Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

sersa

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 29 August 2009, 11:00:59
güngören bld'den transfer edilen can özgür arslantaşın sözleşmesi eski sakatlığının nüksetmesi nedeniyle anlaşılarak ... Kulübümüz Profesyonel Şubesinin yeni transfer döneminde kadromuza dahil ettiği Can Özgür Aslantaş'ın sözleşmesi,karşılıklı olarak fesh edilmiştir.

Al sana o zaman  bir internet sitesinden duyumlar. ALtay  neden  fesh etmıs sozlesmesını.  Gecen senede  sakat dedık Cagatayı aldılar. KAc mac oynadı  gecen sezon. Bu adam sakat
Ya bırak artık milletin içine kurt  düşürmeyi ümitsizlik vermeyi belki sakat değil gözünle gördün mü hayır o zaman bekle idmana çıksın maça çıksın görür herkes sakat olup olmadığını hocanın eski takımından geldiğine göre hoca biliyodur sakat mı değil mi millet kaç ay sonra ilk defa sevindi zaten bırak şu karamsarlığı.

şimşek_55

29 August 2009, 11:32:34 #466 Son düzenlenme: 29 August 2009, 11:37:53 þimþek_55
Alıntı yapılan: sersa - 29 August 2009, 11:26:48
Ya bırak artık milletin içine kurt  düşürmeyi ümitsizlik vermeyi belki sakat değil gözünle gördün mü hayır o zaman bekle idmana çıksın maça çıksın görür herkes sakat olup olmadığını hocanın eski takımından geldiğine göre hoca biliyodur sakat mı değil mi millet kaç ay sonra ilk defa sevindi zaten bırak şu karamsarlığı.

O zaman  2 ay once Altaya transfer oldu  1 ay once sakatlandı  bu adam . Altay neden sozlesmesını fesh ettı sende bana onu soyle? Tamam arkadaslar  sakat felan degıl hayırlı olsun samsunsporumuza. Superlıge  tasır bızı  ınsallah.

sersa

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 29 August 2009, 11:32:34
O zaman  2 ay once Altaya transfer oldu  1 ay once sakatlandı  bu adam . Altay neden sozlesmesını fesh ettı sende bana onu soyle?  Yuregınızın oksanmasınımı  ıstıyorsunuz. Arkadaslar  bu adam  cok ıyı , gecen  sene kartal -gungoren macında  ızledım  havadan hıc bır topu bırakmıyor,yerdende  cok ıyı , attıgı frıkıkler  muthıs, dıagonal  pasta atabılıyor. Samspıyonlar lıgıne  tasıyabılır bızı dememı  beklıyorsun.
Tabiki o kadar yüksekten uçalım demiyoruz ama bi adamı görelim bakalım idmana çıksın bişey yapsın sakatlanmış olabilir tamamen bacağı kopmadı ya düzelir hemen müzmin sakat gibi gösterme belki başka sorunları oldu altaydan o yüzden ayrıldı bilemezsin ama her mesajında olduğu gibi aykırılık ve karamsarlık yapmana gerek yok.

sersa

29 August 2009, 11:44:45 #468 Son düzenlenme: 29 August 2009, 11:46:39 sersa

Adam kariyeri boyunca 154 tane maça çıkmış zaten her sezon ortalama 30 maç oynasa 5 sezondan 150 maç eder adam zaten 26 yaşında 21 yaşından beri sürekli futbol oynuyor demektir buda senin dediğin gibi müzmin sakat bi adamın oynayabileceği bi rakam değil

şimşek_55

Alıntı yapılan: sersa - 29 August 2009, 11:39:20
Tabiki o kadar yüksekten uçalım demiyoruz ama bi adamı görelim bakalım idmana çıksın bişey yapsın sakatlanmış olabilir tamamen bacağı kopmadı ya düzelir hemen müzmin sakat gibi gösterme belki başka sorunları oldu altaydan o yüzden ayrıldı bilemezsin ama her mesajında olduğu gibi aykırılık ve karamsarlık yapmana gerek yok.

DOstum  bu adam Altaydan sakatlıgı yuzunden  ayrıldı. ALtay kulubu kendı acıkladı. Sezon bası kampı yapmadı. Sımdı ben nasıl gelırde  ıyı derım bu adama. Cıkıp oynamadan  kımse bırsey dıyemez hıc bır futbolcu ıcın. Ama ben aldıgım bır duyumu paylasıyorum ve  bu takımı yoneten Tahsın Kosıfın  gecen sezondan  defosu var.  Cagatayda  sakattı  gıttı bıle bıle aldı bu takıma  kac mac oynadı. <Bu takımdan  150 bın tl yı aldı ama. Yazık degılmı. Ben Samsunsporun ustun cıkarlarını  koruma  babında  bunları yazıyorum. Hoca ıstedı dıye transfer yapılmaz. Bu profesyonel bır yonetım tarzı degıldır. YOksa  menajerler  aracılıgıyla kulubu kazıklatırsın. Benden bu kadar

sersa

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 29 August 2009, 11:46:37
DOstum  bu adam Altaydan sakatlıgı yuzunden  ayrıldı. ALtay kulubu kendı acıkladı. Sezon bası kampı yapmadı. Sımdı ben nasıl gelırde  ıyı derım bu adama. Cıkıp oynamadan  kımse bırsey dıyemez hıc bır futbolcu ıcın. Ama ben aldıgım bır duyumu paylasıyorum ve  bu takımı yoneten Tahsın Kosıfın  gecen sezondan  defosu var.  Cagatayda  sakattı  gıttı bıle bıle aldı bu takıma  kac mac oynadı. <Bu takımdan  150 bın tl yı aldı ama. Yazık degılmı. Ben Samsunsporun ustun cıkarlarını  koruma  babında  bunları yazıyorum. Hoca ıstedı dıye transfer yapılmaz. Bu profesyonel bır yonetım tarzı degıldır. YOksa  menajerler  aracılıgıyla kulubu kazıklatırsın. Benden bu kadar
Tmam dostum uyardığın için sağol ama bırak her mesajında karamsarlık ve ümitsizlik vermeyi.

şimşek_55

Alıntı yapılan: sersa - 29 August 2009, 11:44:45

Adam kariyeri boyunca 154 tane maça çıkmış zaten her sezon ortalama 30 maç oynasa 5 sezondan 150 maç eder adam zaten 26 yaşında 21 yaşından beri sürekli futbol oynuyor demektir buda senin dediğin gibi müzmin sakat bi adamın oynayabileceği bi rakam değil

Dostum bu adamı  hepımız ızledık gecen sene  bılınmedık oyuncu degıl. BEn gungorendede  ızledım kartaldada  bu oyuncuyu.  Fena oyuncu degıl ancak Altay transfer edıyor ve 1 ay sonra sozlesmesını  fesh edıyor. BU zamana kadar takım bulamıyor. Transfer  tahtası son gun acılan Samsunspora  ımza atıyor . Bu bır celıskı degılmı sence?

sersa

Senin mantığına göre Ahmet Şahinde bi çelişki o zaman.

şimşek_55

Alıntı yapılan: sersa - 29 August 2009, 11:50:26
Senin mantığına göre Ahmet Şahinde bi çelişki o zaman.

Onun hakkında  bır bılgım yok olsa yazardım. Iyı transfer  bak o kalecı. Onu soruyorsan cok ısabetlı bır transfer derım

sersa

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 29 August 2009, 11:51:09
Onun hakkında  bır bılgım yok olsa yazardım. Iyı transfer  bak o kalecı. Onu soruyorsan cok ısabetlı bır transfer derım
O da son gün alınmış bi adam o niye çelişki değil

AntZ

Doktor kontrolünden geçecek sonuçta, adı geçtiği için yazdım ama Samsun'a görüşmek ve durumunu görmek için çağrılmış olabilir. Kesinleşti diye bir bilgi almadık zaten. İki görüşte de haklılık payı var, Altay ciddi bir sakatlığı olmasa gönderir miydi, ya da sakatlığı gerçekten ciddimi, kontrollerden sonra belli olur. Altay risk almak istememişte olabilir.

Tek takıldığım nokta, 2. devre Güngören'e transfer olduktan sonra 16 maç, ilk devre Kırşehir  de 12 maç oynamış, Büyük ihtimalle geçen senenin başında bir sakatlığı vardı ama sonrasında toplam 28 maça çıkmış. Müzmin, ciddi bir sakatlığı var izlenimi bırakmadı bende.

Hepsinden önemlisi, burda amacımız transferi kesin olmasa da adı geçen oyuncular hakkında daha fazla bilgi edinmek, Altay dan ayrılma sebebinin sakatlığı olması da bizim için bilgidir, oyuncunun artıları da. Ne çok heveslenmek, ne de çok olumsuz bakmak doğru şu durumda. Yok yere birbirimizi kırmayalım.

şimşek_55

Alıntı yapılan: Ant55 - 29 August 2009, 12:02:51
Doktor kontrolünden geçecek sonuçta, adı geçtiği için yazdım ama Samsun'a görüşmek ve durumunu görmek için çağrılmış olabilir. Kesinleşti diye bir bilgi almadık zaten. İki görüşte de haklılık payı var, Altay ciddi bir sakatlığı olmasa gönderir miydi, ya da sakatlığı gerçekten ciddimi, kontrollerden sonra belli olur. Altay risk almak istememişte olabilir.

Tek takıldığım nokta, 2. devre Güngören'e transfer olduktan sonra 16 maç, ilk devre Kırşehir  de 12 maç oynamış, Büyük ihtimalle geçen senenin başında bir sakatlığı vardı ama sonrasında toplam 28 maça çıkmış. Müzmin, ciddi bir sakatlığı var izlenimi bırakmadı bende.

Hepsinden önemlisi, burda amacımız transferi kesin olmasa da adı geçen oyuncular hakkında daha fazla bilgi edinmek, Altay dan ayrılma sebebinin sakatlığı olması da bizim için bilgidir, oyuncunun artıları da. Ne çok heveslenmek, ne de çok olumsuz bakmak doğru şu durumda. Yok yere birbirimizi kırmayalım.

Gazete kolik e  gore ımzayı atmıs CAn ozgur. BEn zaten polemık olsun dıye degıl taraftar arkadaslarımızın bılgısı olsun dıye yazdım.

sersa

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 29 August 2009, 12:05:25
Gazete kolik e  gore ımzayı atmıs CAn ozgur. BEn zaten polemık olsun dıye degıl taraftar arkadaslarımızın bılgısı olsun dıye yazdım.
Bende bilgi vermene bişey demedim zaten o kadar maç oynayan bir adamın müzmin sakat olabileceğini sanmıyorum.Bilgin için sağol yinede ama karamsar olmak yerine daha güzel bir üslupla bilgi verebilirdin.

55.hakan

Bu oyuncu hakkında en iyi bilgi sahibi olan Turhan Hoca'dır geçen seneden kendi öğrencisi ve sezonun en son maçı bolu maçında dahi oynamış Turhan Hoca bu oyuncu sakatlığının ne durumda olduğunu müzmin mi olup olmadığını biliyordur bile bile uzun süre oynatmayacağı adamı neden istesin,bu konuda Turhan Hoca'ya güvenmekten başka çaremiz yok

Sadece Samsunspor

ATALAY DEMİRBAĞ
BURHAN COŞKUN
CANER ÇOLAK
CENGİZ BİÇER
EMRE ÖZDİL
GİORGİ ÇELİDZE
HAKAN AKMAN
HAKAN VURAL KOÇASLAN
HÜSEYİN CANBAZ
İSMAİL HACIHAFIZOĞLU
KENAN YELEK