Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 20 October 2009, 11:40:45
bi şampiyonluk görcek kadar yaşasam yeter be abi :)

Artık ölümsüzsün Mustafa  :D

Burak

arkadaşlar benim bir fikrim var ne kadar katılırsınız bilemem ama bence bu polarları giyip bi yerde toplanıp öyle gidelim maça gövde gösterisi. ( bide ben nası alacam yaa onu anlamadım akyol triko yamı gelecem nolcak valla bedeni giydiğim örneğe göre aldım inşallah olur teşekkürler)

celebi

akyol bir ara rt,bata geçelimn ya polarlar için olmaz mı

SSBiz Gençlik

Akyol bu polarları asmak için iplik koyabilir misin?

samsunteksas

aslında samsunspor yazısının altına isimlerimizi yazdırsaydık harika olurdu :)
inş maç günü hava çok sıcak olmaz  ;D

AntZ

Ev arkadaşımla aramdaki iletişim kopukluğu nedeniyle bugün aldım poları. Birkez daha teşekkür ederim sevgili Ali. Gerçekten harika olmuş.

Bir de günlerce kolda yazı yok deyipte kolda yazı çıkması güzel bir sürprizdi  ;) ;D

Kais

21 October 2009, 16:33:00 #592 Son düzenlenme: 21 October 2009, 17:08:15 Kais
ali abi poları nasıl alabilirim senden? çok meraklandımda o yüzden.yoksa maçta da alabilirim.seni bunaltmim en iyisi o kadar insana dağıtım yapıyorsun.

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 21 October 2009, 16:32:06
Ev arkadaşımla aramdaki iletişim kopukluğu nedeniyle bugün aldım poları. Birkez daha teşekkür ederim sevgili Ali. Gerçekten harika olmuş.

Bir de günlerce kolda yazı yok deyipte kolda yazı çıkması güzel bir sürprizdi  ;) ;D
inanamıyorum benim golda ;D bi şey yok.yıkıldım :'(

#BAFRALI#

AKYOL Abi polarım geldi cok güzel teşekkür ederim biraz büyük ama beyendim poları saol  ;)

celebi

akyol kardeşim bizim poları ne zaman yollayacaksın be kardeşim ya ::) ::)

King Of The North

Sevgili Akyol kardeşim 2 adet L beden polarları dün itibariyle aldım.Kalitesi ve renkler 55 numara olmuş çok beğendim.Ancak; L beden çok çok büyük tasarlanmış,eğer elinde 2 adet M beden varsa değiştirelim lütfen.
Ya da alamayıp da L beden isteyen arkadaşlara hiç giyilmemiş 2 adet poları gönderebilirim ama gönlüm 2 adet M bedenle değiştirmekten yana.

Ertuğrul Sağlam

Polar'lar taaa Ankara, İstanbul, İzmir'e ulaştı aramızda sadece Zeytinlik mahallesi var ama Anadolu mahallesine bi türlü ulaşmıyor bizim oralar çekmiyor galiba  :-[

maço

maraton

benim hanım izmir dönüşü poları yıkamış...

kırmızı... pembe... en büyük bizim polar...  :) ( şaka lan şaka.. ama korkudan hanıma resmen soğuk suda yıkattım ve çamaşır makinası bitene kadar başında bekledim )

bu arada benim poların cebinden flash bellek çıktı.. kaybeden buldum diye sevinmesin zira gayet temiz ancak b.ku yemiş bir flash bellek sahibi o artık  ;D