Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

**KaR6**

ne kadar arka meraklısı var kardeşim bu sitede çok korkuyorum ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 16 October 2009, 23:02:57
ne kadar arka meraklısı var kardeşim bu sitede çok korkuyorum ;D

Önü beğenmedik birader, bir de arkadan görelim, ne var bunda?..

**KaR6**

dost öne düşman arkaya bakar diye bi atasözü yokmuydu ondan şeyettim :) bu arada xl bana olcak mı ne diyosun abi :)

mehmet yılmaz

Ben daha polarları görmedim. Hepsi Yaşar beyde :) :) O yüzden foto koy diyorum ona, yoksa önle arkaya meraklı olduğumdan değil...

YaşarDoğu

**KaR6**

yaşar bey aramıza yeni mi katıldı hayırdır :) estagfurullah abi, seni biliyoruz zaten :) bu arada öğretmen hanımın selamı var ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 16 October 2009, 23:07:16
bu arada öğretmen hanımın selamı var ;D

Bilirsin öğretmenleri hiç ama hiç sevmem; iki tane de benim evde var. Aman uzak dur kardeşim  ;D ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsuni - 16 October 2009, 23:10:15
Bilirsin öğretmenleri hiç ama hiç sevmem; iki tane de benim evde var. Aman uzak dur kardeşim  ;D ;D

çok geç kaldın be abi :P

celebi

Nuri Asan

giresun maçında üstümüzde olurmu polarlar
Ona göre çıplak gelecem malum kış günü üşütmeyelim

kayacan

Belki inanmayacaksınız ama bugün plajdaki derece 45' i gösteriyordu. Deniz bile serinletmiyordu.Kış deyince inanamıyorum.

Akyol

Bugün bir kısım daha polarımızı dağıttık arkadaşlar. Kargo ile yolladığım arkadaşlarım Hakan Elgün, Ant55 ve Maviay umarım polarlarınızı severek giyersiniz. Kısım kısım dağıtımlara başladım birazcık sabredelim hepimiz polarlaramıza kavuşucaz :)

SSBiz Gençlik

Polarları almak için ön protokol nedir Ali?

berusa55

Ali ben şehir dışına çıkıyorum polarımıza kavuşmak için haberin olsun. Kargo adresini yarın veririm  ;D :P

Alıntı yapılan: kolloid - 17 October 2009, 23:42:42
Polarları almak için ön protokol nedir Ali?

Şehir dışında olmak birinci şart  ;D

Akyol

Abi olaya şu açıdan bakmakta fayda var ama tabi ki son söz siz büyüklerimindir;

Gurbette yaşayan arkadaşlarım,abilerim bu sevgiyi çok uzaktan kısıtlı imkanlarla yaşıyorlar. Bu yüzden istedim ki bu konuda önceliği onlara verelim. Dışarda öğrenci olan yada işi dolayısıyla orda yaşam sürdüren SAMSUNSPOR'luların benim gözümde ayrı bir değeri var. Samsun'da olanlar bu lafı lütfen yanlış anlamasınlar ama uzaktan sevmek maharet işi ;)