27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

atakumlu83

walla bılmıyorum sadece duydugum kadro dısı kalmıs ama dogrumu yalanmı bılmıyorum

Lusage

Bende Facede gezinirken gördüm. Kılıçarslan ile birlikte ikisi kadro dışı kalmış. :o  :o

cembaba

Abicim dediklerin çok doğru ama, şimdi sol bek mevkii ni düşündüğümüz zaman, Başaran'ın haricinde kim oynayacak o kısımda? Veyahut; 3-4-3 tutmadı. 4-4-2 ye geçtiğimizde elinde bir alternatif olarak kalamazmıydı? Bence kalabilirdi. Orhan yetersiz tamam kabul ediyorum ama en azından iyi bir yedek olabilirdi.

##kdc##

orhan kesin gitti mi şimdi; eger öyleyse agbetu dan sonra gitmesine üzüldüğüm ikinci isim  :(

55__Gurbet__55

Duyum dogru ise hayirli olsun.En iyisi böyle olmasi.Biz bazen olaya cok duygusalca yaklasiyoruz.Gecen sene iyi veya kötü hizmet etdi ama Süper lig icin yetersiz.Bir oyuncuyu sadece yedek olsun diye takimda tutmak sacma olur.

##kdc##

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 16 August 2011, 03:49:27
seni hiç sevmiyorum süt oğlan..  :x(( :x(( :x((

halısahada görüşelim abi bu konuyu  :redcard: :-* .:.:.

özkan

Demir kolye,wax'lı saçlar,çiftlikte yürüyen uzun bir gallas,pardon kalas  :deli:

Go your home orhan  ;)

brigand

yerine çok daha iyi bir isim alınacaktır.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: brigand55 - 16 August 2011, 09:20:21
yerine çok daha iyi bir isim alınacaktır.

diye kendimizi teselli etmeye devam...

LisandroLopez

Kendini geliştirmeye başlamış ve uzun süredir aralıksız forma giymesinin faydalarını görmeye başlamış,gerek bindirmeleri gerek kademelerdeki hatalarını düzeltmişti.
Bu sezon forma şansı bulabileceğini düşünüyordum ki, düşünemedim.

Dartagnan

bence orhan,adem gıbı ısımlerın kalması lazım.Olası 4-4-2 duzenıne dönme ihitmalinde adam bulamayabiliriz.

maço

Alıntı yapılan: Dartagnan - 16 August 2011, 16:20:34
bence orhan,adem gıbı ısımlerın kalması lazım.Olası 4-4-2 duzenıne dönme ihitmalinde adam bulamayabiliriz.

ki ilk 3 haftadan sonra mecburi dönüş yapacaz gibi

Serkan

Alıntı yapılan: maço - 16 August 2011, 16:23:23
ki ilk 3 haftadan sonra mecburi dönüş yapacaz gibi

inşallah o 3 hafta çok şey için geç kalınmış olmaz; 5 senedir kurduğumuz hayallerle oynanması harbiden zoruma gidiyor..

Ertuğrul Sağlam

Orhan'ın yetersiz bulunup kadro dışı kalacağını sanmıyorum, öyle olsa kendine kulüp bul denir veya satış listesine koyduk derler. Yoksa Başarana kaldıysak o çocuğun profesyonel hayatı başlamadan biter o çocuğun Samsunspor A takımında oynama gibi bir şansı yok, en azından bu sezon...

Serkan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 16 August 2011, 20:51:06
görüşelim görüşelimde o öpücükler burdaki kadar masum olurmu bilemem hani  :kanka: :kanka: :suslen: :suslen:

ahaha sen benim insanları öpmemi engelliyorsun (= bende cüneyt'i öptürmem sana akan abi (= dağılın