Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 3 - 0 Boluspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 18:51:42

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Bakmayın 3-0 yendigimize.Futbol oynamadan kazandık ama buda onemli . suanda sireinler 56lardan geciyor gercekten super :) helal olsun tek kelimeyle muhtesemlerdi. Maca donecek olursa macın adamı kesinlikle murat yıldırımdı. Dusup bayılmasından korkuyorum bir insan bu kadar kosamaz ilk yarının sonunda sekmesine ragmen. Seviyoruz seni seviyoruz. Turgut ise gamsız vurdum duymaz goruntusunu yavas yavas atıyor ama hala etkili degil . Volkan gercekten cok etkili kestigi orta cok guzeldi. Ancak volkanın devamlılık sorunu var. 38 dakika gercekten cok etkiliydi .Ancak 40. dakikadan itibaren bitti artık . Bu sorunu asmalı . Muratın attıgı gol muhtesemdi topun dibine dalısı falan. Defans olarak da bence cok pozisyon verdik. belki canın takıma kenana alısmasıyla bu sorun asılabilir insallah boyle olur. 2 mactır gol yemiyoruz sevindirici gelisme olup takımın ozguveni yerine gelebilir. Sercan hakkında yorum yapmaya gerek yok . Hoca hakkında sunu soyleyebilirim. Bir hoca mac 3-0 olmus ve bu zamana kadar etkili olmayan ama idmanda iyi olan cheldizeyi neden oyuna sokmaz? hakan akman gercekten oyundan dusmustu.Cheldize bu fırsattan yararlanıp kendine gelebilir boylece bir futbolcu daha kazanabilirdik ama hoca dusunmedi bile. Her zaman ki 3 degisikliligini yaptı. Siz tahmin edebilirsiniz. Hakan kocarsaln sefa ve sercan degisiklig yaptı bu degisiklikler 3-0 yenmik bolu karsısında geri cekilmemize neden oldu.
sonuc olarak oynamadan kazandık.bunun sevincini yasıyoruz.

harbisamsunsporlu5517

Kadir ÇELEBİ

Enteresan bir sonuc  Ankaragücü 3 Galatasaray 0 eziklerden biri kaybetti bu hafta  :P

55JNR55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 04 October 2009, 17:47:01
Enteresan bir sonuc  Ankaragücü 3 Galatasaray 0 eziklerden biri kaybetti bu hafta  :P

kaybetsin ezikler ohhhh içimin yağları eridi biz 3 attık onlar 3 yedi ;D ;D

KocumVolkan

jean

umudum olmayan bir maci farkli kazandik ustelik sansimizda tutmuyordu boluya sahane oldu gecen hafta bosuna verdik maci seri yakalamis olacaktik tebrikler guzel bir galibiyet ins devami gelir

berusa55

Akıllı oyunla 3-0 gibi net bir skorla kazandık. Açık, dandun top oynasaydık 3 tane yerdik. Bu şekilde çok canımız yandı birçok maçta. Samsunspor'umuzu tebrik ediyorum. Deplasman şanssızlığımızı da umarız bu hafta kırarız.

celebi

Akyol

Arkadaşlar maç için doğrusunu söylemek gerekirse boluspor'un sürekli topla oynadığını ama bal yapmayan arı misali bir sağa bir sola debelenip durduğunu belirtmek yanlış olmaz sanırım. İlk yarıda Okan harika 2 top çıkarttı ki maçın kırılma anları onlardı. İlk golde Hakan Akman'ın tek topta müthiş pası Murat'ın A kalite vuruşuyla 1-0'ı yakaladık, sonrasında bolu yine saldırdı ama defansta ikiz kuleler Kenan ve Can müthiş uyum yakaladılar bunu söyleyebiliriz bolu'nun her uzun topu onlarda eridi. İkinci golde Murat, Volkan'ı sol kanattan nefis kaçırdı, Volkan Turgut'un kafasına kondurdu topu Turgut'ta boş ağlara vurdu kafayı. İkinci yarıda maç gazı kaçmış kola kıvamını aldı ne bolu gelebildi ne biz gittik arada birkaç şut oldu hepsi bu. Kontra yakaladığımız bir anda Turgut vurdu kalecileri elinden kaçırdı Hakan Akman'da boş ağlara yuvarladı topu.

Genel olarak bakarsak savunma ve kaleci uyumumuz her geçen maç artıyor arkadaşlar. Okan- Kenan,Can,Adem ve Serkan Eyüboğlu defans kurgusu önlerinde ki Ömür-Murat ve Hacı Hakan'ın performanslarıyla birleşince ortaya sağlam bir savunma kurgusu çıkıyor diyebiliriz...

Bu arada Adem Büyük'ün vurduğu top bir tırın kasasına kaçmış merak edenler için bilgi vereyim dedim :P

kuzey55

ali ihsan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 04 October 2009, 17:59:13
Arkadaşlar maç için doğrusunu söylemek gerekirse boluspor'un sürekli topla oynadığını ama bal yapmayan arı misali bir sağa bir sola debelenip durduğunu belirtmek yanlış olmaz sanırım. İlk yarıda Okan harika 2 top çıkarttı ki maçın kırılma anları onlardı. İlk golde Hakan Akman'ın tek topta müthiş pası Murat'ın A kalite vuruşuyla 1-0'ı yakaladık, sonrasında bolu yine saldırdı ama defansta ikiz kuleler Kenan ve Can müthiş uyum yakaladılar bunu söyleyebiliriz bolu'nun her uzun topu onlarda eridi. İkinci golde Murat, Volkan'ı sol kanattan nefis kaçırdı, Volkan Turgut'un kafasına kondurdu topu Turgut'ta boş ağlara vurdu kafayı. İkinci yarıda maç gazı kaçmış kola kıvamını aldı ne bolu gelebildi ne biz gittik arada birkaç şut oldu hepsi bu. Kontra yakaladığımız bir anda Turgut vurdu kalecileri elinden kaçırdı Hakan Akman'da boş ağlara yuvarladı topu.

Genel olarak bakarsak savunma ve kaleci uyumumuz her geçen maç artıyor arkadaşlar. Okan- Kenan,Can,Adem ve Serkan Eyüboğlu defans kurgusu önlerinde ki Ömür-Murat ve Hacı Hakan'ın performanslarıyla birleşince ortaya sağlam bir savunma kurgusu çıkıyor diyebiliriz...

Bu arada Adem Büyük'ün vurduğu top bir tırın kasasına kaçmış merak edenler için bilgi vereyim dedim :P

Radyonun başında bizlere maçı yaşatıyorsun.Ağzına sağlık kardeşim ...

Forvetim

hacettepe yenilgisinin tepkisiyle itici unsur olarak bu maçı zorda olsa alabileceğimizi yazmıştım çok şükür öyle de oldu fakat bir maçı almak için hesapsız yenilgiler mi gerekiyor. hep böyle bişeylerin dürtmesi mi gerekiyor insanı. biz Samsunsporuz ve güçlüyüz burada çok kaldık artık çıkmalıyız, düşüncesi bunlara kazınmalı. sezon sonunda bu yenilgilere inşallah yanmayız. bu galibiyet hepimizi çok sevindirdi net skor. inşallah devamı gelir bir seri olur. özledik artık.

berusa55

AlıntıDerbide Samsun güle oynaya!

Farklı hesaplar içinde olan 2 Karadeniz temsilcisinin karşılaşmasında gülen taraf Samsunspor oldu. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ev sahibi ekip, Turkcell Süper Lig hesapları yapan rakibi Boluspor'u, ilk dakikalardan itibaren yakaladığı skor avantajı ile farklı geçti.

SAMSUNSPOR - BOLUSPOR: 3-0

Stat
19 Mayıs

Hakemler
Zafer Demir xxx, Hakan Yemişken xxx, Özgür Erdem xxx

Samsunspor
Okan xxx, Serkan Eyüpoğlu xxx, Adem Alkaşi xx, Kenan xxx, Hasan xxx (Dk. 88 Sefa ?), Ömür, xxx, Murat Yıldırım xxx, Can xx, Volkan xxx (Dk. 65 Hakan Koçarslan xx), Turgut xxx, Hakan Akman xxx (Dk. 75 Sercan xx)

Boluspor
Atacan xx, Erdem xx, Erhan xxx, Serdar xx, Uğur xx (Dk. 54 Ümitcan xx), Erman xx, Adem Dursun xx, Adem Büyük xx, Lika xx (Dk. 61 Fatih xx), İbrahim xx (Dk. 60 Hüseyin xx) Ömer xx

Goller
Dk. 9 Murat Yıldırım, Dk. 30 Turgut, Dk. 50 Hakan Akman (Samsunspor)

Sarı kartlar
Dk. 5 Adem Büyük, Dk. 34 (Boluspor), Dk. 50 Can, Dk. 81 Sercan (Samsunspor)

Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor, sahasında oynadığı karşılaşmada Boluspor'u 3-0 yendi.

Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20091004/derbide_samsun_gule_oynaya.html#yorumlaroku

YaşarDoğu

Forvetim

3-0 dan sonra (yazması ne güzelmiş) gürcüye şans verip takıma kaynatmalıydı hoca