Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 19 October 2009, 22:25:20
Mustafa sende mi tese otobüsünü taşlamayı aynı kurumda öğrendin... :D :D

yok müdür, ben küfürden terkim, taşlamaya geçemedim :)

Recep

Alıntı yapılan: Akyol55 - 19 October 2009, 22:14:24
kaliteden kaçmadık, deplasmancıları düşündük ;) biz ayaklarımız buz tutmuş,ellerimiz de meşale rakip takım taraftarı kar topu atarken it gibi titreye titreye Kar6 getir devamını  :) bunları yaşamamak için işi sağlam tuttum ;)
akyol benim polarların kollarına özel olarak yazı yazdırdığın için teşekkürler

beşnumara

@akyol55

kardeşim polarlar dolayısıyla yoğunsun diye aramıyorum görüşmüyoruz :D yoksa biliyosun adamı trafikte bile yakalarım :D

55.hakan

teşekkürler ali polar için bugün elime geçti  ;)

#BAFRALI#

SSBiz Gençlik

Polarların kullanımını arttırmak istiyorsanız ELDE yıkamalısınız...

mehmet yılmaz

Samsunspor Güreş Takımı gibi çıkmışız birader... Engin abi başantrenörü, Emre de masör :)

Polarlar berbat beyler, mankenler kalite  :P

Ali, tekrar sağol, içine soba da monte ettiğin için ;)

Kaya

Ben polarları beğenmedim ali kardeş hem elime de geçmedi saygılar....

bengülü

20 October 2009, 00:10:05 #563 Son düzenlenme: 20 October 2009, 00:11:57 bengülü
Alıntı yapılan: samsuni - 20 October 2009, 00:04:09

Samsunspor Güreş Takımı gibi çıkmışız birader... Engin abi başantrenörü, Emre de masör :)

Polarlar berbat beyler, mankenler kalite  :P

Ali, tekrar sağol, içine soba da monte ettiğin için ;)

hocam sana katılıyorum SAMSUNSPOR güreş takımı ;D ;D  İZMİRDE kampa girmiş  :) :)

mehmet yılmaz

fotoyu çeken süleyman karede olmalıymış, emrenin yerine. bir de sen gelseymişin, grekoromende dünya şampiyonu olurduk valla!  ;D

Akyol

20 October 2009, 00:38:28 #565 Son düzenlenme: 20 October 2009, 00:44:19 Akyol55
Alıntı yapılan: beşnumara - 19 October 2009, 22:43:06
@akyol55

kardeşim polarlar dolayısıyla yoğunsun diye aramıyorum görüşmüyoruz :D yoksa biliyosun adamı trafikte bile yakalarım :D
bi tanesin kardeşim benim eyvallah ;)

polarlarını alamayan arkadaşlar yarın büroya gelebilir :) büro şifresini çözen ilk kişiye benden çay  :P

Montlarını alan arkadaşlarıma önemli bir hatırlatmam olacak! Arkadaşlar montlarımızın yıkama işlemlerini ılık suda ve elde yaparsanız uzun ömürlü kullanırsınız tavsiye benden uygulama sizden ;)

Bugün ve yarın il dışında ve içinde ki arkadaşlarımız montlarını almaya devam edecekler. Dediğim gibi arkadaşlar giresun maçına kadar verilen tüm siparişler teslim edilecek. Sabır ve anlayış gösteren herkese teşekkürler...

Kaya

Şaka bir yana bu iş gönül işi yürek işi SAMSUNSPOR aşkıyla bizler için emek harcayan kendi zamanından ayıran sevgili arkadaşımız kardeşimiz Ali AKYOL a sonsuz teşekkürler.Daha nice güzel organizasyonlarda görüşmek dileğiyle.

Fecr_55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 20 October 2009, 00:38:28
Sabır ve anlayış gösteren herkese teşekkürler...

en büyük tesekkürü ben alayim, en cok sabredecek olan kisi benim herhalde :)
ama gercekten emeginize saglik..en büyük tesekkür size..

AntZ

Alıntı yapılan: Akyol55 - 20 October 2009, 00:38:28
Montlarını alan arkadaşlarıma önemli bir hatırlatmam olacak! Arkadaşlar montlarımızın yıkama işlemlerini ılık suda ve elde yaparsanız uzun ömürlü kullanırsınız tavsiye benden uygulama sizden ;)

Dakika 1 gol 2  ;D Zaten kolda yazı da yok  ;D Ah arma aşkı sen nelere kadirsin   ;D

Yaman55