Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

ali ihsan

İlla eylem yapıp yol mu keselim  8)  Kolda yazı isteruuukkkkk  :D

beşnumara

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 10 October 2009, 11:56:22
sağ taraftaki samsunspor.biz yazısı çok büyük olmuş hoş durmuyo:)
şaka bir yana gayet şık bir tasarım olarak görünüyo,benim merak ettiğim üstüüzde nasıl duracak.Eline emeğine yüreğine sağlık Akyol kardeşim ve tüm emeği geçenler.

ben üstüme giydim verdiğim ölçüye göre cukkk diye oturuyo valla :D

**KaR6**

oh my godness demek istiyorum izninizle :) keyifle giyilebilecek bir ürün olmuş, ben normaldede giyerim ki bunu, maç mı beklicem giymek için ;D

akyol kardeşim, bu işin peşine seni iyi bi tatil paklar bence :)

bu arada ben nasıl alacağım poları, samsuni benimkini satmasın dikkat edin ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 October 2009, 11:59:42
oh my godness demek istiyorum izninizle :) keyifle giyilebilecek bir ürün olmuş, ben normaldede giyerim ki bunu, maç mı beklicem giymek için ;D

akyol kardeşim, bu işin peşine seni iyi bi tatil paklar bence :)

bu arada ben nasıl alacağım poları, samsuni benimkini satmasın dikkat edin ;D

Aliihsanla seninki perakende olmaz zaten, o ebatlar ancak toptana girer  ;D

"Gel Buca'ya, giy poları"

**KaR6**

senin görmediğin kadar deplasman yaptık biz sayın samsuni, uçakla da değil ayrıca ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 October 2009, 12:14:29
senin görmediğin kadar deplasman yaptık biz sayın samsuni, uçakla da değil ayrıca ;D

Bırak bu işleri, ben trenle Trabzon deplasmanına gitmiş adamım!!  ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsuni - 10 October 2009, 12:22:41
Bırak bu işleri, ben trenle Trabzon deplasmanına gitmiş adamım!!  ;D

otobus taslamayı da trende mi öğrendin :P

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 October 2009, 12:25:31
otobus taslamayı da trende mi öğrendin :P

Yok, limandan uzay mekiği taşlıyorduk biz. O zamanlar SSCB vardı, Baykonur Uzay Üssü falan.  ;D

**KaR6**

SSCB diyerek trabzonun 'kozmopolit' yapısına dikkat mi çekmek istiyorsun abicim :)

maraton

edmondanteli kınıyorum,yok arma olmasın,yok yazı olmasın yok illa yazı olacaksa kolda olsun, yok birader adam elitist...

yazılar küçük kalmış, armanın yanınde ne yazıyo !!!!!
samsunspor yazısı arkada sonradan eklenmiş gibi, ama hayırrrrrrrrr edmondantel yazı istemez...

işçilik her ne kadar süper olsa da ( o da resimde görünen,fotomontaj olabilir,tedbiri elden bırakmayıp ürünü bi görelim ) edmondantelin kafadan projesi sakat doğurması var, yazılar küçük olsun muş, al oldu  :'(

neyse herkezden özür diliyor ve ürünü piyasadan geri topluyoruz ,almayanlar ümitlenmesin,alanlar geri versin ( not paralar da yandı,şikayetler edmondantele )  ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 October 2009, 12:31:53
SSCB diyerek trabzonun 'kozmopolit' yapısına dikkat mi çekmek istiyorsun abicim :)

Haydaaaa....

Senle aramızda kuşak farkı olmuş birader. Senin tarih kitaplarında okuduklarını biz gazetelerden okuyorduk  ;D ;D

Rats, Belanov, Michalichenko, Dasaev, Protassov falan vardı, Valery Lobanovski'nin makine Dinamo Kiev'i... Aslında Sovyetler'e de deplasman yapardım ama o zaman Demir Perde, benim gibi bir Türk'ü sokmuyorlardı kapıdan içeri. Halbuki ne yapacaktım ki? Alt tarafı yeni bir Türkistan İsyanı başlatırdım. Neyse, mevzu derin kalamadı yerim...

beşnumara

başkanım ben polarımı kurtardım desene :D ben geri vermem.yakarım kendimi yaklaşmayın ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: beşnumara - 10 October 2009, 12:36:18
başkanım ben polarımı kurtardım desene :D ben geri vermem.yakarım kendimi yaklaşmayın ;D

Dur kardeşim, kıyma kendine... Daha iyi bir fikrim var, başkanı Belediyenin önünde yakalım, daha çok ses getirir  ;D

maraton

10 October 2009, 12:37:42 #298 Son düzenlenme: 10 October 2009, 12:39:27 samsuni
@besnumara
bak oda olur, senden kurtulmuş oluruz, teselli olur camiaya  ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsuni - 10 October 2009, 12:35:52
Rats, Belanov, Michalichenko, Dasaev, Protassov falan vardı, Valery Lobanovski'nin makine Dinamo Kiev'i...

valla SSCB diyince madam Natalie'nin Lena'lı Natasha'lı rüzgar gibi esen kadrosu geldi aklıma abi, tanımam o dediklerini ;D :P ;D