5- Turgay Gölbaşı

Başlatan yönetici, 10 August 2009, 22:10:28

« önceki - sonraki »

Ollivanders

İyiydi gerçekten. Allahınızı seviyorsanız bir istikrar yakalayın :)

kumköylü ahmet

turgay bence iyidi bugun birde ilk yarida vurusunda gol olsaydi super bir gole imza atacakdi.basarilarinin devami diliyorum iyi kalpli kaptan..

Dartagnan

ılk yarıdakı vurdugu sut bence vurabılecegı en ıyı seklıyle vurdu.O acıdan sol ayak içiyle  uzak dırege vurup gol olmasını beklemek cok zor.Keske olsaydı ama o vurusun en ıyı ıhtımalı buydu bence ...

LisandroLopez

Facebook'ta görüşme fırsatım oldu , ''düzelecek'' dedi öyle de oldu..

AhmetDenizci

Sezonun başında beri oynadığı oyuna bir türlü ısınamadım, takımı yavaşlattığını düşünüyordum.
Ancak Linyit maçında oynadığı oyun ile "Samsunspor kaptanı"na yakışan bir oyun sergiledi.
Tebrik ederim, sezon sonuna kadar bu oyununu devam ettirmen dileği ile kaptan.  >l<

Ayberk

Bugün cidden beğendim. Maçın ilk dakikasında yine rakibin direkt ayağına vurarak başladı ama :D sonra düzeltti. İleride bastı, hırslıydı, pasları düzgündü. Performansı artarak devam eder inşallah, ona ihtiyacımız olacak böyle oynasın yeter ki

Sonuna Kadar 55

o sadece kaptan oyunu kurmak zoruda bu gün beğerdim.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: uçarlı - 12 March 2011, 22:23:46
kontrollü oynamalı dağınık oynadığından göze girmiyor.
bir dilaver mustafa daha toplayıcı olur takmda.
özelliklede mustafa hakanın yanında tamamlayıcı olur.

Katılmıyorum.

kumköylü ahmet

simdi dikkatimi cekdide kirmizi kartdaki pozisyonda siniri tavan yapmis helal olsun sana kaptan..hakem kirmiziyi vermese idi kaptanaimiz verecekmis.cok hosuma gitti bugun futbolun ve tavan yapan hirsin..

RT55

madem bu futbolu böyle oynayabiliyorsun ,oynasana be kardeşim ne bekliyorsun...

RT

berusa55

Bugün hiç görmediğimiz kadar hırslıydı ve çok koştu. Hep böyle kaptan!  >l<

Kaya

15 maçtır tavşanlı maçına hazırlanan takım kaptanımız.. :D

ahmetsefa55

allah askına senden messı olmanı beklemıyoruz.hatta hakan veya murat olmanı da ıstemıyoruz.sadece onde pres uygula yeter.ama golge presı degıl.yanı bıse yapıyomus havasında olma cok goze batıyosun.bızde az cok toptan anlıyoruz. ;) bugun ıcın tebrık ederım cok ıyıydın.

Gorkem

Linyit maçında iyiydi >l< >l<

red_white

uzun zamandan sonra ilk defa çok beğendim seni kaptan