Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

Sioux

tamam birader, senlik birşey yok ama yalandan içimize kurt düşürdün. metin şerefsizi çömlerkçispordaoynasıni, karılarla güreş yapuıp kupon yapsın. unutmadık giresunda yaptığı adiliği, onun ta. neyse mübarek gece.

berusa55

_samsunspor_ kardeşim yemin etmene gerek yok tamam. Sorun şu; malum olaydan dolayı zaten barut küpüyüz Metin Aktaş'a karşı. Gece gece gelip burda bir daha bu herifin adını zikretmeye hiç gerek yoktu. Gelecek söylentisi bile mide bulandırıcı bir hal aldı. Samsunspor'umuz kaleye koyacak adam kalmasa yine de Metin Aktaş'a kapısını açmayacaktır. Taraftar buna izin vermez.

Sioux

gitsinler ermeni kaleci aldsınlar ama bu metin aktaş köperğinin isim anılmasın bile. midem bulandı gece gece pislik heriften. otel çocuğu.

_samsunspor_

arkadaşlar bakın istersiniz..takımını tutan bir fanatiigin online süresine bakın...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: _samsunspor_ - 01 September 2009, 01:53:51
arkadaşlar bakın istersiniz..takımını tutan bir fanatiigin online süresine bakın...

Tama birader, ikna olduk biz sadece şu soruma cevap ver. O isim öylesine mi geldi aklına yoksa birisinden bu yönde birşey mi duydun? Gece gece sinir olduk şimdi bu değmez herife. İnşallah herhangi bir duyum almamışsındır.

_samsunspor_

yemin ederim kardeş öylesine aklıma geldi..ahmet şahini kocaelispor takımda hemen hemen tuttu..bende dedim gazetede (haber gazetesinde) böyle bi söylem cıkmıstı..acaba bu isme tekrar yönelebilirmi yönetim dedim..keşke demeseydim..tekrar özür diliyorum herkesten...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: _samsunspor_ - 01 September 2009, 01:59:08
yemin ederim kardeş öylesine aklıma geldi..ahmet şahini kocaelispor takımda hemen hemen tuttu..bende dedim gazetede (haber gazetesinde) böyle bi söylem cıkmıstı..acaba bu isme tekrar yönelebilirmi yönetim dedim..keşke demeseydim..tekrar özür diliyorum herkesten...

İyi öyleyse, sorun yok. Allah muhafaza Metin Aktaş...

since1965

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 September 2009, 02:00:31
Ahmet Şahin dediniz de , Haber gazetesi de hergün Ahmet Şahin'in TS eşofmanlı resimlerini koyuyor .. Şunu bile düşünemiyor adamlar yaaa , yada zevk alıyorlar TS formasını koyunca  >:(

haber gazetesi spor müdürü ve spor muhabiri baba ogul hangi takımlı?fanatik trabzonsporlu olabilir eyv ama herşeyde trabzon ve trabzonsporu koymaları hiç hoş olmuyor insanları tahrikden başka bişeye yaramıyor.

sadece55

Mehmet Abi arkadaş öylesine bir isim attı eh bir zamanlar hakkaten ismi gazetelere düşen şahıs şuan piyasada kaleci olmadığından arkadaşın aklına gelmiştir.. O kalaycı için küfür etmek bile bize yakışmaz

FaTiH_HaN

dunki cengiz muhabbetinden sonra iyice paronayak olduk arkadasta 4. mesajinda metin aktastan bahsedince ister istemez 'acaba' diyor insan :D Allahtan oyle bi niyeti yokmus.

sadece55

Fatih kardeş biliyorum seni rahat ol siz çarşambalılar da olmasanız ilçelerden yandık vallahi...Bu arada Çarşambalı Yılan Badiye selamlarımı ilet

sevdamsınsamsunspor

01 September 2009, 02:28:02 #731 Son düzenlenme: 01 September 2009, 02:32:45 sevdamsýnsamsunspor
o sarefsiz metin gelmez insallah giresun maçinda bizlere yaptiği hareket hala gözlerimin önünde

Kaya

Alıntı yapılan: sevdamsınsamsunspor - 01 September 2009, 02:28:02
o sarefsiz metin gelmez insallah giresun maçinda bizlere yaptiği hareket hala gözlerimin önünde

şimdi aklıma geldi niye düşünememişim balçık gibi bir tribüne soktular bizi o çamurları ona sallayabilirdik tüh yaaa  ;D

sevdamsınsamsunspor

arkadaslar transfer markette samsunsporun kadrosunda futbolcu değerlerine bakıyodum ümit yüksel die biri var bilen varmı acaba?       http://www.transfermarkt.de/de/verein/152/samsunspor/uebersicht/startseite.html

**KaR6**

Alıntı yapılan: sevdamsınsamsunspor - 01 September 2009, 02:46:13
arkadaslar transfer markette samsunsporun kadrosunda futbolcu değerlerine bakıyodum ümit yüksel die biri var bilen varmı acaba?       http://www.transfermarkt.de/de/verein/152/samsunspor/uebersicht/startseite.html

altyapıdan sanırım, 89 dogumlu, 2008 den beri bizde görünüyor..