Bank Asya maç özetleri STV'de...

Başlatan celebi, 25 August 2009, 08:49:29

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

alperen

vay be bu haber güzel işte.helal olsun samanyoluna.geçen senelerde bejeke tv gese tv ye bakıp duruyoduk tam saatleride belli olmuyodu şimdi süper

55JNR55

samanyoluna bak helal olsun walla çok iyi oldu bu haber...

oguz_5528

Reyting rekorları kıracaksın samanyolu çok teşekkür :D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: yaramaz çocukkk - 25 August 2009, 19:11:11
vay be bu haber güzel işte.helal olsun samanyoluna.geçen senelerde bejeke tv gese tv ye bakıp duruyoduk tam saatleride belli olmuyodu şimdi süper
hem bu sayede de ıstanbul büzüklerinin tv sini izlemekten kurtuluruz

Sercan

Arkadaşlar eğer imkanı olan varsa kaydedip,sitemizde bir bölüm yapıp koyabilirmi?böylece kalıcı olur...

Kaya

sercan bende tam bunu yazacaktım her hafta tv kartı olan site üyelerimiz bize özetleri paylaşırlarsa çok makbule geçecektir.Şimdiden teşekkürler.

fanli03

Baskent_Samsunspor

helal samanyolu tv başına koyulduk bekliyoruz

celebi

eLLis

Bu kanalı bulup çıkartayım çok iyi oldu bu haber spikerleri tanımıyorum yorumları güzel kalitede olur inşallah geçen aks haberde bizim maçı gördüm çekmişler baya eski trt çekimleri gibi kenardan :)

55.hakan

samanyolu tv yi   tv'den silmiştim şimdi 2 saat ayarlamakla uğraş... maç özetlerini kaydedersek iyi olur

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Saat kaç ta başlayacak beyler bilen var mı.şu an beşinci boyut var samanyolunda.boşuna beklemeyelim.yarın işe kalkacağız yani.

supernatural_55

23.10 diye yazmışlardı abi ama her kanal gibi 12yi buldurmazlar inşallah

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 25 August 2009, 22:51:30
23.10 diye yazmışlardı abi ama her kanal gibi 12yi buldurmazlar inşallah
iyi o zaman.fazla uzatmazlar.saatinde başlarlar.yoksa yalana girer.stv dini bütün bir kanal ne de olsa