5- Turgay Gölbaşı

Başlatan yönetici, 10 August 2009, 22:10:28

« önceki - sonraki »

cembaba

Haberlerden öğrendiğimiz üzere, kadro dışı kalmış. Yönetim istediklerimizi yapıyor. ;)

salihcakir

Turgay'ın geçen sene takıma çok katkısı oldu. ofans noktasında ziyadesiyle yetersiz olduğu aşikar. Fakat, hem takımın orta sahadaki direnci anlamında, hem de arkadaşlarından gördüğü sevgi-saygıdan ötürü takımdaşlık olgusunun oturmasında katkılarının olduğunu düşünüyorum.

Süper lig kadrosunda yer alamayacağı çok aşikardı zaten. Sanıyorum Karşıyaka'dan Gurur ile takas olayını kabul etmedi ki, kadro dışı bırakıldı.

Eğer böyle bir şey olmuş ise, yönetimin hatalığı olduğunu düşünürüm. Adamı, hoca her kamp programına dahil etmiş. Daha düne kadar her hazırlık maçında denemiş. Kendisi de haklı olarak süper lig kadrosunu zorladığını düşünmüş. Böylesi bir hamlenin Samsun'a dönüldükten sonra hocanın devam edeceği oyuncuları açıklamasının ardından yapılması daha doğru olmaz mıydı? Kaldı ki, Turgay gibi arkadaşları tarafından sevilen bir oyuncunun durumu, kamptaki diğer oyuncuların da neşesini ve performansını etkilemez mi?

celebi

salihe noktasına virgülüne kadar katılıyorum

cezayir55

ama yapacak bir sey yok gururu samsunspor uzun zamandan beri istiyormus en sonunda turgayi verin gururu alin denilince yapilmasi gerken yapilmis turgay zaten superligde oynayamaz ayrica karsiyaka ufuku da istemis yonetim izin vermemis

mehmet yılmaz

Turgay, Süper Lig ayarında bir futbolcu değil, bu kesin. Yaşı da 28. Yani üstüne çok birşey ekleyebileceğini de sanmıyorum. Ama Salih'in de dediği gibi Turgay takım içinde çok sevilen, yabancı dilinin de etkisiyle takımdaki bağlantıları sağlayan bir isimdi. Sırf bu nedenle takımda tutulmalı mıydı, tartışılır ancak gönderilecekse bile gönlü alınarak, diğer topçuları da etkilemeden yapılmalıydı bu.

Turgay, kısıtlı yeteneklerine rağmen üç yıl boyunca elinden geleni her zaman yapan, yüreğiyle oynayan bir oyuncuydu. Geçen sezom ki şampiyonlukta da önemli bir katkısı oldu. Allah yolunu açık etsin eğer gidecekse...

Ertuğrul Sağlam

Turgay iyi veya kötü futbolcu o başka birşey ama ben şunu biliyor ve inanıyorum ''Turgay bu takımın Çimentosuydu'' İnşallah ayrıılması takımımızda olumsuz bir etki yaratmaz, çünkü takımda en sevilen ve sayılan futbolcuların başında geliyordu.

Allah yolunu açık etsin. Verdiğin emekler için teşekürler Turgay Gölbaşı.

germencisse

İstekli,çalışkan,hırslı kapasitesi bundan ibaretti bunun dışına çıkamadı,yaptığı işlerde olumlu olumsuz yönlerini bu saatten sonra eleştirmek olmaz,efendi kişiliği ile takımda sorun çıkartmadı..

Stoper

Ofansif ve defansif özelliklerinin hepsinden biraz var. Hiç birşeyi tam değil. İlginçtir geçen sene oynamadığı maçlarda takım 2 pas bile yapamadı. Sağ bek, zaman zaman stoper ve Hüseyin Kalpar'dan sonra orta saha oynadı.Takımın jokeri gibi. Hakkında hayırlısı olsun. 

minci

Yolun açık olsun büyük kaptan. Verdiğin emekler için sonsuz teşekkürler. Umarım yönetim seni kırmamıştır. Öyle bir durum olduysa eğer seni herzaman en içten duygularla seven Samsunda pekçok insanın bulunduğunu ve yüreklerinin bir bölümünü de  işgal ettiğini hiç unutma. Karşıyakada çok başarılı olacağını ve onların da seni çok seveceklerini çok iyi biliyorum. Transferin sana, Samsunsporumuza ve kardeş Karşıyaka camiasına hayırlı olmasını gönülden dilerim. Onları ayrıca adam gibi bir adam aldıkları için de tebrik ediyorum.

babasamsunlu

valla sevinmedim desem yala olur.geçen sene tek bir maçını hatırlamıyorum şöyle damgasını vurduğu . O kadar çok küfredildi ki burdan bağdata yol olur.

İyi insan olmasının takımda kalması için yeterli olduğunu düşünmediğim turgaya katamadıklarından dolayı teşekür etmeyi isterdim ama içimden gelmiyor.tıpkı sırf samsunlu diye yeteneksizde olsa yıllardır bu takımdan ekmek yiyenlere içimden gelmediği gibi.

Ama yinede yolu bahtı açık olsun tabi.

Tufan

2 metre önüne pas atamaması apayrı bir konu ama hangi genç futbolcumuzla röportaj yapılsa Turgay abi ile iyi anlaşıyoruz, ondan birşeyler öğreniyoruz tarzı konuşuluyordu. geldiğinden beri elinden geleni yapmaya çalıştı bende dahil çok zaman tepki gördü ama  sevabıyla günahıyla yolu açık olsun.

55(tuncay)55

yönetimle aranda kırgınlık olmadıysa bence tam zamanında bıraktın kaptan yolun açık olsun...

GökhanÇağlar

her şey için sagol Kaptan..yolun açık olsun...

oguz_5528

Bal yapmayan arı,simdi gitmeseydi devre arasında kesin gidecekti bunu oda anladı zaten,yolu açık olsun

atakan

güle güle kaptan.teşekkürler.