SAMSUNSPOR - MİY maçı ve sonrası

Başlatan doðan, 07 September 2009, 10:59:03

« önceki - sonraki »

doðan

Çokmu şey bekledik çokmu hayal alemindeydik , Derli toplı bir takım havası bürümüşken karınca kararınca idare ederken 13 transfer le ( ERDEM başkanın dediği gibi en azından borcumuz olmazdı alınmasalardı ) yeni bir takım hüviyeti ile sahadaydık öylemi; sadece yazıklar olsun formasının terletemeden sahada yürüme zahmetini bizden esigemeyen TURGUT a , Artistik tüm hareketleri beceren zerre katkı üretmeyen SERCAN a ( güya yeni yıldız adayımız ) , 55 numaralı formanın ağırlığı altında saçmalayan SEFA ya ,  e bi zahmet idare etmeye çalışan DELİBALTA ya ; nereden geldin nereye gidiyosun ADEM e sonsuz teşekkür etmek istiyorum ki  O TRÜBÜNDE bizi ORDU halkı ve seyircisine MADARA ettiniz , haa bu arada sizede yazıklar olsun MURAT, VOLKAN , TURGAY vs. bizim madara olmamamız için biraza da olsa geyret gösterdiniz  ....HEEEYYY HOCAAAAAA biz burdan görüyoruz da sen nereye bakıyosunki anlamadaım 1000 lerce taraftarı içini acıtan topçu kılıklı  yaratıklarla yaşamaya ve bunlara alışmaya devam .... SERT mi oldu biraz  olsun artık olucak.......

55erhan55

en kısa zamanda sercan sefa ve turguta yol vermek lazım bunlardan br halt olmaz

doðan

Şayet onların gitmesiyle olucaksa hay hay , maksat üzüm yemekmi bağcıyı dövmekmi ...ha diyosanız biz bunları dövelim ben onada varım .:)).. ama eldeki malzameden yemek yapacağız kimlere kaldık eyy ahali Arkayı fenerleyelim melodileriii , gelene 3 giden 5 söylemleri BURASI SAMSUN BURDAN ÇIKIŞ YOK nidaları .... 

doðan

07 September 2009, 11:37:11 #3 Son düzenlenme: 07 September 2009, 11:39:21 samsuni
HAA şu maç ve maç sonrasına değineliimi biraz da ,, Öncelikle niye bu sitedeyim neden trübünde bu milletin yanındaydım??? KARABÜK maçı ve trübün faciası sahaya atılan yabancı maddeler  çıkan olaylar 1 maç ceza... SOONRAMI hadi gidelim mi ORDUYA neden efendim işte ondan ... Sayan varmı bilmiyorum kaç özel oto maça gitti kaç otobüs kaçtane insan  ORDU kendi gördümü acaba ... neyse yine trübün yine olay neymiş efendim biz yenilemezmişiz bize küfür edilemez bize taş atılamaz .. sonramı yine olay polis trübüne biber gazı arkadan yağan taşlar falan efendiliğini bildiğim ÇAĞRI bile çıldırdı bi ara  ... gelemek istediğim nokta niye burdayım .. orda o o olayları çıkaranların  yanında da oldum bi zaman lar  kime kar kime zarar veriyoruz ki bir bakalım efendi gibi maça gidip efendi gibi tezahuratımızı yapıp efendi gibi takımıza katkı yaptığımızı düşündüğüm için bu gruba katıldım ...  şimdi tekrar trübüne dönüp bak adamların umrunda değil neymiş yok efendim taraftar mış aşkmış YA aşkına yaptığın ihanet ... bi maç sonra nereye sürüleceğiz merak eden varmı diye sormak isterim açıkcasıı.......

Maç sonrası grup iftar yemeğimne giderken biz devam etme karaı aldık ... İNANMIYORUM arkadaşlar sanki konvoyla dönüyosun AMA CENAZE konvoyu gibi ... herkesin yüzü asık buruk kırık bir ruh hali kimlerin peşinden ne hayallerle çıkılan yolculuk neye dönşe biliyo ,,,,,, şimdi soruyorum ki HAKKIMIZ değilmiydi Yani güle oynaya dönmek bayram havasında ... işte bu yüzden yine TEŞEKKÜRLER ... SERCAN , KENAN ,TURGUT, TURGAY ADEM ,ORHAN , OKAN ,KLIDZE, VOLKAN,DELİBALTA, MURAT, SEFA ....VE TEKNİK HEYET UYUYAN GÜZELLER TEŞEKKÜRLER......

King Of The North

Yazıklar olsun diyorum insanın ağzında iştah bırakmadılar

silopilimuhsin

bugünden yarın pişman olabileceğimiz tepkiler vermeyelim. yenilmek dünya'nın sonu değil nihayetinde elimizde bu malzemeden başka bişey yok. ne kadar haykırsakta tribünleri dağıtsakta bunun ne samsunspor a, nede samsun'a bir faydası olmaz.

beşnumara

Alıntı yapılan: silopili55 - 07 September 2009, 13:07:38
bugünden yarın pişman olabileceğimiz tepkiler vermeyelim. yenilmek dünya'nın sonu değil nihayetinde elimizde bu malzemeden başka bişey yok. ne kadar haykırsakta tribünleri dağıtsakta bunun ne samsunspor a, nede samsun'a bir faydası olmaz.

biz yenildiğimiz için değil dünkü hem takım olarak hem de tribün olarak o rezilliği gördüğümüz için üzgünüz umutsuzuz :(

berusa55

Çıkarız sahaya, koşarız, mücadele ederiz; o mücadeleyi hisseder görürüz de yenildik, şanssızdık, toplarımız direklerden kaleciden döndü deriz tamam. Ama bunu söyleyemiyoruz. Sahada şanlı Samsunspor'umuzun forması vardı ama içleri boştu. Yürekler yoktu!

Dartagnan

Alıntı yapılan: berusa55 - 07 September 2009, 14:01:38
Çıkarız sahaya, koşarız, mücadele ederiz; o mücadeleyi hisseder görürüz de yenildik, şanssızdık, toplarımız direklerden kaleciden döndü deriz tamam. Ama bunu söyleyemiyoruz. Sahada şanlı Samsunspor'umuzun forması vardı ama içleri boştu. Yürekler yoktu!

AntZ

Katılıyorum, aynı futbolcular evinde, Karabük maçında 2 puan bırakmasına rağmen, bu taraftar onları tribüne çağırdı, alkışladı. Aynı mücadele olsaydı yine aynı şeyi yapardı.

55Melek55

hoca daha istifa etmedinmi?`

derhal terk et samsunu

doðan

Alıntı yapılan: silopili55 - 07 September 2009, 13:07:38

dostum üsteki yazılara bakarsan bende aynı şeyleri söylüyorum amaç bağcıyı dövmek değil üzüm yemek arakadaşlarımında bahsettiği gibi
işte biz buna isyan ediyoruz

doðan

Alıntı yapılan: Ant55 - 07 September 2009, 14:03:59
Katılıyorum, aynı futbolcular evinde, Karabük maçında 2 puan bırakmasına rağmen, bu taraftar onları tribüne çağırdı, alkışladı. Aynı mücadele olsaydı yine aynı şeyi yapardı.
iişte bu sözün üstüne dah ne yapacak taraftar

AntZ

Bizim çok sakin kalabildiğimizi sanmıyorum ama bu şeytanları tanımasam yazılanlara inanacağım. Ortada takımları yokken isimleri kaybolup gitmesin diye taraftar gruplarını ön plana çıkarıp sivrilmeye çalışıyorlardı. Zaten pek icraatleri olmasa da her platformda takımlarının yerine kendi adlarını duyurma çabalarının sebebide budur. Şimdi Bank Asya ya çıkınca iyice havaya girmişler. Görmemişin ... misali... Ne diyelim bu laf ebelerinden, cezalı da olsak deplasmanda kazanınca bu tür sansasyonel sözler duymak beni şaşırtmadı. Sen işini yapacaksın, ağzına laf vermeyeceksin bunların, sonra da arkandan konuşturmayacaksın. Büyüğüz, adımız, formamız bunların topunu satın alır ama bu sene 4. sene, ben sıkıldım artık her maçtan sonra adımızın bile yanyana yazılmasına gönlümüzün elvermediği takımların taraftarlarının ağzına sakız olmaktan. Maçtan sonra hiç bir spor sitesine girmedim, yüreğim elvermedi yazılan yorumları okumaya. 2 maçını kaybetmiş takıma adı futbol olmayan bir oyunla 3 golle yeniliyoruz, 3 hafta geçmiş 1 puanımız var, haftaya zaten 0 çekmeye alıştığımız deplasmanda iddialı bir kadro kurmuş Rize ile maçımız var, kaybedeceğiz belli. Zaten şu halde bile puan tablosuna bakmak yürek istiyor, ya da tam tersi bizim gibi yüreğiyle Samsunsporunu seven insanlar için hayli zor. Sezona kötü de başlayabilirsiniz ama en çok içimi acıtan da ben 3 senedir Süper Lig e çıkmak için elimizden geleni yapacağız lafını duymadım. Zaten inanırsan söylersin, söylemiyorsan inamıyorsundur zaten, inanmıyorsan da bir halt olmaz. İnanmıyorsan zaten baştan kaybetmişsin. Herşeye rağmen bu seneyi atlatalım, seneye herşey daha güzel olacak umudunu taşıdık içimizde. Sadece biz inanmışız, umutlanmışız, bizden başka ne inanan var, ne isteyen. Artık ben de inanmıyorum. Bu kulüpte köklü bir değişiklik, sihirli bir deynek, bir mucize olmadıktan ya da herşeye rağmen inanan insanları görmedikten sonra inançsız gözlerle izlemeye devam edeceğiz...

ali ihsan

Ant55 çok doğru söylüyorsun.

Yönetim anlayışının değişmesi lazım.Bu benim adamım,öteki yeğenim diye iş yaparsan,takım içindeki diğer oyuncuları kaybedersin.

Bir oyuncu hak ettiği halde formayı hak etmeyen birisinin giydiğini görüyorsa orada başarı beklemek hayal olur.

Bir delinin çıkıp (maddi gücü olan) duruma el koymasını beklemek zorundayız diye hissediyorum artık.