19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

CurvaSs

Alıntı yapılan: 5trawberry - 01 April 2011, 13:59:50
Murat ve milli takım konusunda abartılacak ne var ki?
Milli takımdaki ortasaha oyuncularını görüyor musunuz?
Murat'ın pozisyonunda oynayan kimler var. Selçuk,Yekta,Topal var orta pozisyonda oynayabilecek.
Topal bence milli takımın şuan da en değerli oyuncularından.
Murat, Selçuk ve yektadan kat kat daha verimli olabilecek bir oyuncu.

abartma olduğunu sanmıyorum. mesela bana göre murat yıldırım ile emre belözoğlu aynı yeteneklere sahip oyuncular. hani emre daha yetenekli olabilir ama özellikleri aynı. emre de ayağa tek pasları harika veriyor, pas dağıtım organizasyonun tamamını yapıyor; murat da. emre de topla rakibin arasına giriyor, topu kaybetse bile faul alıyor. murat yıldırım da aynı şekilde, topu kaybedeceğini anladığı zaman faul alabiliyor. hee milli takım şuan abartı olsa da, yaşının genç olmasının sebebiyle ilerde kesin oynayabilir diyorum. tabii ki; süper lige çıktıktan sonra sergileyeceği performans da çok önemli. süper lige ayak uydurabilir ve kendini biraz daha geliştirebilirse, milli takımda oynar. kim oynayamaz diyorsa, yanlış diyordur. türkiye'de kim var ki emre gibi oynayan. bana göre emre'ye en yakın oyun stili murat yıldırım'da..

belki de duygusal davranıyorum ama tespitlerim ileride haklı çıkabilir. bu murat'a bağlı.

ahmetsefa55

@curvasmurfs
kardesım murat bıldıgım kadarıyla 87 lı.bu demek oluyo kı 23-24 yaslarında.dolayısıyla milli takım için yaşı oldukca normal.bız bılıyoruz kı murata superlıgden bırcok takım teklıf goturdu.ancak o samsunsporumuzu superlıge cıkarmak adına 1 sene daha kalmak ıstedı.sana katılıyorum.eger super lıge cıkarsak, o zaman gosterecegı performansla mıllı takım formasını kapabılır.ama kendını yeterlı gormeyıp cok geliştirmesi gerekiyo.
bknz: mehmet topuz => adam resmen fenerbahcede ıkı katı koşuyo.çok güçlendi ve istikrar yakaladı.mehmet topuzu kayserıden berı sevmeyen bırı olarak bu senekı performansını takdır edıyorum.ınsallah murat da aynı şekilde gelişme gösterir.

mehmet yılmaz

KSK maçının etkisiz isimlerinden birisiydi. Canı sağ olsun Murat'ın ;)

Serkan

bir kaç maçtır çok isteksiz oynuyor; umarım atlatır.

Ollivanders

Düzel be Murat. Bize lazımsın :(

Kaya

Sağ açık oynamak istemiyor..Bu sahadaki davranışlarından çok açık bir şekilde belli..Umarım en kısa zamanda kendine gelir

minci

Bence Murat isteksiz değil sadece galiba biraz stres performasını etkiliyor. Maç başlarken dikkatiniz çektimi bilmiyorum içinde bulunduğu stresten olsa gerek kendi kendine çok değişik hareketler yaptı. Maçta bugün yine elinden geleni yapmaya çalıştı. >l< >l< >l<

ugurozkan

Alıntı yapılan: iak5529 - 04 April 2011, 00:57:56
Sağ açık oynamak istemiyor..Bu sahadaki davranışlarından çok açık bir şekilde belli..Umarım en kısa zamanda kendine gelir

adam besbelli göbek oyuncusu 24 yaşına gelmiş bu oyunu biliyor ama kalpar, murat'ı ziyan etmeye devam ediyor. bu takımın kaptanı olacak adamı süper lige çıkarsak belki de yetersiz göreceğiz. çünkü ikinci yarıda dişe dokunur hiçbir şey yapmamış olacak.

Burak

En az 10 tane pas hatası yaptı daha da erken çıkarması gerekirdi hocanın ne yapıyorsun Murat bir iyi bir kötü biraz istikrar lütfen

sadece55

kötüydü çok kötü bu sene murattan o beklediğimiz verimi alamıyoruz...galiba hakanın yanında sırıtıyor

kalptenþimþek

Murat aynı Murat..Sadece maçların zorluk derecesi artıyor..insiyatif almayı seven bir yapısı var ve bu onun tek handikapı..Aslında maçın bazı anlarında basit oynaması gerektiğini görse ve yeteneklerini doğru zamanlarda sergilerse takımı da oldukça rahatlatacak..

Ahmeti

bu akşam kanal s de yanlış anlamadıysam murat'ın çorum'daki amcası vefat etmiş eğer doğruysa başın sağ olsun kardeşim.

ALLAH'ım bütün yakınlarına sabırlar versin.

orhan

sanki 2-3 haftadır bir problemi var gibi duruyor acil çözülmesi gerekiyor.sağ kanatta oynadığı için bu şekilde olduğunu düşünmüyorum bu sene hep bu formatta oynadı ona çok güveniyoruz denizli maçıyla eski günlerine dönecektir.

maço

superlig  daha farklı arkadaşlar

bankasyadaki mücadele ve oyununu sevebilirsiniz muratın ama superligte bu oyunuyla ıyı bır yedek olur

daha çok çalışması gerek bence

oguz_5528

Önceden Murat oynuyordu sadece ama şimdi takım olarak iyiyiz onun için murat şimdilik göz önünde olmuyor,inşallah daha iyi olur 7 maçlık süreçte murat bize çok lazım