Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

celebi

kavaklılar önce bir olunda şu uuuuuzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnn süredir dedemden kalma pankartı Allah rızası için bir değiştirin yaw ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 10 October 2009, 13:39:41
Valla Dana'nın nasıl pişirileceğine bağlı ızgara falan olursa maçın özetini izlemeyi tercih ederim : ;D ;D ;D

Bu cevabını hiç beğenmedim kardeşim...

Şöyle demen lazımdı, "danayı stada getirir, kale arkasında devirir, tribünde ızgara yapar, hem maçı izler hem de yemeğimi yerim"  ;D ;D

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 10 October 2009, 13:39:41
Valla Dana'nın nasıl pişirileceğine bağlı ızgara falan olursa maçın özetini izlemeyi tercih ederim : ;D ;D ;D

O danayı statta keser, pişirir yer,   aynı zamanda macımıda izlerim ;D ;D

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 10 October 2009, 13:40:50
Bu cevabını hiç beğenmedim kardeşim...

Şöyle demen lazımdı, "danayı stada getirir, kale arkasında devirir, tribünde ızgara yapar, hem maçı izler hem de yemeğimi yerim"  ;D ;D

Hocam öyle ama o  kadar kişinin içinde Dana yenirmi versem ben doymam vermesem olmaz ;D

celebi

samsuni hocam bu kavaklılar hareket etmeyen her şeyi yerler dikkat etmekte fayda var.

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 10 October 2009, 13:40:42
kavaklılar önce bir olunda şu uuuuuzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnn süredir dedemden kalma pankartı Allah rızası için bir değiştirin yaw ;D
görüyon dimi birader biz dededen Samsunsporluyuz bide il anıtlar kurulu kararına göre o pankart tarihi eser sayıldığı için bir işlem yapamıyoruz :) :)

celebi

:D :D :D :D

kültür bakanlığı tepenize biner valla

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 10 October 2009, 13:42:34
Hocam öyle ama o  kadar kişinin içinde Dana yenirmi versem ben doymam vermesem olmaz ;D

Tek dana getirme birader; meracılık yaparsın hafta içi... Çim bakım parasından da kurtarırsın kulübü... Önce maç!

özkan

Kavak Republic

Kavak bi Cumhuriyettir,Asla yıkılamaz,Kimsenin kudreti yetmez bu Uygarlığı yıkmaya  :-*;D ;D ;D

Samsun'da herkez çekiniyo şaka maka hee kavaklılardan..

Elhamdülillah Kavaklıyız ..Pardon Gavahlıyıhh ;D ;D ;D

Ertuğrul Sağlam

10 October 2009, 13:46:17 #339 Son düzenlenme: 10 October 2009, 13:48:01 %100 samsunspor

Pankart deplasman trübünü önünde duruyor sanki Samsun'a gelen her takımın taraftarı Kavaklılar gibi duruyor :D

celebi

ali kardeşim benim poların koluna SAMSUNSPOR yazdırır mısın

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 10 October 2009, 13:46:53
ali kardeşim benim poların koluna SAMSUNSPOR yazdırır mısın
ali benim poların kolunada elhamdülillah kavaklıyız yazdırırmısın :)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: recep55 - 10 October 2009, 13:48:14
ali benim poların kolunada elhamdülillah kavaklıyız yazdırırmısın :)

Benimde bir koluna Kavaklılar diğer koluna Samsunspor yazdırırmısın ;)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 10 October 2009, 13:49:38
Benimde bir koluna Kavaklılar diğer koluna Samsunspor yazdırırmısın ;)

Oldu olacak Kavak ile ilgili kompozisyon yazsın...  ;D  Ali ide Kavaklıydı sanırım  ???

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 10 October 2009, 13:50:53
Oldu olacak Kavak ile ilgili kompozisyon yazsın...  ;D  Ali ide Kavaklıydı sanırım  ???

Hocam sende abarttın iyice ne gerek var okadar şeye kompozisyon falan Ali'ye düşmanmısın....