Bank Asya maç özetleri STV'de...

Başlatan celebi, 25 August 2009, 08:49:29

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Puan durumuna göre yapmış olabilirler arkadaşlar, malum biz de Kocaeli de puantajda altlardayız. Ha yine de ayıp uleyn samsunspor'umu en başta vereceksiniz, o kadar... Kelaj mikelaj... Yaşaaa...  ;D

Ollivanders

SAMSUNSPOR hakkinda yorum duyan var mı ? >:(

berusa55

23 September 2009, 01:38:12 #242 Son düzenlenme: 23 September 2009, 02:10:19 berusa55
D Spor senin çektiğin görüntüye, Samanyolu senin de yapacağın yoruma.  >:( Saatlerdir beklet beklet ve sunulana bakın. Ayıp. O nasıl bir çekim ey Doğan kameramanları. Güzelim stadı, yemyeşil çimleri sapsarı bembeyaz çekmişler.

kalptenþimþek

5BrK5

harbiden ya kar yağmış gibi bembeyaz  ;D bi işi adam gibi yapamıyolar . .  :-X

alperen

lanet olsun çekeceğiniz görüntülere >:(

harbisamsunsporlu5517

aydın dogan senin ............. şerefsız herıf maclar sayende haram oldu bızlere tez zamanda batarsın inş

eLLis

Arkadaşlar ben izleyemedim nasıldı tribünler filan bizim kalablık görünüyomuydu diğer maçlara göre  :(

SmSnLee

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 23 September 2009, 01:24:03
Puan durumuna göre yapmış olabilirler arkadaşlar, malum biz de Kocaeli de puantajda altlardayız. Ha yine de ayıp uleyn samsunspor'umu en başta vereceksiniz, o kadar... Kelaj mikelaj... Yaşaaa...  ;D

Puan durumuna göre yapsalardı ilk önce Konya macını verirlerdi.Yanlıs hatırlamıyorsam ilk Buca-Bolu macını verdi.

5BrK5

Alıntı yapılan: eLLis - 23 September 2009, 13:12:39
Arkadaşlar ben izleyemedim nasıldı tribünler filan bizim kalablık görünüyomuydu diğer maçlara göre  :(

en  fazla kale arkaları görünüyo onlarda boş zaten çoğunluk olarak maratonuda sadece gol atınca biraz gözüktü ama nedense hodri meydan pankartı daha fazla gözüktü kameraya bide çekim berbattı . .

55erhan55

FaTiH_HaN

Hakan Hacibektasoglu'nun takima cok iyi uyum sagladigi mac sonu konusmasindan da anlasiliyor isallah diger transferlerde hakan kadar cabuk uyum saglar.

55erhan55

evet hakan uyum sağlamış inşallah diğer futbolcularda en kısa sürede uyum sğlar