Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

sersa

Tahta açıldı üç oyuncu imzaladı
29 Ağustos 2009 / 11:34
Kırmızı-Beyazlılar, Denizlispor'un kalecisi Okan Karabulut, Gaziantepspor'dan Orhan Taşdelen ve Kırşehirspor'dan Özgür Arslan'ı transfer etti.
Türkiye Futbol Federasyonu'nda özel izin alarak daha önce transfer edilen ancak transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle imza attırılamayan Hakkı ve George ile bugün imza attırılan Orhan ve kaleci Okan'ın Karşıkayaspor maçında oynatılmasını hedefliyor. İdmana yeni transferlerden kaleci Okan ile Orhan'da katıldı. Can Özgür Arslan ise, antremanı izlemekle yetindi.
Denge

55.hakan

kaleci Okan Karabulut'un da lisansı çıkmış diğer oyuncular güncellenebilir her an tff sitesinde veya pazartesiye de kalmış olabilir

sersa

Haberexen.com

Samsunspor'un Bank Asya 1. Ligi ikinci haftasında oynayacağı ilk deplasman olan Karşıyaka maçı öncesi haberexen.com'a konuşan Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, "Bu hafta yoğun bir çalışma içerisinde idik. Eksiklerimizde fazla. Geçen sezondan kalan iki kart cezalısı oyuncumuz var. Bunlara birde geçen hafta iki oyuncumuzun daha kart cezası alması eklendi. Ancak hangi şartlarda olursak olalım Samsunspor'un bahanesi olamaz. Sahaya çıkacak 11 oyuncununda diğer oyuncularında sahada en iyisini verebileceğine inanıyoruz. Samsun'a puan ile dönmek bizim için çok önemli. Karşıyaka temposu yüksek mücadele gücü agresif bir takım dolayısı ile bizde en az Karşıayaka kadar agresif oynamalıyız" dedi.

Geçen sezon Samsunspor'un maçları kendi evinde kazanırken deplasmanlarda sürekli üzüntü yaşamasını sorduğumuz Sportif Direktör İsa Turan, "Bizde Samsunspor'un maçları kendi evinde kazanırken deplasmanlarda istediğini alamamasını masaya yatırdık. Bunun analizini yaparak, nedenleri üzerinde çalışmalar yaptık. Bu sezon deplasmanda farklı bir Samsunspor göreceğimizi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Giorgi, Hakkı, Okan Karabulut, Orhan Taşdelen, Can Özgür Arslantaş'ın takıma kazandırılmasının devamı gelerek transferlere tam gaz devam edileceğini açıklayan İsa Turan, " Transferlerimiz devam edecek. Takip ettiğimiz bazı oyuncular var. Transfer sezonunun kapanmasına bir iki gün kaldı bu süre içerisinde bu oyunculardan transfer edebildiğimiz kadarını transfer edicez. Zaten şu an 5 transferi gerçekleştirdik bu sayı daha da artacak. Daha önceden transfer tahtasının açıkmış gibi üzerinde hazırlandığımız genç oyuncular var. Bunlardan takımımıza kazandırabileceğimiz kadarını kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

AntZ

Transfer tahtasını açan ve takıma takviye için kolları sıvayan Kırmızı-Beyazlı yöneticiler, Denizlispor´dan kaleci Okan Karabulut, Gaziantepspor´dan sol bek Orhan Taşdelen ve Güngören Belediyespor´dan stoper Can Özgür Arslantaş´ı Samsun´a getirdi. Okan ve Orhan akşam idmanına katılırken, Can Özgür çalışmayı kenardan izledi.Adeta yılan hikayesine dönen transfer tahtasını büyük uğraşlar sonrasında açan Samsunsporlu yöneticiler, kollarını şimdi de takıma takviye yapmak için sıvadı. Çok sayıda oyuncuyla temaslarda bulunan Kırmızı-Beyazlılar, dün bombaları peşi peşine patlattılar ve Denizlispor´dan kaleci Okan Karabulut, Gaziantepspor´dan sol bek Orhan Taşdelen ile Güngören Belediyespor´dan stoper Can Özgür Arslantaş´ı Samsun´a getirdi.

AMHET ŞAHİN'DE PÜRÜZ
Öğlenden sonra Samsun'a gelen 3 oyuncudan Okan ve Orhan idmana çıkarken, Can Özgür çalışmaya katılmadı. Adanaspor'un tecrübeli file bekçisi Ahmet Şahin'i de dün Samsun'a getirmesi planlanan Kırmızı-Beyazlı yöneticiler, yaşanan bazı pürüzler nedeni ile bu oyuncuyla anlaşamadı. Yöneticilerin Ahmet'in bonservisinde oluşan sorunu çözmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=29461

55.hakan

OKAN KARABULUT geçen sezon bir maç oynamış bu bizim için handikap ama ondan önceki sezon İnegölspor'da oynadığı 20 maçın 8'inde hiç gol yememiş

Amsterdamli

Benim simdi anlamadigim bu Ozgur Arslantas stoper ama bizim stopere ihtiyacimiz yok. Kadroyu bos yere sisirecegiz gibime geliyor.

Ayrica Ahmet Sahin ve Serkan Boydak isimlerini biraz inceldikten sonra bu transferlere baya sevinmistim ama malesef su ana kadar somut bir gelisme yok. Okan Karabulut ismine nedense hic isinamadim sebebinide bilmiyorum. Bana sanki hic iyi bir kaleci degilmis gibi geliyor.

şimşek_55

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 29 August 2009, 12:53:32
Benim simdi anlamadigim bu Ozgur Arslantas stoper ama bizim stopere ihtiyacimiz yok. Kadroyu bos yere sisirecegiz gibime geliyor.

Ayrica Ahmet Sahin ve Serkan Boydak isimlerini biraz inceldikten sonra bu transferlere baya sevinmistim ama malesef su ana kadar somut bir gelisme yok. Okan Karabulut ismine nedense hic isinamadim sebebinide bilmiyorum. Bana sanki hic iyi bir kaleci degilmis gibi geliyor.

sersa

Stoper alıp turgayı sağ beke çekebilir belki.Okana bende ısınamadım açıkcası inşallah ahmet şahin gelir.

CriminaL

adamlar imzayı atıyor hiçbir yönetici yada genel menejer yada sportif direktör çıkıp acıklama yapmıyor.biz de tff'nin sitesinden öğreniyoruz kimin imza attıgını..yazık valla cok yazık.yokmu bi basın sözcüsü..takip edemeyen taraftar nasıl bilgilenecek transferlerden

berlinli55

Sercan

Alıntı yapılan: sersa - 29 August 2009, 12:55:16
Stoper alıp turgayı sağ beke çekebilir belki.Okana bende ısınamadım açıkcası inşallah ahmet şahin gelir.

Eğer iyi bir stoperse belki yan top sorununu çözebiliriz.Zaten bir stoper alındığında büyük ihtimal Turgay sağ bek oynar...

sersa

Alıntı yapılan: sersa - 29 August 2009, 12:46:16

Giorgi, Hakkı, Okan Karabulut, Orhan Taşdelen, Can Özgür Arslantaş'ın takıma kazandırılmasının devamı gelerek transferlere tam gaz devam edileceğini açıklayan İsa Turan, " Transferlerimiz devam edecek. Takip ettiğimiz bazı oyuncular var. Transfer sezonunun kapanmasına bir iki gün kaldı bu süre içerisinde bu oyunculardan transfer edebildiğimiz kadarını transfer edicez. Zaten şu an 5 transferi gerçekleştirdik bu sayı daha da artacak. Daha önceden transfer tahtasının açıkmış gibi üzerinde hazırlandığımız genç oyuncular var. Bunlardan takımımıza kazandırabileceğimiz kadarını kazandıracağız" ifadelerini kullandı.
İsa Turan hocanın yaptığı açıklamanın bir kısmı.

AntZ

Okan Karabulut ismine nedense hic isinamadim sebebinide bilmiyorum. Bana sanki hic iyi bir kaleci degilmis gibi geliyor.

Aynı fikirdeyim

Alıntı yapılan: hakanelgun - 29 August 2009, 12:49:43
OKAN KARABULUT geçen sezon bir maç oynamış bu bizim için handikap ama ondan önceki sezon İnegölspor'da oynadığı 20 maçın 8'inde hiç gol yememiş

Farklı bir bakış açısıyla da oynadığı son 6 maçın 5 inde oynadığı takım yenilmiş  ;D Tabi takımın durumu önemli, ikisi de pek ölçü sayılmaz  ;)

**KaR6**

1.91 boyunda sol bek mi olur, özgur stoper oynar sanırım.. hakkı yı da alırlarsa daha stopere gerek kalmaz.. acil bir sol bek almak lazım, ahmet şahin ile mohammedi de alırsak tamamdır..