Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 3 - 0 Boluspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 18:51:42

« önceki - sonraki »

Tufan

puan tablosuna bakınca kazanmaktan başka çaremiz olmadığı aşikar. hepsi olmasada çoğu topçumuz bunun farkında cıkacaktır sahaya.

berusa55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 03 October 2009, 00:12:25
ayıp ediyorsun abi dünyada görülmemiş diyerek , Panenka Totti R.Baggio ve Sercan Temizyürek gibi süperstarların kullandığı penaltı stiline  ::)

Sercan'ın stilinin Baggio Panenko Totti'yle alakası yok! O bambaşkaydı!

Yaman55

daha sercan kullanmaz penaltı yeni penaltıcımız bamya turgut

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 03 October 2009, 00:12:25
ayıp ediyorsun abi dünyada görülmemiş diyerek , Panenka Totti R.Baggio ve Sercan Temizyürek gibi süperstarların kullandığı penaltı stiline  ::)

Panenka, Totti, R.Baggio gibi süperstarların kullandığı ve gole çeivdiği, Sercan gibi zibidilerin kullanıp s.ctıgı penaltı diyecektin bir bakıma da.. süper yetenek, usta ayak sercandan çok şey bekliyoruz, o bizim yerel kahramanımız, odamın her yanında posterleri var!

ayrıca boluyu yeneriz, sorun olmaz.

SSBiz Gençlik

Samyeli55

taraftar baskısından korkulacağı için topçular oynar ve biz bu maçı alırız diye düşünüyorum..

celebi

çarşambalı-55

Taraftar baskısı demişken Allahınızı seversiniz şu sahaya girme işine engel olalım Her maç sahaya birisi giriyor Gene ceza yiyeceğiz sonunda...

beşnumara

Alıntı yapılan: çarşambalı-55 - 03 October 2009, 12:17:22
Taraftar baskısı demişken Allahınızı seversiniz şu sahaya girme işine engel olalım Her maç sahaya birisi giriyor Gene ceza yiyeceğiz sonunda...
iş sahadaki güvenliğe düşüyor.güvenlik maç izlemicek izlerse sahada peşinden koşar.

King1965

ArkadasLar Evet Su son karabuk macında yalandan yere sahaya atladı bırı anlamadıgm olay mac bıtmıs her sey btmıs hakem gıtmıs odasına adam atlamıs sahaya bunu ne ara gordu bu hakem yaa :S:S

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 03 October 2009, 12:27:22
ArkadasLar Evet Su son karabuk macında yalandan yere sahaya atladı bırı anlamadıgm olay mac bıtmıs her sey btmıs hakem gıtmıs odasına adam atlamıs sahaya bunu ne ara gordu bu hakem yaa :S:S

Hakemler görmüyor ki gözlemciler görüyor... Sonra al başına belayı...

estalpi

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 27 September 2009, 20:21:42
alıcaz da ne olacak ? alsak almasak ne değişecek ?
alıcağızda ondan sonraki 2 hafta ard arda deplasmanda ne yapacağız..
küme düşmemek için 3 puan almalıyız.. ondan sonraki deplasmanlarda 1 puan çıkarırsak iyidir
hayattan soğuttular adamı ya

Bu görüşe aynen katılıyorum.Takımımızda devam sorunu var,tempo sorunu var.Oyun kurma ve özellikle skor üretme sorunu var... Burda kocaelyi yendikten sonraki hacettepe maçı bizim çıkış maçımız olup bu haftaki bolu maçıda deplasmanlar öncesi oynayacağımız final maçıyıdı çünkü 3 te 3 yapıp 9 puan Müthiş moral ve kendine güvenle deplasmanda neler yapardık bilemiyorum.Ancak samsunspor bankasyanın en istikrarsız takımı olmaya istatistiklele devam ediyor.
İnşallah yarın yeneriz.ama denildiği gibi sadece bizi 13 de 14 tutacak bir puan olacak sıralama açısısndan.çünkü sonraki 2 hafta samsuna 0 puanla dönüp içerdeki maçı yine ligde kalmak için oynayacağız... geçen sene olduğu gibi.

Son sözde hocaya hocanın hiçbir suçu yok onun futbol bilgisi bu kadar.ona teklif yapılmış oda kabul etmiş ne yapsın adam bu saatten sonra milli takım yönetecek hali yokya.Suçlu yönetimdir. Bize vizyonu olan gelecekten beklentisi olanan çağın futboluna ayak uydurabilen görüntü sahibi hoca lazım.Böyle biri değilde bu hoca seçildi.boşta birçeok hoca var acilen takımın başına getirilmeli yoksa yazık olacak bu sene takıma.

Bu arada Bolu maçı tvden veriliyormu? Neden sordum eğer veriliyorsa biz boluyu 4 leriz... Çünkü tvden maç verildiğinde bizim işeyaramazlar celsi gibi oynuyorda o yüzden :P

harbisamsunsporlu5517

gecen seneki macın tersı olacak hıssedıyorum umarım yanılmam

gkhn

İnşallah yanılmayız kardeşim.Bana da evimizde yenilmeyiz gibi geliyor...

ali ihsan

2-1 alırız inşallah.Evimizde seri yakalamamız lazım ki tehlikeli rüya görmeyelim.Malum deplasmana sadece turistik gezi ve hava değişimi amaçlı gidiyoruz  :D