Siz Samsunspor'u kötü bir takım mı sanıyorsunuz?

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 August 2009, 23:47:44

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıSiz Samsunspor'u kötü bir takım mı sanıyorsunuz?

Samsunspor, Karabükspor maçı sonrasında basın odasında Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz ile basın mensupları tartıştı. Karabükspor'un Samsun'a 5 gol atması gerektiğini iddia eden basın mensuplarına İldiz, "Siz Samsunspor'u kötü bir takım mı sanıyorsunuz? " diye sert yanıt verdi.

"Futbolcuları sorgulamak lazım"
Samsunspor'da transfer tahtası açılmadığı için takımın başında Ali Bilgici çıktı. Bilgici, maç sonrasında yaptığı açıklamada takımı beğendiğini belirterek, "Bizim için üzücü olan zaten kısıtlı olan kadromuzdan iki oyuncumuzun kırmızı kart görmesiydi. Hakem bence maçı normal yönetti. Hakemden kırmızı kart gören futbolcuların neden gürdüğünü sorgulamak lazım" dedi.

"Maçın kaderi defans hataları belirledi"
Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, çok enterasan bir maç izlediklerini kaydetti. İldiz, " Erken attığımız golle öne geçmemize rağmen savunmada büyük hatalar yaptık. Skoru iki takımın savunma hataları belirledi. Sonuç olarak deplasmanda bir puanla dönmekte sevindicidir" dedi.

İldiz ve basın mensupları tartıştı
Karabük'lü basın mensuplarının, "Samsun'dan puanlarla evimize dönmemiz lazımdı. Samsun transfer tahtası açılmamış kötü bir takım. Nasıl bu kadar kötü oynadık" şeklinde tepkisine İldiz sert yanıt verdi. Kendisinin de bir süre Samsunspor'u çalıştırdığını ifaden ildiz, "Siz Samsunspor'u kötü bir takım mı sanıyorsunuz? Alt yapılarından çıkmış çok yetenekli oyuncuları var. Samsunspor'u sanırıyorum çok kötü düşünüyornuz. Ama Samsunspor çok iyi takımdır. Buradan bir puanla dönmekte bizim için iyidir" şeklinde konuştu.

http://gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3688

Ben uzaktan bizim hoca sanmıştım meğersem Ali Bilgiciymiş :-\

55.hakan

turhan hoca'da mı tribünden izledi maçı ne tahtaymış bu be

KocumVolkan

ohaa turhan hocayı bile mi alamadık.. allah...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Geri zekalı karabüklü gazeteci müsvetteleri.ulan siz kimsinizde samsunsporumuzu yeneceksiniz.gidin de paparazzilik yapın pavyonlarda.

Jnr.Serkan

siz kiminle sidik yarıştırıyonz karabüklüler.bizim öLümüz szi perişan eder sizin rakibiniz dardanelspor hacettepe falan...Samsunspora Laf yapmayın biz sizi rakip saymıyoruz ztn

FaTiH_HaN

karabuklu dallama senin takiminin yasi kadar Samsunspor super ligte mucadele etti siz amatorde oynarken biz fenere 4 atiyoduk  lafini bil elimizden hakemler aldi kiymetini bil  >:( >:( >:(

eLLis

Oha ya oha adamlara bak.

Bi laf vardır düştüğümde arkamdan vuranın kalktığımda .......

usare

Sezonun ilk maçında futbolcularımızın bu kadar hırslı olması gerçekten muhteşemdi. (Biraz fazla hırs yapıp iki kırmızı görmeseydik daha muhteşem olacaktı) Ama ben oyun olarak takımımızı çok beğendim. Eğer 2-3 takviye ile kafaya oynamazsak bende futbolu bilmiyorum. Sağ-sol bek ve kaleci acil. Giorgi zaten var. Bir de ortaya hızlı pas yapabilen çabuk bir oyuncu aldık mı seneye inşallah süper ligdeyiz. Ama bu hırsın sürekli olması gerekiyor. Ben çok beğendim gerçekten takımı. İnşallah sene sonuna kadar böyle oluruz. Karabükü de hakem aldı elimizden. Ve bir kaç kendini bilmez maalesef yine yapacağını yaptı. Koltuklar havada uçuştu. Bir türlü öğrenemedik profesyonelliği. Sayın İldiz kızmakta haklı. Böyle bir Samsunsporu belki o bile beklemiyordu. İnşallah sezon sonuna kadar böyle.
Muhteşem taraftarımızada değinmeden geçemeyeceğim. Ne yalan söyleyeyim bu kadar seyirci beklemiyordum. Tahta, yönetim, siyasiler derken baya küstürmüşlerdi. Ama şu oyunu gördükten sonra sanırım içinde birazcık Samsunspor sevgisi olan herkes gelir maçlara.
Hadi Yönetim aç artık şu tahtayı. Bu çocuklar daha iyisini yapacak o zaman. Daha fazla taraftar göreceksin stadda.
Bu arada kaç kişi vardı acaba stadda bilen varmı? 8-10 bin arası gibi geldi bana tahminen.
İyi yoldayız Allahın izniyle...
Bastır Samsun:)

Mert

orada bir Samsunlu Allahın kulu yok muydu geçirseydi suratına iki tane.La sen daha babandan çıkmadan bu takım avrupada top koşturuyordu.Senin ne haddine bu sözleri sarf etmek !!

bengülü

sahipsiz şehrin sahipsiz takımı samsunspor olunca herkez gelirde basın odasında horozlanır

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: Mert 55 - 24 August 2009, 00:35:28
orada bir Samsunlu Allahın kulu yok muydu geçirseydi suratına iki tane.La sen daha babandan çıkmadan bu takım avrupada top koşturuyordu.Senin ne haddine bu sözleri sarf etmek !!

oguz_5528

berusa55

Yücel İldiz iyi cevap vermiş. Tebrikler hocam.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: berusa55 - 24 August 2009, 03:22:05
Yücel İldiz iyi cevap vermiş. Tebrikler hocam.

evet gercekten basin mensubuna dersini vermis helal olsun

supernatural_55

kale ve defansmz sağlam olsa 5 yiyp gtceklerdi haberleri yok malların.bu arada Ali bilgiciymiş ya o ben de uzaktan fark etmemiştm o oldğunu