Forma Numaraları Belli Oldu

Başlatan Sadece Samsunspor, 07 August 2009, 14:28:46

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

usare

Alıntıabi ne playoff u ya playoff İmkansiz! bu takimin eni iyi yapacagi iş 16-17-18. olmak . Bunu becerir bu takim. Biz ve takim Sezonu baslamadan bitirdik. Ve bu maç  samsunspor un gerek taraftarinin gerek takiminin fisini cekmistir.Bitkisel hayattayiz ve hayata dönüş sıfır.

aynı fikirdeyim Serpico55 arkadaşım. Bu takımda ben bile forvet yada orta saha banko oynardım  :( ;D. (29 yaşımda olmama rağmen hırsım ve forma aşkım yeter)
Maalesef oyuncularımızda hırs yoktu bu akşam. Ha "hazırlık maçı bu kadar olur" derseniz. Karabük maçını bekliyorum. İnşallah ligde daha hırsla ve aşkla oynarlar. Yoksa 2. lig Malatya ve Sakarya'nın yanına gideriz. Çok uzak görünmüyo.

supernatural_55

ya geçen sezon bafra maçındaki oyun ve ardından oynadğmz k.erciyes maçı geldi şimdi aklıma umarım yine böyle bişey olur yoksa gerçekten 18.olarak küme düşer bugünki takım:((

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 07 August 2009, 14:28:46
Samsunspor tarihindeki en büyük rezillik Sercan 10 numarayı giydi ya helal olsun

En rezili Erol Papaz'a geldiği gün 55 numara vermeleriydi.

Ayrıca bugün takım numarası değil yönetimin numarası belli olmuştur Siirt maçında..

beşnumara

beklenen oldu ve serkan ve celilden sonra 10 ve 55 numaralar sahibini buldu. aradaki farka bakarmısınız? serkan ve celil- sercan ve sefa  geçen sene yaptıklarının ödülü heralde.ne diyelim helal olsun.yönetim harıl harıl çalışıyor. kerim baş ve hüsreve de numara verdiniz heee :D gürcüye kaç numara ayırdınız bakimm ::)

kerem55

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 August 2009, 10:47:39
beklenen oldu ve serkan ve celilden sonra 10 ve 55 numaralar sahibini buldu. aradaki farka bakarmısınız? serkan ve celil- sercan ve sefa  geçen sene yaptıklarının ödülü heralde.ne diyelim helal olsun.yönetim harıl harıl çalışıyor. kerim baş ve hüsreve de numara verdiniz heee :D gürcüye kaç numara ayırdınız bakimm ::)

Akyol

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 August 2009, 11:04:14
Hüsrev ve Kerim'i nasıl aldı bunlar ? Hani tahta açılmamıştı  :D
Mert kapının önünden geçene numara veriyolarmış. Bugün bizde gitsek bize de numara verirler. Bu yönetimde her numara mevcut ;)

orsi_55

s_uzunkaya

kaleci hasan nerde???? anlaşma sağlandıydı hani!

HasanN

Recep

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: recep55 - 08 August 2009, 11:33:10
dalga geçmiyorsun dimi ???

Kızma abisi, o yaklaşık 1 aydır Elano ve Keita transferlerinin sarhoşluğu içinde olduğundan Can'dan da , mektubundan da, gidişinden de haberi yoktur.

HasanN

Alıntı yapılan: recep55 - 08 August 2009, 11:33:10
dalga geçmiyorsun dimi ???

Hayır kardeşim.
Ne Dalgası, 1 haftadır nete giremiyorum, İş dolayısıyla Yerel basını da takip edemedim.
Gelişen hiçbişeyden haberim yok.
Kaldı ki olumlu yönde gelişen bişey yokki. :-\

55.hakan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 August 2009, 11:04:14
Hüsrev ve Kerim'i nasıl aldı bunlar ? Hani tahta açılmamıştı  :D
Kerim 19 yaşında olduğu için 6 ay pafta oynayacak o da galiba

Sercan

Alıntı yapılan: HasanN - 08 August 2009, 11:37:09
Hayır kardeşim.
Ne Dalgası, 1 haftadır nete giremiyorum, İş dolayısıyla Yerel basını da takip edemedim.
Gelişen hiçbişeyden haberim yok.
Kaldı ki olumlu yönde gelişen bişey yokki. :-\

1 hafta mı?1 ay desen belki yerdikkk