1 maç saha Kapatma cezası aldık ( MİY maçı Ordu'da...)

Başlatan since1965, 27 August 2009, 19:53:46

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Adanada  ayrıca cok buyuk altyapı  projelerı  var. <Federasyon da  buyuk para yardımı  yapıyor bu sehıre. Ilerıde  futbola damga  vurabılırler.

**KaR6**

mersin kendi evinde bile 300 kişi olamamış, anca atıp tutuyolar.. stadı dolduruyoz dedikleri bizimkinin 3te1 i filan, onda da ses filan duymadım.. balon mersin, tokadımı yersin :P

celebi

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşttttttt kızdırmayın mersin ve şeytanları :(

OrduluGencliq

Deplasmana 300 kişi gelecek Mersin derbi diye nitelendirdikleri maçta kendi tribünlerini dolduramamış  ;D ;D ;D

germencisse

yani aklıma geldikçe sinir oluyorum..diyarbakır-fener maçında emre'yi gördünüz hakeme diklenmeler yatığı müdahaleler,yaptığı anlamı belirsiz hareketler..hakemin elini aşağı indirmeler fln..ayıp açok ayıp emeklerle oynanıyor..ama biz kolayına yedirtmeyiz o emekleri..

arena55

bize her yer samsun farrr yapmaz ısterse moskovada olsun

gozgoz yýlmaz

Alıntı
Deplasmana 300 kişi gelecek Mersin derbi diye nitelendirdikleri maçta kendi tribünlerini dolduramamış  ;D ;D ;D

Demek ki adamlar deplasmanda çok iyiler :) Evlerinde zayıflar  ;D ;D
Ya da öşyle olabilir mi? Bunlar aslında 1.000 kişiler. 300'ü sadece deplasman yapıyor. 700'ü Ankara'da. Böylece Ankara'da 1.000 kişi olabiliyorlar.

Yalnız reelde ezik, büzük kalan MİY tribünleri sanalda uçmaya başlamış, Sanki Adanalılar koyun, bunlar da kesiyorlar. Atış serbest sanal ortamda..

eLLis

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 29 August 2009, 21:26:41
Yalnız reelde ezik, büzük kalan MİY tribünleri sanalda uçmaya başlamış, Sanki Adanalılar koyun, bunlar da kesiyorlar. Atış serbest sanal ortamda..
Aynen dikkatimi çekti hiç birşeyde altta kalmayacaklar adanada yaralılar var :) :)

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: eLLis - 29 August 2009, 21:35:24
Aynen dikkatimi çekti hiç birşeyde altta kalmayacaklar adanada yaralılar var :) :)

bir de ciddi ciddi inanmışlar, 2-1'lik yenilgiyi unutmuşlar. sanki gerçek olsa da 100 tane adanalı dövseler -ki palavra zaten - federasyon maçı 3-0 hükmen bunlara verecek. ne tuhaf adamlarmış, anlamadım ki.

-evet bedo söz sende
-hüso, şu an mersin meydanında m2'de 3 adanalı dövülmüş durumda, az önce aldığımız bilgiye göre de markette bulunan ve bir adana firmasına ait olduğu tahmin edilen biber salçası kavanozu yerle bir edilmiş. :)  ??? ;D

tunç güvenoðlu

mersin bursa dan emo isimli kamerunlu futbolcu ile anlaştı...
ayrıca kendisine samsun maçına özel gol başına 2000 dolar prim sözü verdiler...

eLLis

Bunlar gelirde olay olursa ne sallarlar netten ona yanarım çok fenalar çok korkulur vallahi daha böylesini görmedim ne kocaeli ne eskişehir Allah sabır versin bunların yorumlarına maruz kalanlara  :D

Tufan

kocaeli eses kolpa ama en azından adamların bi tribünü var karşında ciddiye alıncak bi rakip var bu 3 otobüs 300 miyliler efsane ya  ;D bunların adslilerle bi videosu vardı Mersinde adsliler statın etrafında kosturuyor bunları denize doğru falan  ;D

kuzey55

2 de 0 yaptılar bi halt olmaz onlardan bu sene.

maço

bunlar bızım maca 50 kısı gelseler bıle buyuk basarı

sehır takımı acısından cıkmasını ıstıyordum mersının ama cok dırdır yapıyolar

cem

onlar bol keseden atmayı bıraksınlarda ağlanacak hali olan takımlarına üzülsünler tel tel dökülüyorlar...