Samsunspor gençlerini kaybediyor

Başlatan bengülü, 19 August 2009, 12:56:40

« önceki - sonraki »

bengülü

GİRESUNSPOR'A GİTTİSamsunspor altyapıdaki genç yetenekleri kaybetmeye devam ediyor. Armağan Kuş, Hakan Yağmurkaya gibi bir çok genç futbolcuyu kulüpte tutamayan Kırmızı-Beyazlılarda son olarak Hakan Cındık yuvadan ayrıldı. Genç futbolcu Giresunspor ile her konuda anlaştı. Samsunspor'dan lisansını alan Hakan Cındık, bugün Giresun'a gitti.

MİLLİ TAKIMDA DA OYNADI
Aynı zamanda B Gençler kategorisinde Milli takımada da forma giyen Hakan Cındık'ı Giresunspor'un altyapı antrenörlerinin Malatya'da oynanan grup maçlarında beğendiği ve transfer için düğmeye bastığı öğrenildi. Yolspor'da 4 yıl oynadıktan sonra Samsunspor'a geçen ve Kırmızı-Beyazlı ekipte de 4 yıl mücadele eden Hakan Cındık, "Bugünlere gelmemde büyük emekleri olan antrenörlerim Seydi Ak, Ayhan Bayraktar ve Zeki Konboz'a teşekkür ediyorum" dedi,

Alıntı:gazetekolik

Jnr.Serkan

daha çok adam kaptırırız başta bunlar varkenn

bengülü

bu yönetim varken gençlerimize sahip çıkamıyoruz geleceğin samsunspor yıldız adaylarını başka kluplere veriyoruz

sadece55

altyapıdan beratta Fenerbahçeye gitmiş hani şu ilhan cavcavın karşılığında hacettepeden istediğin 3 futbolcuyu al dediği genç çocuk

bengülü

Alıntı yapılan: erdo55 - 19 August 2009, 13:04:32
altyapıdan beratta Fenerbahçeye gitmiş hani şu ilhan cavcavın karşılığında hacettepeden istediğin 3 futbolcuyu al dediği genç çocuk

doğrumu dediklerin hani vermiyeceklerdi ne oldu şimdi

sadece55

Bunu eski bir futbolcudan öğrendim Beratta gitmiş

red_white

ş..........siz yönetim varya bunları gördükte Fuat Köktaş senin değerini bilemedik diyorum içimdennn  :(

Sony

Nereye bakarsanız bakın yenileşme ve kabuk değiştirme her zaman içten olur samsunun da aynı şekilde kendi öz futbolcularıyla olacaktır ama bunu istemeyen birileri var...sanki bunlar başkan değilde samsunspor u bitirmek için başa gelmişler....yoksa bunlar trabzonun ajanları mı???? çok merak ediyorum çoooooooook

red_white

bende çok merak ediyorum geçen sene fuat köktaş geldiğinde trabzonlu diye hepimiz tepki gösterdika ama adam elinden geleni yaptı hiç yktan Samsunun öz değerlerine sahip çıktı düşünüyorumda geçen sene bu futbolcularla 2- 3 yllık anlaşmaları imzalatmasaymış halimiz ne olurdu acaba  :( >:(

Tribün_ali

Bu yönetimle sahipsizlikle cok daha futbolcu kaybederiz

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: red_white - 19 August 2009, 13:50:01
bende çok merak ediyorum geçen sene fuat köktaş geldiğinde trabzonlu diye hepimiz tepki gösterdika ama adam elinden geleni yaptı hiç yktan Samsunun öz değerlerine sahip çıktı düşünüyorumda geçen sene bu futbolcularla 2- 3 yllık anlaşmaları imzalatmasaymış halimiz ne olurdu acaba  :( >:(

celebi

bizde bu kafa varken daha çok gencimizi dağıtırız oraya buraya.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: erdo55 - 19 August 2009, 13:04:32

Nerden çıktı şimdi bu böyle birşey yok....

supernatural_55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 20 August 2009, 16:31:05
Nerden çıktı şimdi bu böyle birşey yok....

valla abi geçen ya açılışta ya siirt maçında öyle bi söylenti oldu statta ben de hatırlıyorum ama doğru mu bilmiyorum

sadece55

Ben sağlam kaynaktan duydum Umarım yalnıştır gene de