27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Kötü oynamadı ama bir pozisyonda geriye dönmeyince, onun kanadından göstere göstere golü yedik maalesef.

YaşarDoğu

O poziyonda geri dönecekki iyi oynadı diyeceğiz bana göre.Kademeye giriş ve geri dönüşlerde hala herşey eksik.

maviay55

şenol güneş in takibi varmıs orhan için..  :-X ::)

beşnumara

ula irlandalı sen bize o iyiliği yap öpecem seni :-* :)

ahmetsefa55

GÜNEŞ O'NU İSTİYOR
30 Kasım 2010 / 14:02
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Samsunspor'un sezon başından bu yana çıkış gösteren savunmacısı Orhan Taşdelen'i büyüteç altına aldı. Genç oyuncuyu uzun süredir takip ettiren Güneş'in Kırmızı-Beyazlı ekibin kapısını çalması an meselesi
YAKIN TAKİP SÜRÜYOR
Samsunspor'un sezon başından buyana istikrarlı futbolu ile dikkatleri çeken solbeki Orhan Taşdelen'e Trabzonspor talip oldu. Bordo-Mavili ekibin Teknik Direktörü Şenol Güneş'in talimatı ile uzun süredir Orhan'ı yakın takibe aldığı son Orduspor karşılaşmasında su üstüne çıktı. Güneş'in, özellikle bir kaç haftadır Orhan Taşdelen'i maçlarda yakın takibe aldığı biliniyor.

RESMİ TEKLİF YOK AMA...
Bordo-Mavili ekipten şu ana kadar Samsunspor'a gelen resmi bir teklif olmasa bile Şenol Güneş'in Orhan ile ilgilendiği apacık ortada. Teklif gelmesi durumunda ise Samsunspor Yönetimi nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu. Bilindiği üzere daha önce de genç stoper Kemal Tokak'a oynadığı başarılı futbolun ardından Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor ve Sivasspor kancayı takmıştı.  ;D ;D ;D ;D

Kaya

YAKIN TAKİP SÜRÜYOR!!!
Haberin, Yakın! kelimesinden kastı  içimizdeki irlandalılarla ilgili olmasın..Bu bize iyilik olur bir tek Orhan ise.. Peki ya  Kemal'in Trabzon tarafından Yakın takibe alınması ne olacak..

cembaba

Alıntı yapılan: hakanelgun - 01 December 2010, 21:13:43
Bugünkü antremanda Orhan çalışmayı yarıda bırakmış ayak bileğinden sakatlanmış durumu kontrollerden sonra belli olacakmış.

maviay55

AlıntıOrhan korkuttu

Samsunspor'un dün yaptığı antrenmanda Zenke ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan Orhan Taşdelen, herkesi korkuttu. Sağlık ekibinin hemen ilk müdahaleyi yaptığı başarılı futbolcu antrenmanı yarıda bırakırken, durumunun bugün netlik kazanacağı öğrenildi.

lucarelli

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 01 December 2010, 00:05:36
GÜNEŞ O'NU İSTİYOR
30 Kasım 2010 / 14:02
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Samsunspor'un sezon başından bu yana çıkış gösteren savunmacısı Orhan Taşdelen'i büyüteç altına aldı. Genç oyuncuyu uzun süredir takip ettiren Güneş'in Kırmızı-Beyazlı ekibin kapısını çalması an meselesi
YAKIN TAKİP SÜRÜYOR
Samsunspor'un sezon başından buyana istikrarlı futbolu ile dikkatleri çeken solbeki Orhan Taşdelen'e Trabzonspor talip oldu. Bordo-Mavili ekibin Teknik Direktörü Şenol Güneş'in talimatı ile uzun süredir Orhan'ı yakın takibe aldığı son Orduspor karşılaşmasında su üstüne çıktı. Güneş'in, özellikle bir kaç haftadır Orhan Taşdelen'i maçlarda yakın takibe aldığı biliniyor.

RESMİ TEKLİF YOK AMA...
Bordo-Mavili ekipten şu ana kadar Samsunspor'a gelen resmi bir teklif olmasa bile Şenol Güneş'in Orhan ile ilgilendiği apacık ortada. Teklif gelmesi durumunda ise Samsunspor Yönetimi nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu. Bilindiği üzere daha önce de genç stoper Kemal Tokak'a oynadığı başarılı futbolun ardından Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor ve Sivasspor kancayı takmıştı.  ;D ;D ;D ;D

Bahattin takip ediyordur muhtemelen, sonra da raporluyordur.

5trawberry

Bu adam boş değil demiştim.
Kimse beğenmiyordu ama, bence sağlam adam.

kaptan 55

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 03 December 2010, 02:04:45
Bu adam boş değil demiştim.
Kimse beğenmiyordu ama, bence sağlam adam.
yapma kardesım gozunu sevıyım bu adam tamı tamına boş bırı. bizim gözumuz 2 senedır alıstıgı ıcın orhana, artık yaptıgı hataları gormuyoruz,ne kadar agır oldugunu gormuyoruz,kotu ortalar yapıyo,kademe hatası yapıyo,topu dan dun uzaklastırıyo.gecen seneden bu seneye mutlaka gelısme var ama orhanın bıze daha fazla bırsey veremeyecegını dusunuyorum ve alternatıf bulunması gereklı dıye dusunuyorum

kumköylü ahmet

bencede saglam adam busene daha iyi ben maclari izledigimde bir ona ve hakan bayraktara top geldiginde rahatliyorum

YaşarDoğu

İnanılmaz ama vasat orhan vardı sahada , bu bile iyi düşünün.

mehmet yılmaz

Bırak şu çocuğun yakasını birader!  >:( >:(
Bak senin bu sezon gelmediğin her iç saha maçını kazandık, bütün psikolojisini bozuyorsun takımın.
Orhan'a kızacağına, git de onu bile kesemeyen Alpaslan'a kız.

Ayrıca yeni yıla 5 dk. kaldı, nasıl girersen öyle devam edermiş, sen geçen yıla da Orhan'a kızarak girmiştin, bak bir yıl devam etti...  8) 8) ;D :D