Sezon Açılışı ( Samsunspor - Erciyesspor : 0-0 )

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 August 2009, 19:42:23

« önceki - sonraki »

eLLis

Mankenlerin üzerine çok yakıştı formalar errea böyle yapcaksa başka markaya gerek yok parçalı ve çizgiliyide gördüm onlarda bi harika ece gürseli de Samsunspor formalı gördüm ya içim hoş oldu :)

alperen

bakana bak arkadan kıza nasıl bakıyo..bu kadar içten biraz SAMSUNSPOR a baksalar düzelcek halimiz..

cembaba

o nasıl bi şort ya arma sağda numara solda olur :s

alperen

haber gazetesi dünkü maçta her iki takımın futbolcularına hep 10 üzerinden 7,8,9 vermiş..bu kadar güzel oynadılarda acaba biz başka bi stada mı gittik maç izlemeye???

bide haber gazetesine göre izel dün akşam rüzgar gibi esmiş gelen seyircilere unutamayacakları bi gece yaşatmış...

55JNR55

peki haber gazetesinin gerçeklerden haberi varmıymış  ::)?? Böyle yansıtıyolar işte hiç stada gelmeyenler takımı böyle görüyor... Biraz araştırmayan her şeyi güzel görüyor o staddakilerden başka kim biliyor bakanın konuşamadığını maratondan çıkan sesleri...???

alperen

izel bize unutamayacağımız bi gece yaşatmadı ama biz bakanlara ve yönetime unutamayacakları bi gece yaşattık..

Jnr.Serkan

izel konseri çok sıkıcıydı ya.maratona çok uzaktı platform.o yzden maratonu eğLendiremedi...maçta sıkıcıydı baya. sadece aşık olduğum renkleri görmek için gittim

alperen

ve tahsin kosifte dayanamadı ayağımıza kadar geldi bundan sonrada hep gelecek

FaTiH_HaN

geldi ve yuhalanarak geri dondu gelipte taraftari susturabilecegini zannetti bundan sonra sesimiz yonetime karsi daha gur cikacak.Samsunsporun sahipsiz olmadiginin farkina vardilar ne bakan ne baskan cikipta konusma bile yapamadilar.

Sadece Samsunspor

Atilla Cebeci: Kanals sizler için son teknoloji tekrar görüntü vermeyi kullanıyor

dün 2-3 pozisyonun tekrarını verdiler, bu son teknolojiymiş ;D ;D ;D ;D ;D

koptum yaaa

alperen

ne yerel gazeteler adam gibi haber yapıolar nede kanallarımız..durumumuz her yönden vahim

AntZ

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 16 August 2009, 14:47:16
Atilla Cebeci: Kanals sizler için son teknoloji tekrar görüntü vermeyi kullanıyor

koptum yaaa

;D Haklısın kardeşim, ama ben 16-17 sene öncesinden Cebeci'nin banttan 2. ligde maç yayınlarını hatırlarım, hala aynı düzende gidiyordu. 1 adım mesafe katetmedi, onun için büyük başarı  ;)

Türkiye'nin ilk yerel kanalıyız diye övünürken azıcıkta tecrübeyi göstermek lazım, tecrübe edinmek lazım, üzerine koymak lazım dimi ama  ;D Sonra sorarlar bunca yıldır yayın yapıyorsunuz, bu mudur yayınınız diye!  >:(

Akyol

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 16 August 2009, 14:47:16

koptum yaaa

yürü be koçum kim tutar seni son teknoloji atilla  :P :D

samet haci

okadar sınırLıydım kı maca gelmeden once hala sesım kısııık ve sınırım hala gecmedıı  >:(