22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

yaklaşık 7-8 haftadır sarı kart sınırında ve kart görmedi.Hakikaten faul yapmadan nasıl bek olunabileceğini meslektaşlarına öğretiyor.Hücuma takımı kaldırıyor daha ne yapsın

ugurozkan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 26 March 2012, 17:26:44
yaklaşık 7-8 haftadır sarı kart sınırında ve kart görmedi.Hakikaten faul yapmadan nasıl bek olunabileceğini meslektaşlarına öğretiyor.Hücuma takımı kaldırıyor daha ne yapsın

21 haftadır sarı kart görmeden oynuyor.

Sol Açık

Bu sezon en iyi 3 oyuncumuzdan birisi. 1.Gekas, 2.Adem, 3.Ekigho.

Keşke bir 4. yazabilsem...

mayan55

spiker:bugün asist yaptın tebrik ederim.
Adem:önce Ekigho yu tebrik etmek lazım o golü atamasaydı asist olmazdı

bu nasıl bir tevazudur helal olsun sana Allah yolunuda kanadınıda açık etsin

5trawberry

Ben inaniyorumdum ki ; Orhan a da Adem gibi sans verilseydi ve oynasaydi futbolunu gelistirecekti. Adam kazanmak zordur ama kaybetmek cok kolay.. Bu  hatayi bu sene cok yaptik.

babasamsunlu

ee orhan oynamıyormu erciyeste ?
geçen  erciyesin akhisar  maçında folloş olan orhan değilmiydi ben mi yanlış gördüm  :hnk: :hnk:

5trawberry

Erciyeste oynamasiyla bizde oynamasi bir degil ki. Adem de takimdan ayrilsaydi ve baska bir takimda olsaydi ayni sekilde olabilirdi.

Oyunculari one cikartan bazen kadro kalitesi bazen de bireysel mucadelesi oluyor.
Super lig deneyimi ile Bank Asya deneyimi cok farkli. Belkide Ergun yerinde Orhanla devam etseydik ustune cok seyler koyacakti bunu bilemeyiz.

emre

Göz var nizam var Adem sağ bekten bindirip gol attırırken bu takımda, Orhan sol bekte kabusumuz oluyordu. Kalpar olmasa Bank Asya'da da oynaması zordu Orhan'ın.

55__Gurbet__55

28 March 2012, 14:52:21 #923 Son düzenlenme: 28 March 2012, 16:41:41 55__Gurbet__55
Alıntı yapılan: 5trawberry - 28 March 2012, 14:44:52
Erciyeste oynamasiyla bizde oynamasi bir degil ki. Adem de takimdan ayrilsaydi ve baska bir takimda olsaydi ayni sekilde olabilirdi.

Oyunculari one cikartan bazen kadro kalitesi bazen de bireysel mucadelesi oluyor.
Super lig deneyimi ile Bank Asya deneyimi cok farkli. Belkide Ergun yerinde Orhanla devam etseydik ustune cok seyler koyacakti bunu bilemeyiz.

Gecen sene takimin en zayif halkasiydi bence Orhan ki öyle ahim sahim bir takimimiz yoktu. Adem gecen sene´de iyi oyniyor´du bu sene´de tavan yapti.

Ayberk

Adem'le Orhan kıyaslanmaz bile, geçen seneki performanslarına baksak bile... Ama Orhan da Yenal'ın sol bek oynadığı takımda oynar mıydı, oynardı.

GökhanÇağlar

Yenal ve Ergün ü izledikten sonra Orhan'ı arar olduk.Bence bir şansı hakediyordu.

Serkan

sanırım yazında bir tezatlık var

AhmetDenizci

Burak

Hey gidi be şunlara sağlı sollu 35'er kilo takıyordum :) ( tabi omuz press'te)

burakbas

Alıntı yapılan: Burak - 31 March 2012, 16:06:36
Hey gidi be şunlara sağlı sollu 35'er kilo takıyordum :) ( tabi omuz press'te)
abi ben 70 kiloyum ... sen bana maçta denk gelme , fırlatırsın sahanın ortasına ..  ;D :D :D :D :D