Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

#BAFRALI#

Nuri Asan

arkadaşlar mont tasarımları kaçıncı sayfada
link verebilirmisiniz?

sadece55

Nuri Asan

Alıntı yapılan: erdo55 - 11 October 2009, 22:23:32
17 de hocam başlıktada yazdığı gibi

alışacam bu internet olayına ah birde miyopu çözsek

Nuri Asan

Ohh be sonunda arkasında Samsunspor yazılı bir ürünüm olacak çok şükür

sadece55

hocam bence erreaya uğra orda orjinal ürünlerde var klübe katkı olur ayrıca kaliteli ürünler var gerçekten

Burak

yawrum errea kaliteli ama beraber baktık ya görmedikmi samsunspor a özel getirmemişlerki standart kırmızı beyaz ürünlere samsunspor logosu ekleniyor sadece aynı sivasta olsa sivas ın logosunu başka modele basıp verecekler bence samsunspor a para gitmiyor oradan adam başka ürünlerde satıyor hangi ürünlerden ne kadar getirdi hangisini samsunspor adına sattı bunu kim denetleyecekki kulübün store mağazası değil sonuçta sponsor firmanın mağazası adam logosuz forma sattım der üst katta aynı formaların logosuz u var amatöre satıyoruz diyo.zaten isyanlarda kimse bulamıyomuş 1.5 milyarda kira veriyolarmış o dükkana kısacası ilk samsunspor store a yakın diyebileceğim ama samsunspor a ait olmayan dükkanında pek bi ömrü yok bence

Burak

Alıntı yapılan: erdo55 - 11 October 2009, 22:29:46
hocam bence erreaya uğra orda orjinal ürünlerde var klübe katkı olur ayrıca kaliteli ürünler var gerçekten

yukarıda alıntı yapmamışım :)

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: dukeburak - 11 October 2009, 22:51:38
yawrum errea kaliteli ama beraber baktık ya görmedikmi samsunspor a özel getirmemişlerki standart kırmızı beyaz ürünlere samsunspor logosu ekleniyor sadece aynı sivasta olsa sivas ın logosunu başka modele basıp verecekler bence samsunspor a para gitmiyor oradan adam başka ürünlerde satıyor hangi ürünlerden ne kadar getirdi hangisini samsunspor adına sattı bunu kim denetleyecekki kulübün store mağazası değil sonuçta sponsor firmanın mağazası adam logosuz forma sattım der üst katta aynı formaların logosuz u var amatöre satıyoruz diyo.zaten isyanlarda kimse bulamıyomuş 1.5 milyarda kira veriyolarmış o dükkana kısacası ilk samsunspor store a yakın diyebileceğim ama samsunspor a ait olmayan dükkanında pek bi ömrü yok bence

Bence çok yanlış şeyler yazıyor ve ayıp ediyorsun. Hiç bir şey olmasa bile Errea ( Galip Asal ) Samsunspor'un bu sezonki tüm ürünlerini kulübe ücretsiz verdi. Yani takımı A2 de dahil çok ciddi bir ödeme kaleminden kurtardı. Orası tabii ki Samsunspor Store değil, oradan birşey beklemenin alemi yok zaten. Adam kafadan binlerce liralık malı vermiş takıma, bizimkisi hizmetine teşekkür olmalı...

sadece55

dediklerin doğru ama en azından sırf klübün ürünlerini ücretsiz karşılaması bile büyük bir destek ayrıca orayı işleten galip asal ve yücel uyarın o dükkandan beklentisi olcağını sanmıyorum...Ayrıca arma olunca bir başka güzel oluyor forma:)

kaptan 55

polarlar gerçekten 55 numara olmuş.sanırım öndeki www.samsunspor.biz yazısı ile arkadaki SAMSUNSPOR yazısı biraz daha büyütülecek.

arkadaki SAMSUNSPOR yazısı beyazın üstüne kırmızı olarak yazılsaydı sanki daha hoş dururdu gibime geliyo.lakin gerçekten çok hoş bi polar ortaya çıkmış.

emekleri için ALİ AKYOL kardeşime teşekkür etmek gerek.

Burak

bende kötülemedim zaten allah razı olsun tabi ki ama bide şöyle bi yönü var herkes kabul ediyorki errea yı kimse bilmiyordu türkiye de.sonuçta bu adam bu işin ticaretini yapacak ve reklam yapması gerekiyor.ama iki taraf içinde karlı bir ticaret oldu.bu arada gs febe gibi klüplerinde ben adidas a para verdiğini düşünmüyorum maalesef bizim gibi anadolu klüplerine forma sponsoru olmuyorlar ücretli veriyorlar malzemeleri. dediğiniz gibi teşekkür alışverişine eywallah ama takıma para gidiyor dediğiniz zaman insanlar yanlış yönlendiriliyor o yüzden belirtmek istedim

Burak

bu arada yarın alabilecekmiyiz polarları akyol kardeşim:)

sadece55

Alıntı yapılan: dukeburak - 12 October 2009, 11:54:39
bende kötülemedim zaten allah razı olsun tabi ki ama bide şöyle bi yönü var herkes kabul ediyorki errea yı kimse bilmiyordu türkiye de.sonuçta bu adam bu işin ticaretini yapacak ve reklam yapması gerekiyor.ama iki taraf içinde karlı bir ticaret oldu.bu arada gs febe gibi klüplerinde ben adidas a para verdiğini düşünmüyorum maalesef bizim gibi anadolu klüplerine forma sponsoru olmuyorlar ücretli veriyorlar malzemeleri. dediğiniz gibi teşekkür alışverişine eywallah ama takıma para gidiyor dediğiniz zaman insanlar yanlış yönlendiriliyor o yüzden belirtmek istedim

gs fb bu işten büyük paralarda alıyorlar eh sonuçta onlarda büyükte forma satışları var

samsunteksas

geçmiş sayfaları okuma şansım olmadı o yüzden bu soruyu soruyorum dağıtım ne zaman olacak ?