22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

>l< >l< >l< Helal olsun

burakbas

bugün de kusursuzdun adem. seni sevmeyen ölsün.

havzalı55

Samsunda bi laf vardır Biz bitti demeden bitmez.

Adamsın sen Adem :)

Musti

Adem'den başkası yalan. Ne Uğur ne Serdar ne de Murat Ceylan. Hiç biri fark yaratamadı. Adem onlara ders verircesine ara pasını bıraktı.

Gorkem

helal olsun sana adamsın.

alperen

AhmetDenizci

Adamsın >l< >l< >l< >l<

GökhanÇağlar

gerçek Kaptan,adamsın Adem

AhmetDenizci

Nobre kırmızı kart gördüğünde gidip Nobre'ye sarılan Kemal'e vurdun ya adamın dibisin!

Sercan

Ordu'da oynadığımız miy maçıyla, bugün oynadığımız miy maçındaki Adem arasında neler değişmiş be, helal olsun sana yürekli adam  >l< >l<

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: Sercan - 25 March 2012, 22:35:26
Ordu'da oynadığımız miy maçıyla, bugün oynadığımız miy maçındaki Adem arasında neler değişmiş be, helal olsun sana yürekli adam  >l< >l<

o gün ne küfretmiştim bu mu aldığınız sağ bek veysel aksu daha iyi demiştim hay dilimi eşşek arısı sokaymış  :D :D

babasamsunlu

çalışan adamın hakkını Önce Allah sonra taraftar veriyor.
Adamsın Adem..

Mert

Allahtan petkoviç malı seni göndermedi ona dua ediyorum.

BigBadMama5552

Geç de olsa Adem'in değerini ben de yeni anladım. Gittikçe kendisini geliştiriyor, giydiği formanın ve armanın hakkını da veriyor. Özellikle son 2 haftadır benim iyice dikkatimi çekmeye başladı, Samsunlu olmadığı halde Samsunspor'u çok sevdiği de belli...Gerçekten de adam gibi adam Adem Alkaşi...

55.hakan

Bence bu sürede kendini geliştirmesinin sebebi sarı kart sınırında olduğu için faul yapmaktan sakınması ve oynamaya ve faulsuz savunmaya yönlenmesi.Böylelikle futbol dışı hareketler yerine futbol oynamaya çalıştı ve futbolunu geliştirdi.