27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

sadece55

Çağrı ya inat seviyoruz seni orhan :)

cgr

Alıntı yapılan: Erdinc - 23 January 2011, 18:10:40
Çağrı ya inat seviyoruz seni orhan :)

Hadi la :) Bu sene bağırdığımı gördün mü ? Bağırdım ama geçen sene ki kadar değil :) Adamda ilerleme var ama mal yine de :) Yapacağı bi hata bizi bitirir. En yakın örneği rize maçının ilk saniyelerindeki pozisyon...

Burak

Alıntı yapılan: cgr - 23 January 2011, 18:16:07
Hadi la :) Bu sene bağırdığımı gördün mü ? Bağırdım ama geçen sene ki kadar değil :) Adamda ilerleme var ama mal yine de :) Yapacağı bi hata bizi bitirir. En yakın örneği rize maçının ilk saniyelerindeki pozisyon...

defanstaki herhangi birinin de yapacağı hata bizi bitirebilir. ;) ;D ;D

sadece55

3 sarı kartla şuan da kart sınırında olan futbolcumuz

mehmet yılmaz

Orhan iyice düzeldi. Babasamsunlu bile takdir ediyor artık kendisini  :P

Aferin Orhan.

mehmet yılmaz

La tek kişilik dev muhalefet bırak bu işleri...  8)

liinen az gol yiyen takımıyız ve bundan sol bekimizin de büyük bir katkısı var. Senin o dediklerini yapabilse zaten sol bek diye inim inim inleyen milli takımda ve muhtemelen de G.Antepspor'da olurdu. Bu lig için iyi bir oyuncu artık Orhan.

Seneye Süper Lige çıktığımızda Orhsn yine banko oyuncumuz oalbilir mi, hatta kadroda tutulur mu? Bunları tartışım ama şu an için iyi gidiyor Orhan.

**KaR6**

babasamsunluya inat; hepimiz Orhan'ız ;D ;D

lucarelli

Ahmet Şahin gibi bir kaleci ve Kemal gibi bir stoper varken takımın az gol yemesi çok normal. Orhan da sanki bu nimetlerden yararlanıyor gibi. Ama yine de geçen yıla göre iyi aşama kaydetti.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 31 January 2011, 14:39:56
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Seneye Sol Bek Orhan Sağ bek Adem.. :-X :-X

İ.B.B NİN SÜRATLİ KANAT OYUNCULARINDAN YİYECEĞİMİZ FARKI HESAPLAYAMADIM BİR AN İÇİN :D :D :D :D

Haydaaa... Burada seneye için bu defans hattı yeterli diyen var mı arkadaşım? Ahmet Şahin ve Kemal Tokak dışında o savunma çöker. Yalnız sen harbiden kimsin, nesin bilmiyorum?  8)  1dk!!! Orhan abimizden borç istedin de vermedi mi? Yoksa bakklasın da sana borç mu taktı? Yok, eğer zamanında epey salladım şimdi iyi diyemiyorum dersen eğer sahnet bir nick alıp, başarılarının devamını dileyebilirsin :)

gizlibabasamsunlu  :P

Eski sayfalara baktığımda 10 kilo verip, gözlüklerden kurtulsam Orhan'dan iyi oynarım sol bekte yazmışım -ki harbiden öyleydi.  Gözlüklerden kurtulduk ama bana gerek kalmadı, toparladı çocuk.  :D  zzzzz

Burak

Yalnız bu maçta fazla ileride kaldı . Sol taraftan fazlasıyla koştu. iyi mücadele ediyor . Tebrikler valla ne denir ki  >l< >l<

alperen

geçen seneye göre baya ilerleme varda sadece iki şey gözüme çarptı bi ileri gidince geri çabuk dönememesi diğeride bence hala orta kesmeyi öğrenemedi..bi türlü sert kavisli orta kesemiyo..kestiği ortalar hep yumuşak ve doğal olarakda kalecide kalıyo.

cgr

Alıntı yapılan: yaramaz çocukkk - 31 January 2011, 15:42:17
geçen seneye göre baya ilerleme varda sadece iki şey gözüme çarptı bi ileri gidince geri çabuk dönememesi diğeride bence hala orta kesmeyi öğrenemedi..bi türlü sert kavisli orta kesemiyo..kestiği ortalar hep yumuşak ve doğal olarakda kalecide kalıyo.

Zaten kestiği sert ortada direk üst filelere doğru gitti :)

alperen

bi bek oyuncusunun bi türlü orta kesmeyi becerememesi çok garip :-\

cgr

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 31 January 2011, 16:00:07
Ne üst filesi Çağrı.. Üst file hizasında 4 metre yukardan gitti...

Ben Alperen'i üzmemek için öyle yazdım abi  :-X  :D Çaktırma  :-X

Ayberk

En azından orhan eskisi kadar gözüme batmıyor. En hasta olduğum oyuncu artık Turgay! >:(