Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü'ne Transfer)

Başlatan **KaR6**, 10 August 2009, 22:44:53

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

ulan sızın yerınızde olmak için nelerimi vermezdim adam gibi adam olsanız yurumenin degerini bilip futbolunuzu oynardınız srfsızler trftara sövup oranızı buranızı acan haysıyetsız hayvan herıfler nasıl insan içine çıkıyorsunuz asılsızlar

Tribün_ali

Şu adama sövmekten çok günaha girdim

harbisamsunsporlu5517

Ben Ofosu

bunu annesi küçükken taç çizgisinin üzerinde doğurmuş kesinlikle, oradan ayrılamıyor bir türlü.

mehmet yılmaz

Form durumu nedeniyle bizlerin haklı protestolarına maruz kalan Turgut, mazeret üretmek yerine mücadele etmeye başlayınca karşılığını da Bolu maçında aldı. Bizim Turgut'tan beklediğimiz şey etrafa konuya yabancı gibi bakması yerine klasik tabirle yüreğiyle oynamasıydı. Biraz kıpırdanır gibi oldu Turgut. Anlaşılan mesajı almış; inşallah devamı da gelir.

edmontdante

Turgut,siteyi takip ediyor musun bilmiyorum ama birkaç lafım var.Bu takım kimleri gördü burada.Timofte'ler,Ercan'lar,Osman'lar,Vural'lar vs vs .Belki sen bir kısmının adını bile duymamışsındır.Ve bu takım öyle böyle bir takım öyle böyle bir camia değil.Bizim senden beklediğimiz şey çok basit.Hangi formayı giydiğinizi bir idrak edin ve şartlar ne olursa olsun adamsanız adamlığnızı sahaya koyun.Ha adam değilseniz ona bir şey diyemem.Ümit Başkan'a "Bize destek olunmuyor " demişsiniz.Destek için bu tarafara ne verdiniz önce onu bir düşünün.Biz bu takımın başarısı için herşeyi yaparız yeterki sizden birşeyler görelim.Sen sahada elinden geleni yap ve biz bunu görelim o zaman görürsün desteği.Murat YILDIRIM babamızın oğlu mu bizim böylesine destek görüyor.Bence önce bunu sormanız lazım kendinize.Bu taraftar Murat'ı bağrına basabiliyorken size neden böyle davranmıyor.Bence  öncelikle bir özeleştiri yapmalısınız.Kendinizi bu takımın üstünde görmeyin.Yönetim zaafiyeti yada maddi problemler olabilir ama madem ki destek istiyorsunuz elinizden geleni sahaya koymalısınız.Sonuçta öyle yada böyle bu kulüpten para alacaksınız ve bu kulüp sizin gelişiminizde pay sahibi bunu unutmayın.Bu taraftarı da aptal yerine koymayın çünkü bizler kimleri seyrettik kimlere tepki verdik bu tribünlerde ki onlar adam gibi adam topçu gibi topçularmış.

Aşk herşeyi affedermiş.Biz her şeyi affederiz SAMSUNSPOR için yeterki hatanızdan dönün.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: edmontdante - 04 October 2009, 20:05:50

Aşk herşeyi affedermiş.Biz her şeyi affederiz SAMSUNSPOR için yeterki hatanızdan dönün.

imza ve nokta....

Burak

tanışmıyoruz
Turgut,siteyi takip ediyor musun bilmiyorum ama birkaç lafım var.Bu takım kimleri gördü burada.Timofte'ler,Ercan'lar,Osman'lar,Vural'lar vs vs .Belki sen bir kısmının adını bile duymamışsındır.Ve bu takım öyle böyle bir takım öyle böyle bir camia değil.Bizim senden beklediğimiz şey çok basit.Hangi formayı giydiğinizi bir idrak edin ve şartlar ne olursa olsun adamsanız adamlığnızı sahaya koyun.Ha adam değilseniz ona bir şey diyemem.Ümit Başkan'a "Bize destek olunmuyor " demişsiniz.Destek için bu tarafara ne verdiniz önce onu bir düşünün.Biz bu takımın başarısı için herşeyi yaparız yeterki sizden birşeyler görelim.Sen sahada elinden geleni yap ve biz bunu görelim o zaman görürsün desteği.Murat YILDIRIM babamızın oğlu mu bizim böylesine destek görüyor.Bence önce bunu sormanız lazım kendinize.Bu taraftar Murat'ı bağrına basabiliyorken size neden böyle davranmıyor.Bence  öncelikle bir özeleştiri yapmalısınız.Kendinizi bu takımın üstünde görmeyin.Yönetim zaafiyeti yada maddi problemler olabilir ama madem ki destek istiyorsunuz elinizden geleni sahaya koymalısınız.Sonuçta öyle yada böyle bu kulüpten para alacaksınız ve bu kulüp sizin gelişiminizde pay sahibi bunu unutmayın.Bu taraftarı da aptal yerine koymayın çünkü bizler kimleri seyrettik kimlere tepki verdik bu tribünlerde ki onlar adam gibi adam topçu gibi topçularmış.

tanışmıyoruz ama söyleyecek herşeyi özetlemişsin edmontdante tebrik ediyorum tespitlerin için

berusa55

Bugün daha iyiydin. Umarım hatalarını görüp düzelme yolundasındır Turgut...

gkhn

Alıntı yapılan: berusa55 - 04 October 2009, 20:59:04
Bugün daha iyiydin. Umarım hatalarını görüp düzelme yolundasındır Turgut...

İnşallah sadece futbola odaklanır...

Ollivanders

edmontdantte abim super yazmıssın ellerine saglık. Bu macta turgutta bazı seylerın duzeldigini gorduk.Mesela bir pozisyonda kaptırdıgı topta bizim ceza alanına kadar kostu.bu mac ıcınde 2-3 kez oldu. Onceki turgut olsaydı orda bıkakır ve gamsız gamsız bakardı. Biraz mucadeleyi artırır biraz oyun anlayısını gelstirirse iyi olacak.

Akyol

Turgut seni adamın peşinden koşarken görmeyi özlemişiz, çok mu zor yani biraz istekli oynamak hırslı olmak. İsteyince yapıyorsun, sen mücadele et gerisi bizim işimiz...

Yaman55

bu adama iyi yorum yazmak elimden gelmiyor

Akyol

Alıntı yapılan: Yaman55 - 04 October 2009, 21:52:26
bu adama iyi yorum yazmak elimden gelmiyor
yaman55 haklısın yaptıkları yenir yutulur gibi değil ama en azından mücadele göstersin sonrası Allah Kerim

Kaya