Forma Numaraları Belli Oldu

Başlatan Sadece Samsunspor, 07 August 2009, 14:28:46

« önceki - sonraki »

celebi

55 ve 10 numaralara doğrusu hiç şaşırmadım.

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar ne satılmasına razısınız ne Samsunspor'da oynamasına artık bırakın Sercan Sefa Ve Turgut'a yüklenmeyi bu daha nekadar sürüp gidecek böyle artık geçmişi bırakıp önümüze bakalım bu futbolcularımıza destek verip Takımı için en iyisini yapması için uğraş verelim.....

celebi

turgutun adamlığına birşey denilmez turgutu arkadaşlar eleştirirken futbolunu eleştiriyorlar. ancak sefa ve sercanın tamam futbolu iyi diyelim fakat tepkiler onların adamlıklarına yada diğer bir tabirler adamsızlıklarına

Baskent_Samsunspor

biz bu adamlara muhtacız halen anlamadınızmı ister 55 giysinler ister 85 ister 95 tek hedef ligde kalmak eğer onuda başarabilirsek mucizenin esamesi bile okunmaz bu kadroyla bu kadar umutsuzum artık... >:( >:( >:(

kerem55

Alıntı yapılan: kolloid - 07 August 2009, 14:56:59
Hayırlı olsun diyelim. Lig başladığında göreceğim onları...

kerem55

turgutun adamlığına birşey denilmez turgutu arkadaşlar eleştirirken futbolunu eleştiriyorlar. ancak sefa ve sercanın tamam futbolu iyi diyelim fakat tepkiler onların adamlıklarına yada diğer bir tabirler adamsızlıklarına

kodalski

oyuncularimiz cok genc.. bir kac tene yetenek olmasi lazim bu takimda...
insallah caner altin, hakki hocaoglu falan gelirler, cenk isler..

hadi hayirlisi.. yaw benim kardesimde cok bomba gibi futbol oynuyor. denizlispor'a denemelere gitmisti, beyenildi ama kendisi tesisleri beyenmedigi icin alinmadi.. en cok faktörde dogustan samsunsporlu olmasi.. bi yazin kampini ayarliyamadikki bi gitsede antraman etse.

menajer yok bisey yok, 89 dogumlu. Forvet cift ayak.. almanya 6.ligde oynuyo..
bu sene bayern münihe, almanya 5.ligden futbolcu transfer oldu.. daha cok onun gibi örnekler var..
bilmem kim yardimci olabilcek... bence bu takimda banko turgutun yaninda oynar aslinda ama...

Cenabim ALLAH nasip etmedikten sonra, naparsan yap...

kodalski

Alıntı yapılan: kerem55 - 07 August 2009, 15:33:47

evet

samet_55

bence numaranın..(55) hariç hiç bir önemi yok. herkes formanın hakkını vermeli

55.hakan

biz de isterdik 10 numarayı serkan aykut giysin 55 i  celil giysin güzel bir söz vardır bu konuyu özetleyen körler ülkesinde şaşılar padişah olurmuş diye bırakın onlar kendini padişah sansınlar

kaptan 55

55 gözümüz bu sene hep sende olucak

55erhan55

55 numaralı formayı hakkıya 10 numaralı formayıda tahsin kosife vermek lazım onlar iyi sallıyorlar

supernatural_55

bugün gördük ne harikalar yarattılar siirt jetpa karşısında acaba sercanda 11 sefada 10 numara vardı bundan mı?ben şunu söylm hiç de muhtaç diiliz bu adamlara çünkü bunlar bizi hedefe götürecek adamlar değil başka adam koysak da sonuç aynı olacaktır.sonuç 2.lig a bunu maçı izleyen gözle söylüyorum kabullensek iyi olur.ha olur da küme düşmezsek en azından çok daha fazla sevinirz play off falan hayal ötesi...

Ollivanders

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 07 August 2009, 20:49:09
bugün gördük ne harikalar yarattılar siirt jetpa karşısında acaba sercanda 11 sefada 10 numara vardı bundan mı?ben şunu söylm hiç de muhtaç diiliz bu adamlara çünkü bunlar bizi hedefe götürecek adamlar değil başka adam koysak da sonuç aynı olacaktır.sonuç 2.lig a bunu maçı izleyen gözle söylüyorum kabullensek iyi olur.ha olur da küme düşmezsek en azından çok daha fazla sevinirz play off falan hayal ötesi...

abi ne playoff u ya playoff İmkansiz! bu takimin eni iyi yapacagi iş 16-17-18. olmak . Bunu becerir bu takim. Biz ve takim Sezonu baslamadan bitirdik. Ve bu maç  samsunspor un gerek taraftarinin gerek takiminin fisini cekmistir.Bitkisel hayattayiz ve hayata dönüş sıfır.

oguz_5528