoşgeldin ama arada gel yine. sen ve senin gibi kişiler sitede güzel vakit geçirir ama mevzuuyu başka yerlere çekmeye gerek yok. emn ol tribünlerde de demirspor diye bağırılmaz ama aranıza bir kaç malatyalı girip malatya derse o zaman kimse de kusura bakmasın. bana göre o..udan dost olur malatyadan dost olmaz
Öncelikle sitede olamamın sebebi ev taşıma işi ve netin bağlanmamasıydı sonra ders kaydı falan.Anladığım kadarıyla adanada okuyorsun.Adanadaki futbol ortamını en az benim kadar iyi bildiğine eminim.Tribünlerde maç normal seyrinde giderken malatya diye bağırılacağını sanmıyorum yeni başkanlar buna önem veriyor.Mersin deplasmanında bile durduk durmadık yere küfür edimedi ki can düşmanımız olmalarına rağmen sükunet korunmaya çalışıldı.Gerçi şimdi samsundayım yeni durumlardan habersizim.Önceki mesajlarımda dediğim gibi malatya diye bağıran suçludur benim gözümde siz değil.Geçen sene malatya adı geçmemişti aramıdaki maçda umarım yine aynı olur.Maç sonunda sahada olan futbola göre yorum yaparız
Maçla ilgili olarak mbilla belirsiz emrah sakat onur cezalı.Yeri dolmuyacak tek adam olur oda mbilla.Ayrıca Kemal kılıçın gelmesi çok şeye gebe ya takım hocanın istediği sistemde adam gibi oynar kazanır yada hocanın sistemine uyuşamaz tutuk oynar...

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: utku_01 - 09 October 2009, 01:58:59
Evet klasik ads tarraftar profili.Maçımız kimleyse ona yaranma tarihten beri bu böyle.İstediğin atkı takasıysa at özel mesaj bende samsundayım ben gönderim.Maç başlığı samsunspor-adanaspor senin amacın ve niyetin belli.Biz kapandıgımızda davul çalıp oynatan çakallar şimdi o 3.sınıf italyan takımını getirdi diye taptıgınız başkan ve yönetiminiz istifa etti ne yapacaklar?Öyle atıp tutmak kolay sen yıllardır aybı ligdeyken biz kapanıp gelip geçtik önünüze..Farkı iyi anla olayları iyi yorumlara.burada maç dışı yorum yaptıgım içinde herkesden özür dilerim ama meydanı boş bulup bu atıp tutan insanlara insanın bir kaç kelime edesi geliyor.Neyse maçla ilgili olarak geçen senede bir şey demedim bu senede.Malatya dostumuz olabilir ama maç samsun-adana maçı düşmanımın dostu düşmanım dostumun düşmanı düşmanım mantığıyla gidersek klup kalmaz anadoluda.Araya malatyayı katmak ortamı farklı yerlere çekmekdir bana göre.Kimse yanlış anlamasın Aynı şey kendi takımımın taraftarı içinde geçerlidir.Maç adanada bizlerden biri malatyayı katıp beste yaparsa aynı derecede onlarada laf söylerim.O yuzden dostça bir maç olsun hakeden kazansın...

sözlerine dikkat et çakal felan,boyundan büyük laflar etme. >:( adamında asabını bozma edebinle yaz.

utku_01

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 10 October 2009, 01:02:58

sözlerine dikkat et çakal felan,boyundan büyük laflar etme. >:( adamında asabını bozma edebinle yaz.
Emin ol sana burda çok laf söylerim ama bu sitede benden büyük abilerime ve benden küçük kardeşlerime saygısızlık ederim.100 küsürat mesajımda yazdığım gibi çizgimi bozmucam.Başka yerde karşılaşmak dileğimle hoşçakal...

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: utku_01 - 10 October 2009, 01:10:47
Emin ol sana burda çok laf söylerim ama bu sitede benden büyük abilerime ve benden küçük kardeşlerime saygısızlık ederim.100 küsürat mesajımda yazdığım gibi çizgimi bozmucam.Başka yerde karşılaşmak dileğimle hoşçakal...

her zaman her yerde..

celebi

lucarelli

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 09 October 2009, 21:49:31
arkadaşlar forumun bu sayfasında  konu ile belki alakasız olacak lakin turguttaki toparlanma bugün fotomaç gazetesinde çıkan haberle alakası olsa gerek haberde ocaktaki ara transfer döneminde fenerbahçeye transfer olmuş 1,5 milyon dolara..bilgilerinize...................

Aldığım en güzel haber. İnşallah doğrudur.

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 10 October 2009, 01:09:46
Adanasporlu ve Adana Demirsporlu arkadaşlar, burasının er meydanı değil Samsunspor.biz taraftar platformu olduğunu unutmayın, sorunları p.m ile halledebilirsiniz ..
p.m'ye de gerek yok çünkü utku kardeşimizi az çok tanıdık.sitede her zman seviyeli yazılar yazdı.utku kardeşime ve AdanaDemirspor arkadaşımıza söylüyorum gerek yok bu işlere.zaten aynı şehirde yaşıyorsunuz siz demirsporluysanız abiniz babanız adanasporludur mutlaka.

MeL_55

AlıntıOkan: "Her şey daha güzel olacak"

Son üç haftada başarılı sonuçlar alan kırmızı beyazlı ekibin genç file bekçisi Okan Karabulut Adanaspor deplasmanı öncesi Haberexen.com'a konuştu.

"Şimdiye kadar aldığımız kötü sonuçlar transfer tahtasının son anda açılmış olması ile yeni sezona hazırlanamamış bir şekilde başlangıç yapmamızdan kaynaklandı" diyen genç file bekçisi Okan Karabulut, Rize deplasmanının ardından herşeyin değiştiğini ve artık çok daha iyiye gideceklerini söyledi.

Takım yavaş yavaş oturuyor

Karabulut," Rize deplasmanında 2-0'dan skoru 2-2'ye getirmemiz herkesi kendine getirdi. Takımda yeni transferler ile daha önceki futbolcular arasında kaynaşma ve ısınma dönemi geçmesi gerekiyordu. Şimdi takım oturmaya başladı. Daha da iyi olma yolunda ilerliyoruz. Bunu son haftalarda ki sonuçlarda da yavaş yavaş görmeye başladık. Rize maçının ardından sadece Hacettepe''de 1 - 0'lık sonuç yaşadık. Transferlerin ardından yeniler ve eskiler birbirini tanımıyordu. Bu sıkıntılar aşıldığında takımda gün geçtikçe güçleniyor. Artık önümüzde ki günler daha iyi olacak ve iyi bir seri yakalayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Adanaspor maçı sıkıntılı olabilir

Ayrıca ligdeki diğer oynanacak maçları da Haberexen.com için değerlendiren Kaleci Okan," Bank Asya liginde bütün takımlar birbirini yenebiliyor. Önümüzde Adanaspor ve Buca maçları var. Bunlar bizim için biraz sıkıntılı olabilir. Ayrıca İzmir deplasmanı Altay maçıda aynı şekilde. Konyaspor'da Bank Asya ligindeki güçlü ve dişli bir takım. Onlarla yapacağımız maçında zor olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Deplasmanda puan almak şart

Takımın özgüveninin yerine gelmesi için deplasmanda puan almanın şart olduğunu kaydeden Okan,"Turhan hocamızın emeklerinin karşılığı yavaş yavaş alınmaya başladı. Ancak bir deplasmanda 3 puan almalıyız ki özgüvenimiz tam olarak yerine otursun. Bu seri yakalanması açısından da önemli. Samsunspor uzun zamandır deplasman fobisi yaşamış bir takım. Bunu kıracağımıza inanıyorum. Sonuçta sahaya her maçımızı kazanmak üzere çıkıyoruz " ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

sadece55

Kadir ÇELEBİ

Ayrıca ligdeki diğer oynanacak maçları da Haberexen.com için değerlendiren Kaleci Okan," Bank Asya liginde bütün takımlar birbirini yenebiliyor. Önümüzde Adanaspor ve Buca maçları var. Bunlar bizim için biraz sıkıntılı olabilir. Ayrıca İzmir deplasmanı Altay maçıda aynı şekilde. Konyaspor'da Bank Asya ligindeki güçlü ve dişli bir takım. Onlarla yapacağımız maçında zor olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Açıklamaya baktığımızda okan hedef göstermis bir bakıma takımda boyle dusuncenin var olması bizleri dahada iştahlandırıyor ::)