Ölü toprağı mı serpildi? Taş mı kesildiniz? bir cevap veriiiin.

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 07 August 2009, 15:14:56

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Samsunspor Yönetimine çağrı!...

Samsunspor Taraftarı ve Samsun kamuoyu Samsunspor'un içinde bulunduğu durum hakkında bilgi sahibi olmak istiyor,

Transfer tahtası denen lanet şey açılacakmı?
Açılacaksa nezaman açılacak ? (net bir bilgi istiyoruz).
Transfer yapamamıza engel olan futbolcular kimler ve kime ne borcumuz var?
Tahta açılıp taransfer yapabilecekmiyiz?
Futbolcularımıza talip olan varmı?
Futbolcu satmayı düşünüyormusunuz?
Kongre yapacakmısınız? yapacaksanız hangi tarihte yapmayı düşünüyorsunuz?
Samsunspor'a destek veren veya vermeyen Kamu veya özel sektör kuruluşlarını açıklamanızı istiyoruz.
Siz yönetime geldiğinizden beri Samsunspor'a nekadar kaynak sağladınız?
Samsunspor'a tahsiz edilecek otoparklar hakkındaki son gelişme ne?
Büyükşehir Belediyesi'nin Samsunspor'a otoparklar haricinde kaynak sağlama düşüncesi varmı?
Valilik ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Samsunspor'a kaynak sağladımı? veya ortak projelleriniz varmı?
Sanayi ve Ticaret Odasının Samsunspor'a tahsis etmeyi düşündüğü Otobüs ne durumda?
Samsunspor'un geleceğine dair ne gibi projeleriniz var?
Samsunspor'a kaynak üretme konusunda görüşmeleriniz varmı? varsa ne durumda?

Eğer Samsunspor'a kaynak üretip sorunları aşamayacaksanız,
Samsunspor'u düzlüğe çıkaramayacaksanız,
Samsunspor'a 5 ay'da bir arpa boyu yol aldıramayacaksanız,
Transfer Tahta'sını açamayacaksanız.
Takıma transfer yapamayacaksanız
Bakan'ı, Milletvekilini, Vali'yi, Bld Başk'larını, Kamu Kurum Amirlerini, Samsunspor'a destek çıkması için teşvik edemiyorsanız.
Trabzon Valisi 6.000 Kombine bilet alırken siz komple topu topu 600 Kombine satamıyorsanız.
Samsunspor Başkanlık ve yönetim makamı'nı ağlama duvarına çeviriyorsanız,
Neden halen Başkanlık ve Yönetim koltuğunu işgal ediyorsunuz?
Sizi Samsunspor yönetimine bağlayan ve bir türlü bıraktırmayan sebep ne?
Samsunspor sevdanızmı ağır basıyorda bırakamıyorsunuz?
Siz bu makamı işgal ederek Samsunspor'a sahip çıktığınızımı sanıyorsunuz?
Samsunspor'a bir kuruş para vermeden Başkanlık ve yöneticilik yapmayı kahramanlık olarakmı görüyorsunuz.
Kimse sahip çıkmadı biz sahipmi çıktık demek istiyorsunuz?
Allah aşkına yaptığınız yöneticiliğin Samsunspor'un yönetimsiz kalmasından ne farkı var?

Biz Samsunspor taraftarı olarak görüyoruzki Samsunspor Kulübünün sorunlarını çözemiyorsunuz.
veya çalışmalarınızı ve gayretlerinizi bizimle ve kamuoyu ile paylaşmadığınız için biz öyle sanıyoruz,
Bizim siz Samsunspor yönetimi ve Başkanından üç isteğimiz var.

1, Samsunspor'un sorunlarını çözmeniz.
2, Yapılan çalışmaları bizimle ve Kamuoyu ile paylaşmanız,
3, Eğer sorunları çözemiyorsanız çok acele Kongre kararı almanız.

Bu hastayı ya öldürün yada iyileştirin acı çektirmeyin artık yeter içimiz yanıyor Lütfen!....

FaTiH_HaN

mevcut yonetimin bu sorulara verecek bi cevabi yok eminim ne yapmaya calistiklarini onlarda bilmiyor.

celebi

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 07 August 2009, 15:21:10
mevcut yonetimin bu sorulara verecek bi cevabi yok eminim ne yapmaya calistiklarini onlarda bilmiyor.

yönetim mi ne yönetimi kağıt üzerinde onlar sadece. yaptıkları işler hep zaten perde arkası meçhulleri oynuyorlar. daha adamlar birilerini aradıklarında kimliklerini saklayan adamlar

sadece55

FaTiH_HaN

SSBiz Gençlik

kerem55

Alıntı yapılan: celebi - 07 August 2009, 15:22:52
yönetim mi ne yönetimi kağıt üzerinde onlar sadece. yaptıkları işler hep zaten perde arkası meçhulleri oynuyorlar. daha adamlar birilerini aradıklarında kimliklerini saklayan adamlar

FaTiH_HaN

Baskent_Samsunspor

samsun kentinde malum takımlar maç yapmak istese o stad dolar mı dolmazmı önce bu sorunun cevabını kendi kendimize bi soralım .....

bu şehre bence bankasya bile fazla tamamen kimliğini kaybettiler bu nasıl rezil durumdur anlamadım gitti

koca 1.5 milyonluk şehirde tek durumdan hoşnutsuz olan 2500 kişilik samsunspor biz grubu

nevrim şaştı yaa bu kadarmı olur bu kadarmı vurdumduymaz olunur ....

lan samsunlu olupta samsunspordan başka takım destekleyenler Allah sizi bildiği gibi yapsın imi

... >:( >:( >:( >:(

usare

Samsunspor yönetimi diye bir yönetim yok benim gördüğüm kadarıyla. Alşamki maçı canlı izledim. Oyuncularda ruh , hırs ve kazanmayı sağlayacak herhangi bir duygu yok. Yönetimde bizi tıktı tam köşeye maçı köşeden kale arkasıyla kapalının kesiştiği bölümden izlemek zorunda kaldık. 16-17 gün var eğer bu şekilde futbol oynayacaklarsa vay bizim halimize bu sene. Düşmemeye değil düşmeye oynarız. Ama her şeye rağmen SAMSUNSPOR..

gozgoz yýlmaz

Kardeşim terbiyesizlik yapma! Sen ne muhalif şeysin öyle bakim! Ağzına biber sürerim senin ha..  ;D

Yönetim olarak biz gerekli açıklamaları şey ettik, okumadın mı? Buyur öyleyse...

AlıntıMaçın skoru sizi aldatmasın. Ben yıllarca futbol oynadım. Bizim takım taş gibi aslında, çocuklar pek belli etmek istemediler sadece. İngiliz futbolunu da oynamak istemedik, çünkü bizim çocukların İngilizcesi zayıf. Du You Speak English dedim birine, yatta zorlim dedi. Çalışmak lazım. Kirli çamaşırı da kuru temizlemeciye vereceğiz. Yeşilyurt'un alt katında varmış bir tane.

Turhan Özyazanlar

AlıntıBence 3-0 çok iyi skor. Efendim? Yenilen taraf biz miyiz? Hadi ya... Tüh. Vah...

Hakkı Topaç

AlıntıBen öyle demedim kardeşim. Muhabirler yanlış yazmışlardır. Şimdi birşey derim ama onu da yanlış yazarlar diye demiyorum.

Tahsin Kosif

AlıntıGürcü'ye çok üzüldüm. Geçen günkü dizinin sonuna da çok üzüldüm. Sonra üzüldüm, üzüldüğüme üzüldüm...

İsa Turan

celebi

Recep

gozgoz yýlmaz

Bir basın sözcüsü bile yok bunların arkadaşlar. Ağzı olan cümle kuruyor, sonra o ona küsüyor, öbürünün ne dediğini beriki bilmiyor, o onu yalanlıyor, öteki ötekine baska birsey diyor...

Böyle bir yönetim anlayışı olabilir mi? Apartman yöneticisi misin sen?

Recep

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 08 August 2009, 01:32:36
Bir basın sözcüsü bile yok bunların arkadaşlar. Ağzı olan cümle kuruyor, sonra o ona küsüyor, öbürünün ne dediğini beriki bilmiyor, o onu yalanlıyor, öteki ötekine baska birsey diyor...

Böyle bir yönetim anlayışı olabilir mi? Apartman yöneticisi misin sen?
bak şimdi bu lafı beğenmedim goz goz apartman yöneticilerine hakaret edersin bunlarla karşılaştırsan ben böylelerine apartman yönetimini teslim etmem