27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

bizdemi daha gittimi ?haberlerde adanaya gittigi yaziyuoo yaa

minci

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 07 September 2011, 00:27:52
bizdemi daha gittimi ?haberlerde adanaya gittigi yaziyuoo yaa
Hayır Adana işi olmamış galiba. Samsunda kaldı. Şimde ev arıyor. Yenal ve Ergün Teberi gördükten sonra kalmasına sevindim.

atakumlu83

şuanda orhana cok ıhtıyacımız var neden anlamadım  bu defansta degısıklık yapmıyor hoca

supernatural_55

26 September 2011, 01:13:30 #438 Son düzenlenme: 26 September 2011, 01:17:21 supernatural_55
Alıntı yapılan: atakumlu83 - 26 September 2011, 00:34:26
şuanda orhana cok ıhtıyacımız var neden anlamadım  bu defansta degısıklık yapmıyor hoca

Orhan artık sağ bek mi oynuyor neden çok ihtiyacımız var?Hoca değişiklik yapsa da orhan ergünü kesebilir mi?Ben de defanstaki değişiklikten kastın nedir onu anlamadım sevgili atakumlu83??

murat55sams

Orhan Taşdelen Çok İyi Ve efendi Bir futbolcu. Hep iyi Oynadı hiçbir zaman sırıtmadı. Hele Ordu maçında akika faciasını gördükten sonra orhan'a yapılanlar günahtır..

YaşarDoğu

Aynen katılıyorum @murat55sams , Orhan'a yapılan haksızlık, en kral topçu piyasada yok. :kafa: :rulet:

samuray

hoca silmiş orhanı anlaşılan süper lige çıkıımızda çok katkısı oldu bende severim orhanı kalmasından yanayım ama malesef bizim istememiz bi şeyleri değiştirmiyor

hacettepeli

kaptan 55

Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 06 September 2011, 18:39:06
neden öyle diyorsun orhana haksızlık yapma. süper lige çıkışımızda onunda emeği var. kalsa başım üstüne gitse yolu açık olsun

muhsin'im çıkışımızda ona bakarsan tüm takımın,kalparın dahi hepsinin payı var,orhan benim hiç tutmadığım futbolcuların başındaydı bunu o zamanlarda söylüyordum,eğer geçmişe dönüp bakarsan anlarsın.tabiki bu futbol ve herkesin bakış açısı farklı,ama benim futbol görüşümde bu tarz futbolculara yer yok.o zaman çıkan takım hiç bozulmasaydı süper ligin beşliği olsaydık.

altunay

pazar günü 56 larda gördüm keyfi yerindeydi sanırsam kadroya girmeyi dert etmiyo kendine

AhmetDenizci

Ya bu adam hep 56larda takılıyor. Resmi sitede futbolcularımız listesinde yer almıyor. Naptı futbolu bırakıp Samsun da yaşamaya mı karar verdi acaba?  >l< Şu 56larda Akan abiyle rast gelseler bi kere neler olur acaba :D

atakumlu83

orhan tasdelen affedılmıs yarın ıdmanlara cıkacakmıs

5trawberry

Mevcut Sol beklerken daha iyi olduğu aşikar.
Kadroya dahil edildiği haberi doğru ise, zaman içinde sol beke acilen monte edilmesi lazımdır.
Fizik kalitesi yeter abi bu adamın.

özkan

Sen öyle söyleyince kardeşim yanlış anlama ama aklıma evra falan geldi bi an  :D

5trawberry

O manada demedim. Hareketli bek değil, Yani Evra tarzı oyuncu değil, Fizik görüntü olarak tam bir futbolcu fiziği var onu demek istedim.