Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

Burak

farketmez kötü olsa da giyeriz sen bu kadar uğraştınya 33 lira nelere vermiyoruz ki

King Of The North

Alıntı yapılan: Akyol55 - 08 October 2009, 21:29:45
Arkadaşlar anlıyorum heyecanı sorulardan bunalmıyorum biri hariç tabi :) Neyse yarın ilk mont çıkıyor bugün nakışı yapıldı ama sitemizin ismi biraz ufak olmuştu onu biraz daha büyültüp öyle yazıyoruz. Diğer nakışlar ki özellikle sırtta ki SAMSUNSPOR ve ARMAMIZ harika oldu. Çok güzel durdu SAMSUNSPOR yazısı bende bu kadar beklemiyordum! Tabi ben ne kadar anlatırsam anlatayım önemli olan sizin görüp beğenmeniz inşallah emeklerimize değecek...

Bunaldığın soru "kolda yazı var mı" olacak herhalde:)
bekliyoruz heyecanla,gururla giyeceğiz gurbet ellerde...

maraton

bi fotosu ,ne bilim kara kalem çizimi, bir hayali filan yok mu bu poların, madem bugün çıkıyo.. bu güzel fikri maddeye dönüştüremeyen akyola yazıklar olsun, halı sahaya polarımı getir yoksa çıkma karşıma, verecem ayakları eline  :P

Akyol

Alıntı yapılan: maraton - 09 October 2009, 10:37:39
bi fotosu ,ne bilim kara kalem çizimi, bir hayali filan yok mu bu poların, madem bugün çıkıyo.. bu güzel fikri maddeye dönüştüremeyen akyola yazıklar olsun, halı sahaya polarımı getir yoksa çıkma karşıma, verecem ayakları eline  :P
başkanım saat 13 te bütün işlemleri bitiyor resimi o zaman eklerim

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Akyol55 - 09 October 2009, 10:43:12
başkanım saat 13 te bütün işlemleri bitiyor resimi o zaman eklerim

Saat 13,20 bekliyoruz!.... ??? ??? ???

maraton

Dartagnan

Ertuğrul Sağlam

maraton

14:15 işiniz gücünüz yok mu kardeşim sizin, saat sayıyonuz  ;D

akyol bize ne zaman verecen,hepimiz bize vermeni bekliyoruz akyol, poları  ;)

Dartagnan

Alıntı yapılan: maraton - 09 October 2009, 14:12:05
14:15 işiniz gücünüz yok mu kardeşim sizin, saat sayıyonuz  ;D

akyol bize ne zaman verecen,hepimiz bize vermeni bekliyoruz akyol, poları  ;)

abı senın saatın 3 dakka ılerı :D

celebi

berusa55

Cukkaları toplayan akyol55 kardeşimiz kayıplara karışmıştır. Hayırlı olsun. Dolandırıldık beyler uyanın  ;D ;D

beşnumara

yuuuhhh akyol sende mi? :D inanırım valla. insan en azından gelişmeleri resim çeker siteye koyardı.vay bee dolandırıldık.burdan sitenin avukatlarına sesleniyorum.samsun cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunsunlar :D şikayetçiyim hakim bey ;D

Ollivanders

**KaR6**

laaan, derse girmedim poları görcem diye ayıp bee ;D