Hocanın kredisi sonsuz

Başlatan ali ihsan, 30 September 2009, 17:38:51

« önceki - sonraki »

ali ihsan

30 September 2009, 17:38:51 Son düzenlenme: 30 September 2009, 19:24:57 yönetici
AlıntıHOCANIN KREDİSİ SONSUZ
30 Eylül 2009 / 12:02
Yönetim olarak Teknik Direktör Turhan Özyazanlar'ı beğendiklerini ve sonuna kadar da yanında olacaklarını belirten Genel Sekreter Kosif, "Maç kazanma anlamında problemlerimizin olduğu bir gerçek. Bu sorunu hocamız çözecektir.
KOSİF CEVAP VERDİ
Samsunspor Genel Sekreteri Tahsin Kosif, ülke genelinde ses getirecek projelerinin olduğunu ancak bunun başarıya endeksli olduğu için bir türlü hayata geçiremediklerini söyledi. En kısa sürede toparlanıp, arzu edilen sonuçları alacaklarına inançlarının tam olduğunu belirten Kosif, "Bizim hocamıza güvenimiz tam. Komuoyunda 'Hocanın kredisi bitiyor', 'Turhan Hoca gidici' gibi dedikodulara karşı biz yönetim olarak hocamızın arkasındayız" diye konuştu.

BİR YILLIK SÖZLEŞMEMİZ VAR
Turhan Özyazanlar ile anlaşmalarının bir yıllık olduğunu herkesin bilmesi gerektiğini ifade eden Genel Sekreter Kosif, "Teknik taktik işlere bizim karışmamız söz konusu değil. Bizim işimiz yönetsel anlamda futbolcularımızın rahat bir ortamda çalışmalarını sağlamaktır. Bu konuda da gerekli girişimlerimiz mevcut. Sözlerimin başında da dediğim gibi projelerimizi hayata geçirebilmek ve destek alabilmek için takımın başarısı gerekiyor. Bunu başarmalıyız" dedi. Özgür KALANBAK - Denge Gazetesi

Vay be ,ülke genelinde ses getirecek projeleri varmış.Bence tesislerin altından petrol çıktı  :D ya da uranyum yatakları filan buldular  :D

Ne acaba çoooook meraklandım şimdi  ::)

Jnr.Serkan

yatır çıkmıştır belki.bozuk para atınca dileklerimiz kabul olur artık :)
müracaat: medyum-kosif ;D

55sirinler55

bugün fatsaspora karsi hazirlik maci vardi....mactan haber varmi???

AntZ

Alıntı yapılan: 55sirinler55 - 30 September 2009, 17:49:40

??? Yahu hafta içi kupa maçı, hafta sonu lig maçı var, daha rahat bir zaman bulamamışlar mı hazırlık maçı için?

YZY ın otopark konusunda yardımı ülke çağında ses getirecek projedir. 4 senedir maça gelmeyen, tek kuruş yarımı olmayan bir belediye başkanının yaptığı her kuruş katkı ülke genelinde ses getirir, bizim için de olağanüstü bir durum.

lucarelli

1. ligden 2. lige takım düşüren bir hocayı alıyorsun, 6 maçta 5 puan ile sondan 4.cüsün ve hocaya sonsuz kredi!!!

Hem de anlaşmam 1 yıllık diyorsun.

Sen dalga geçme işini iyice abarttın!!!

Hocanı da al git!!!

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: 55sirinler55 - 30 September 2009, 17:49:40

Samsunspor 3-0 Fatsaspor

Gollerin 2 tanesini Süperstar solağımız Sercaninio attı ilyarının son 10 dk ve ikinci yarının tamamını izledim izleyenlerde az sonra yazacaktır zaten  ikinci yarı Fatsaspor nerdeyse tek kale oynadı diyebiliriz.

Birde maçta dikkatimi çeken üç futbolcumuzdan kısaca bahsedeyim Süreyya Ünlüoğlu, Kerim Baş, Orhan Taşdemir, yeninle söylüyorum Samsun Amatör'ünde bunlar gibi 50 futbolcu bulmazsam adam değilim. Süreyya Aydınspor'dan Kerim Fransa Lorient'ten Orhan Taşdemir, Gaziantep'ten alındı bunları bulup getirenin ta aklından sorunu var, ya futbolu bilmiyor, yada bu Futbolculardan para yiyor, yani bunun başka açıklaması kesinlikle yok.

Fatsaspor amatör bir takım Fatsada bile enaz 5-6 futbolcu bunlardan daha iyi........

55sirinler55

Alıntı yapılan: Ant55 - 30 September 2009, 18:00:42
??? Yahu hafta içi kupa maçı, hafta sonu lig maçı var, daha rahat bir zaman bulamamışlar mı hazırlık maçı için?

YZY ın otopark konusunda yardımı ülke çağında ses getirecek projedir. 4 senedir maça gelmeyen, tek kuruş yarımı olmayan bir belediye başkanının yaptığı her kuruş katkı ülke genelinde ses getirir, bizim için de olağanüstü bir durum.

valla bende anlamadim....galiba oynatmadigi oyuncularin mac eksigi olmamasi icin böyle mac yapiyormus.....

55sirinler55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 30 September 2009, 18:05:49
Samsunspor 3-0 Fatsaspor

Gollerin 2 tanesini Süperstar solağımız Sercaninio attı ilyarının son 10 dk ve ikinci yarının tamamını izledim izleyenlerde yazacaktır zaten az sonra ikinci yarı Fatsaspor nerdeyse tek kale oynadı diyebiliriz.

kim kim oynadi samsunsporda arkadasim'?? 11i yazarmisin?
Birde maçta dikkatimi çeken üç futbolcumuzdan kısaca bahsedeyim Süreyya Ünlüoğlu, Kerim Baş, Orhan Taşdemir, yeninle söylüyorum Samsun Amatör'ünde bunlar gibi 50 futbolcu bulmazsam adam değilim. Süreyya Aydınspor'dan Kerim Fransa Lorient'ten Orhan Taşdemir, Gaziantep'ten alındı bunları bulup getirenin ta aklından sorunu var, ya futbolu bilmiyor, yada bu Futbolculardan para yiyor, yani bunun başka açıklaması kesinlikle yok.

Fatsaspor amatör bir takım Fatsada bile enaz 5-6 futbolcu bunlardan daha iyi........

eski55

gidip  ev  araba alsın o zaman.bıraksın  samsunsporun yakasını.

AntZ

30 September 2009, 18:10:10 #9 Son düzenlenme: 30 September 2009, 18:12:00 Ant55
Alıntı yapılan: 55sirinler55 - 30 September 2009, 18:06:00
valla bende anlamadim....galiba oynatmadigi oyuncularin mac eksigi olmamasi icin böyle mac yapiyormus.....

Bu hazırlık maçından Türkiye Kupasına asılacağımız sonucunu çıkarıyorum, oynamayan oyuncuların maç eksiğini Türkiye Kupasında değilde hazırlık maçında gideriyorsak demek ki kupa maçına as kadromuza yakın bir kadro ile çıkacağız. İşin en güzel yanı da kupa maçında Serca'ın sahada olmayacak olması  ;)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: lucarelli - 30 September 2009, 18:08:46
Bamya oynadı mı?

Bamya'yı hoca oynatırmı oynatırsa yarın bizi kim delirtecek maçta....

Ollivanders

Hocaya sonsuz kredi bizede sonsuz protesto :)

beşnumara

hocaya kredi sonsuz dedilerse hoca yolcu demektir.bu zamana kadar bu ülkede hep böyle olmuştur.yönetici hocanın arkasındayız kredisi sonsuz der sonra gönderilir.
bir de teknik taktik işlere karışmayız o hocanın işi demiş.yalanını seveyim.bu takımı ilk defa izleyenler bile anlıyo şu şu oyuncu kimin torpiliyle oynuyo diye.hem torpille adam oynatmasaydınız biz daha yukarılarda olurduk.

cgr

Sn.Tahsin Kosif...

Sormak isterim size taktik , teknik işlere karışmıyorsanız neden Serkan Eyüpoğlu'nun oynamasını istemiyorsunuz...??

Bu ruhsuz , heyecansız , saha kenarında eli belinde olan hocayla 1 sene mi...??

Sanırım bunların sayesinde hepimizin psikolojik desteğe ihtiyacı olacak delirmemek için...

Ollivanders

bir takım varki sene basından lige havlu atmıs. Abi siz kimi kandırıyorsunuz ya . Bıktık artık sacma sapan beyanlardan. birakın artık ınsanları mal yerine koymayı.