Hazırlık Maçı / Hacettepespor - SAMSUNSPOR: 2-3

Başlatan Sadece Samsunspor, 10 August 2009, 10:24:36

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 August 2009, 17:48:08
bu maçlardan çok bişe beklemek yersiz zaten.. bizim için hedef bundan sonra gerekli yerlere monte yapıp en kısa zamanda uyum sağlamalarını beklemek..

celebi

ilk yarı bitti. 2-0

genel olarak maç orta alan mücadelesi olarak geçti. onlarında pozisyon yokmuş esasında sadec 1 korner ve gol karambol ve gol bizim burhanın yakaladıkları olsa şu anda biz 2-0 yapaçamışız ama olmamış. muratta oktayda volkanda bugün ilk yarı içi kötü imiş.

Jnr.Serkan

mehmet yılmaz

sitemiz köşe yazarlarından İbrahim Canbulat maçı seyrediyor, gece bir maç yazısı ekleyecek. Daha sağlıklı bir yorum elde edebiliriz sanırım. İki takım da vasatmış, ama bizde gol atma özürlü forvet Burhan var!!

celebi

ikinci yarı dakika 55 ve volkan karşı karşıya kaçırmış

supernatural_55

abi ben gene yazmıştım volkanı forvet oynatana kadar hakan akmanı oynatsa hoca bence çok daha faydalı olur bizim için

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

celebi

dakika 72 az önce sefa şimdide kenan kafa ile boş kaleye gönderemediler. sercan e burhan çıktı sefa ve turgut girdi. takım şu anda iyi sanırım en azından 1 gol atarız gibi

celebi

uzun süredir istediğimiz bir ses

gooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!

oktay bindiriyor volkan şutunu atıyor top direkten dönüyor ve turgut tamamlıyor

2-1 oldu arkadaşlar

emre

celebi

dakika şu anda 78 ve turgutun attığı golle 2-1 yaptık durumu

Kodalak

Alıntı yapılan: celebi - 11 August 2009, 18:39:56
dakika şu anda 78 ve turgutun attığı golle 2-1 yaptık durumu

cemi arıyorum müjdeli haberi vercem

Jnr.Serkan

vay be...hacettepeye yeniliyoruz ve atıLan goLe seviniyoruzne hallerdeyiz  >:(

celebi

en azından bir beraberlik alabilir miyiz bilemiyorum ama bizimkiler iyilermiş 2-2 her an gelebilir anlaşılan