Hazırlık Maçı / Hacettepespor - SAMSUNSPOR: 2-3

Başlatan Sadece Samsunspor, 10 August 2009, 10:24:36

« önceki - sonraki »

Recep

benim çocukluğumda bildiğim kadarıyla ingiliz futbolunda çok oluyordu ya 5 ya 8 atıyorlardı demekki ingiliz futbol mantalitesi değişmiş artık 5 ve üzeri gol atmaktansa bol golmu yiyorlar
yoksa bize ingiliz futbolunu yanlış anlattılar  >:(

Kürsat Berrak

Sen oyna Topaç Hakkı sen oyna...
YZY ve Samsunlu olmayan odakların uşağı...
Sen oyna Kel Tahsin sen oyna...
Sen oyna kaleci artığı TUTU sen oyna....

celebi

2-0 devam ediyor. hakan akman girdi. dakika 35'

Kodalak

celebi

celebi

turhan hoca acaba diyor mudur ben nasıl bir takıma geldim böyle diye. yada biz her maç acaba bu maçta kaç yeris diey ni düşüneceğiz

Gaziosmanpaşalı3455

3 hazırlık maçı:atılan gol:2yenilen gol:6 şimdilik!!!!!!!!!!

Sercan

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 11 August 2009, 17:42:04
3 hazırlık maçı:atılan gol:2yenilen gol:6 şimdilik!!!!!!!!!!

Daha kötüsü giden çok gelen yok...

emre

Alıntı yapılan: celebi - 11 August 2009, 17:40:30
onu bilemiyorum sanırım burhan

bastan bunu yapması gerekirdi.burhan a kaldıysa bizim gollerimiz ohoooo.hakan akman gercekten iyi oy uyor hakediyor formayı.

berusa55

Şu maçlar bizim ligdeki akıbetimizi az çok gösterir hale geldi. Hacettepe bu sene rakibimiz ve daha ilk yarıda havluyu attık!

Gaziosmanpaşalı3455

emre

Alıntı yapılan: berusa55 - 11 August 2009, 17:43:47
Şu maçlar bizim ligdeki akıbetimizi az çok gösterir hale geldi. Hacettepe bu sene rakibimiz ve daha ilk yarıda havluyu attık!

kesinlikle transfer yapmamız lazım eger böyle giderse sakarya nın ilk yarı topladıgı puanı biz iki yarıda toplarız  >:(

celebi

dakika şu anda 40 oyuncu değişikliği olarak hakan koçarslanmış arkadaşlar. maç ortada devam ediyormuş öyle ahım şahım bir oyun yokmuş.

**KaR6**

bu maçlardan çok bişe beklemek yersiz zaten.. bizim için hedef bundan sonra gerekli yerlere monte yapıp en kısa zamanda uyum sağlamalarını beklemek..

berusa55

Alıntı yapılan: celebi - 11 August 2009, 17:46:14
dakika şu anda 40 oyuncu değişikliği olarak hakan koçarslanmış arkadaşlar. maç ortada devam ediyormuş öyle ahım şahım bir oyun yokmuş.

Ama 2-0 da olmuş. Demek ki Hacettepe ahım şahım oynasa sevgili çelebi artık ne olurdu bilemiyoruz! :(